skotträdd?

fick en hel påse med raketer av min bror. eller, raketer och raketer, smällare. raketer är för stort, är rädd för sånna. jättefint att titta på men skulle aldrig i hela mitt liv lägga ner flera tusen på en sån där låda som skjuter massa. nänäää, aldrig. skulle aldrig falla mig in.
Egentligen tycker jag inte nyår är något speciellt, eller särskilt roligt. Lite godare mat än vanligt, inte mer än så känner jag.
För något år sen, kanske 2 år sen bodde vi i lägenhet så vi hade folk över oss. på nyår då, gick Bernard (vår förra hund) en engelsk springer spaniel ut på balkongen och fick en raket på sig, och om han blev rädd. Idioter säger jag bara. Tony sprang upp och skällde ut dom. det är inte rätt, man ska väl gå ut om man ska smälla, inte tro att man bara kan släppa dom och att dom ska hamna på gräsmattan, nää. det var inte okej, så fel.
vår underbaring nudå, ubbe (cocker/cavalier) är livrädd för ljudet, tyvärr. inte mycket man kan göra åt, men ganska jobbigt att han skäller. han kommer inte kunna sova inatt iallafall och inte jag heller eftersom han sover i mitt rum. Han skäller som en tok och ylar .. men, allt kan inte vara perfekt. tycker om honom ändå, även fast jag flyger upp ur sängen när han skäller haha.. Folk borde respektera att alla djur inte tycker om raketer, men ändå så ska vissa promt skjuta precis bakom en när vi är ute och går, men nää. då jävlar har dom gått för långt. då har dom skitit i det blåa skåpet .. Hur reagerar era hundar mot fyrverkerier? skotträdda?
ha det gööttt! =)


NYÅR!!

ja allihopa, ett gott nytt år till er alla! hoppas er kväll blir awesome. Ska vara hemma och umgås med familjen med god mat och lite raketer senare. tycker egentligen bara det är onödigt med raketer. man skjuter iväg pengar typ .. men det var nte jag som betalade, so what to do? ;)
iskallt ute, måste vara några minusgrader. men ändå, gillar vädret. rätt skönt ändå, inget regn, ingen snö, utan frostigt och fint. I LIKE IT!
Har varit och hälsat på hos pappa + matat fred. åt frukost med pappsen, mysigt och trevligt. bra start på dagen! (;
var inte på humör igår, så blev ingen bloggning. vet har inte bloggat på ett tag, men tänker inte sitta och be om ursäkt, för det är väl ändå jag som bestämmer över min alldeles egna lilla blogg?
ubbe har varit på prommis och skulle promt bära pinnar och kottar som han hostade upp precis när vi kom hem, men sån är han. smakade väl gott, någon annan hund hade väl kissat där I guess.. :)
Ha det gööööttt!


TRISS!

Hittade en sjukt bra grej. bloggade man om, eller ja länkar man till www.trisslotter.com får man 2 skraplotter gratis. Vad säger man? bra deal! Denna sida borde ni också kika in på: http://www.gratisskraplott.se, ni kommer inte ångra er. LOOVAR!

Onsdag

That was fun, haha! det är lov, man slappar, tänker icke på skolan och glömmer vilken dag det är .. var tungen att fråga mamma, hade inte en blekaste vad det var för dag idag. minne som en guldfisk eller vad är det man säger? (;
Var i stan igår. Köpte en tröja, örhängen, myspys tofflor bland annat. Det är ju mellandagsrea nu, men är faktiskt inte så impad. Visst är det bra priser. Mellan 10-70% rea! GRYMT. Men kläderna kanske ska vara snygga också? ;) Köper ju inte ett par jeans för 100 spänn bara för att liksom. Kul om man känner sig snygg också! :)
Men blev lite smått iallfall. Hade ju bara nån timme på mig, eftersom vi skulle iväg till sjukan halv 12, så blev lite stressigt faktiskt men hann kolla igenom de flesta affärer! Ingen tid ska gå till spillo här inte! ;)
På sjukan käkad jag lunch med Pia som hon heter. Hon som "hjälper" mig eller vad man säger. (: Ska dit den 3:e Januari igen, less på sjukan. speciell känsla faktiskt. fast nödvändigt, så har inte så mycket till val. Vill ju bli frisk, vill ju ha hjälp. Vägde mig då också, inga framsteg. Andra hållet, wää. vart kommer detta sluta? Det ska fan i mig ta slut, skit. ni anar inte hur jobbigt det är, men ska inte sitta här och tycka synd om mig själv heller. Men det är så konstigt med denna sjukdom, att man inte känner sig sjuk fast man är allvarligt sjuk. Det är liksom farligt, men svårt att ta in det. Har aldrig tänkt på det, och ändå har jag haft det ett bra tag. Nu framöver kommer denna bloggen handla om min ätstörning bland annat. Så är ni inte intresserade tvingar jag inte er att läsa.
ha det gött!


hundmänniskor, se hit!

jag vill gärna ha er hjälp nu. som ni vet har jag en cocker/cavalier-hane på 1 ½ år. det har varit så här ett tag, och jag har tröttat på det. jag har försökt, men det går bara inte. jag har en envis vovve.
problemet är att när människor vill hälsa (stora, små, gamla, unga, barn, vuxna, långa, korta) ja vilka som helst så vågar han inte gå fram till dem. Han skäller och morrar när dem pratar med honom och försöker få kontakt. Så är det någon som vet hur jag ska handskas med detta problem HÖR AV ER! Vill vekrligen inte att han ska känna sig osäker mot människor. Folk han har känt sen han var liten har han inga problem med alls. Detsamma med större hundar känner han sig osäker och vågar inte framutan skäller bara och flamsar.. Jag tycker då det här är jobbigt, och eftersom jag har en så söt och gosig hund annars, vill jag ju att okänt folk också ska kunna se det!
HELPHELPHELPHELP!


T Ä V L A R

Jag tävlar om en julklappssäck hos Confessions of a Shopaholic. 3 personer vinner! Tävla du också HÄR.

Håller tummar och tår så hårt jag kan! Som ni säkert vet har jag en ätstörning, och dem som har det har väldigt svårt att unna sig själva något bra. Man tycker inte att man själv förtjänar det, men jag vet att jag kommer komma på bättringsvägen och jag vill såklart må bra. Men jag måste lära mig att jag visst förtjänar fina saker, att jag är värd något. Jag hoppas verkligen på denna julklappssäck då jag skulle vilja skämma bort mig lite som jag inte gjort på ett bra tag nu ..

snön?

ja alla vet ju att det knappt varit någon snö. tror ni det kommer mer? det är liksom 26 december idag. mitten av vintern, och snön har smält .. hoppas det kommer mer det ser ut som typ vår ute redan. när jag vaknade imorse hade skiten smält igen. gud måste vara riktigt förbannad. nej men seriöst, vad är det med vintern i år? värmen från typ afrika säkert som kommer. det måste vara så eftersom snön alltid smälter och eftersom det aldrig kommer någon. eller jo det kommer ju, men bara snöblandning med regn och skit. och igår var det storm. ubbe höll på flyga iväg när vi var ute kvällspromenaden, BURR. oj vad jag klagar, det är ju förfasiken lov. Var nöjd någon gång Erika. haha, har ni märkt det? jag är aldrig nöjd. vid typ varannat inlägg klagar jag på något. ja ni, vi lever i en orättvis värld ..  

annandag

ja, man kan väl mer eller mindre säga att julen är över nu, va? man läängtar så till julen, men det kanske inte är så jättespeciellt om man tänker efter .. Denna jul var den första vi firade utan älskade morfar .. det kändes, det gjorde det, men man försökte tänka på det bra i det hela. att han har det bättre nu. vi åkte upp till minneslunden och tände ljus för honom.
mormor åkte hem igårkväll, tomt blev det kan jag lova haha. hon sover alltid i mitt rum när hon kommer på en extrasäng vi ställer in, men de nätter hon är här får man se till att ha öronproppar för snarka det kan hon.
ska upp till pappa idag och fira jul i efterskott, så julen kanske inte är över iallafall som jag skrev tidigare. när plockar man ner granen förresten? våran står kvar än så länge. så snygg är den .. (;
har inte så mycket mer att berätta, ni får ha ett bra fortsatt lov och detta dagar är dagarna man ska unna sig själv något grymt! =) Nästa stopp är nyår. vi har inget planerat, har ni? Nyårslöften? nää, inga är heller. haha tråkmåns jag ä, jaja.


trisslotter

Hittade en sjukt bra grej. bloggade man om, eller ja länkar man till www.trisslotter.com får man 2 skraplotter gratis. Vad säger man? bra deal! Denna sida borde ni också kika in på: http://www.gratisskraplott.se, ni kommer inte ångra er. LOOVAR!

Juldagen

idag är det juldagen, röd dag. allt stängt, jippi? så vi passar på att packa lite, och rensa.. mormor är här, såklart hjälper hon till (: östhammarshem ska ju snart riva huset vi bor i, yey .. Så dags att packa, dom jävlarna slänger ut oss.
igår var det julafton. släkt här. den röda, skäggiga, tjocka ''gubben'' kom. eller, det var mamma som klätt ut sig, men tror inte tilde fattade något, hehe tur. ett tag till kan hon väl få tro på tomten, right? (:
jag hade varit snäll så jag fick julklappar av tomten (hoppar i taket). parfym, hudkrämer, hårfix, MASSA pengar, nattlinne, karameller. ja, lite smått och gott. imorgon MÅNDAG ska jag till pappa och fira jul där med, längtar! :') och på tisdag till doktorn igen, dör lite .. har tröttnat något på de nu, drygt .. ska käka lunch + väga mig SJÄLV. denna gång utan mamma, wäää. är mammakär, och kan inte vara utan henne. eller som hon själv säger ''dom klippte aldrig av navelsträngen'' ;) kan nog stämma faktiskt, haha ..
hoppas ni har det gött, för de har jag! mormor åker hem ikväll så jag och min lilla vovve får sova ensamma i mitt rum inatt. ubbe är riktigt nöjd över sina klappar. leksaker, karameller, tomtedräkt, bollar. ja massa skoj hälsar han!
Ha det gött så länge. moster kommer idag med, ska bjuda på min cheescake jag gjorde. vi åt av den igår och vet ni vad? MUUUUUMSMUMS! MMM! världens godaste baksak. mummma, kanske kan lägga upp receptet sen? kul att variera sig lite? (: Ni får lite bilder från igår som jag snältl laddat in på datorn!



















T Ä V L A R



Är med och tävlar om denna annorlunda tårtspade som jag skulle kunna ge till min tårtälskande mamma! (;
Verkar riktigt smidigt faktiskt, gå in hääär du med för att tävla: http://smulansbakblogg.blogspot.com/2011/12/tavlingvinn-tartspademagisso.html

how to eat a pepparkaka

vad fasiken heter pepparkaka på engelska? har för mig att det heter något liknande ''ginger-bread'', men kan ha fått det helt om bakfoten.
Idag är det torsdag, eller? haha, nu när det är lov och jag varit ledig så länge glömmer jag bort vilken dag det är, håller liksom inte koll på dom .. idag ska jag fixa lite härhemma, mormor kommer ju imorgon och hon måååste ha ordning & reda, så bara börja fixa annars kommer hon städa när hon kommer, typiskt min mormor det! :d
juste, måste ju skriva något som har med rubriken att göra kanske. minne som en guldfisk.
men hur tycker ni det är godast att äta en pepparkaka? jag äälskar att doppa dom i kaffe, men jag får alltid ta en egen mugg med kaffe i. haha, får absolut inte doppa i mammas kopp, för då kommer det pepperkaksbitar på botten av hennes mugg, såå kul! :d
hejdå bloggen, hej julstääd! :)
lillskrutten hade vattenkoppor, HAHA söt.

TAXI!

haha, vet ni vad jag tänkte på nu? tänkte först ha rubriken ''need some help'', men det fick mig att påminna om det som rubriken säger: TAXI! ni vet typ i andra länder, man visslar bara och ropas snobbigt taxi, så kommer den! Lyxigt, huh? (;
haha, nää men skit samma, inte det som jag tänkte säga iallafall. Vet någon vart sånna där tunnor man kan förvara hundmat i finns att köpa? Inte allt för dyrt, har inte lust o betala en femhundring för en tunna liksom, då har jag maten hellre i påsen som vi har nu. Hur förvarar ni eran hundmat? Vi skulle verkligen behöva en hundmats-tunna, så tipsatipsatipsa! kan såklart vara begagnat också, spelar ingen roll! =)


''x-mas''

ja, nu vinterlov eller som jag säger jullov. läkt kommer, mycke mat, sällskap, mys eller pys. that's it. sov hos fanny idag med ett gäng tjejer till, skoj! kolla skräckis, spelade nå kul skit, skrämde upp varann. Ja som vanligt var det superskoj!
Har uppdaterat väldigt dåligt på sistone, men un är det så mycket. julstäd, bak, laga mat, fixa och ha sig. på lördag är det julafton, yey! Kommer därför bli rätt dålig uppdatering. vi har pyntat granen, har ni? :) var i stan idag, hos doktorn jihooo (??), handlat lite grejs och ett nytt linne tills julafton jag ska ha på mig, snygg var den iaf! :d
innan vi drog hem svängde vi förbi farmor och farfar och lämnade nån chokladask och en blomma, och var sociala som vanligt! ;) sällskapssjuka gänget, here we are! nää, trött. gonatt


19:e

sådär, snö. är jag nöjd nu? njaa, lite mer hade inte skadat, och hoppas hoppas hoppas att det snöar på julafton. Då kommer mormor förresten, och så har vi bokat tomten! har ni det? det är ju höjdpunkten! jag har varit tomte i 4 år i rad, haha. men nu behövs en annan tomte, haha jag orkar inte, så de blir Tonys kusin som får bli. Han har formen också! ;) Så då behöver inte jag pillra med massa kuddar som ramlar ut från tröjan, haha .. remember last christmas, HAHA
idag är det 19:e december. 5 dagar kvar till julafton, yey! imorgon är det julavslutning. läste någonstans att man Inte får säga jullov, för det är rasistiskt eftersom alla inte firar jul, utan vinterlov heter det xd vi har avslutning på kvällen. halv 7-8, sedan åker ett tjejgäng hem till fanny och har lite trevligt. julklappsutdelning bland annat, läängtar! :d
fast ska in till stan imorgon på dagen. doktorn + storhandla, yey .. vetia fvad jag ska ha på mig! EXCITED =)
ha en bra jul allihopa så hörs vi! ja, såklart innan julafton, haha men ändå! Man vet ju aldrig, en ledning kan gå av, datorn kan förfrysa, ubbe kan bita av en sladd till datorn.. fantasi kallas det! bye




barnbarnen med mormor när hon blev pensionär! :d

 


såklart ..

som vanligt ville inte turen vara på min sida. eller ett tag kanske. det kom ju snö, jippi för det. sen blev det snöregn blandning och efter det så var allt slaskslask. Sen mer snö, yey! men sen idag, mer regn :/ så nu ligger det på marken bara slask, nää inte kul alls. det är bara 6 dagar till julafton och snön håller en en gång på att försvinna. tänk om detta är den enda snö som kommer i år? nej,det hoppas jag inte. iallafall en snöstorm ska det va! ;))
har inte så mycket mer att säga, så ha det gött! :d




my wish

okej, det är idag den 17:e december, fattar ni att det bara är en vecka till julafton. Helt otroligt hur fort tiden har gått! Men det är alltså 7 dagar till julafton och INGEN snö. Bara massa regnregnregn. Jag önskar att den hade bytits ut mot snö, så det snöade istället. Inte helt fel, va? :d
Idag är det lördag, mamma jobbar grispass som vi säger. hela dagen, från 7 imorse till 9 ikväll, blää för sånna pass. men funderade på om jag skulle dra iväg på bio med någon.. matilda, syster? matilda, syster? hmm, hatar ju att åka buss haha. folkskygg som jag är ..
På tisdag är det julavslutning och vi får våra första betyg!! fattar ni hur sjukt spännande och läskigt de ska bli?! :ooo men jättekul ska det bli iallafall!
har ni handlat klart julklappar då? det har jag! :d så himla skönt att inte behöva stressa i sista sekund, men jag brukar faktiskt vara ute i god tid med sånt! (:
har inte så mycket mer att säga faktiskt, men harre göött! :d

mini-chippen! älskar kattskrällen!

T Ä V L A R



Dagens sponsor är Hedbergs Guld & Silver. Sveriges största smyckebutik på nätet! Deras motto är "lyx och kvalitet till låga priser". Hos Hedbergs Guld & Silver finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter - fast till ett lägre pris! I deras breda sortiment finns också ett stort utbud av matsilver och presentartiklar.

T Ä V L A R

I dagens lucka har du chansen att vinna ett ”Familjepaket” från RockTheDog.se, totalt värde 398:-.

Ett familjepaket är varsitt matchande plagg för en vuxen och ett barn, med likadana print, te.x Carrie från Sex and the city, Bob Marley eller Gudfadern. Till barn kan du välja body eller t-shirt (3 mån-12 år) och till vuxen kan du välja topp eller t-shirt.


My bad!

Förlåt för dållig uppdatering, men har varit mycket nu. läkarbesök, förkylning.. ja massa som kommer före bloggen tyvärr. ska till dokton idag med, men inte förrän på eftermiddagen. får se hur det går,h oppas på framsteg nu. Har inte vart i skolan på 3 veckor, och jag är lite av en pluggis. förstår ni hur konstigt det känns? :o
har inte så mycket att säga, mamma kommer väl hem snart efter att ha lämnat tilde på dagis så då blir det lite frukost. är inte direkt hungrig, men MÅSTE kämpa nu. it's a tough situation. många säger alltid '' jag vet hur det känns och jag förstår dig '' men nää, folk gör inte det. inte folk om inte själva har varit i min situation. det är inte lätt att ha en ätstörning. magsäcken är pyttepytteliten och krymper i stort sett hela tiden eftersom man knappt stoppar i sig något. Men jag ska, jag SKA sätta stopp för denna idiotiska sjukdom och bli av med den, Blir frisk. Jag ska bli frisk helt enkelt. Detta är sååå inte min stil att bara vara hemma, ingen skola, utan bara äta och sova hela dagarna. nää, jag VILL gå i skolan, träffa kompisar och faktiskt jobba. Nu kommer mamma, så vi hör.s. har dukat fram frukost, gulligt va? :) Hope she like it!


I have to

känner att jag bara måstemåstemåstemåstemåste blogga. men vill inte, orkar inte zzZzZzz. Har inget vettigt att skriva iallafall, så lika bra att låta bli. Var hos doktorn idag, och vad ska jag säga mer än "my life suck". Beskriver besöket så sjukt bra.
mormor åkte hem idag, mysigt att ha dom här (hunden och hon). ikväll ska jag till pappa, hans vecka. ska nog bli kul. kela med fred hela dagarna, och städa huset ska jag också göra. det ser ju ut som en svinstia. får inte gå i skolan denna vecka heller, så bara att gå hemma. har inte så mycket mer att skriva, vi ses! =)


sorry

för dålig uppdatering! eller ja, missade ju bara imorse, men ändå. hoppas ni förlåter mig.. (; får väl gottgöra er på något sätt..?
kom precis in från en mysig promenad med Kim och Ubbe fram och tillbaka till Matilda. Vi träffades med hundarna och släppte dom lösa och oj så dom lekte. gammelhunden sprang som aldrig förr. Har faktiskt bara sett honom så pigg några få gånger, så det var kul att se att han också kan vara pigg och glad! tror han blir det när han får träffa andra busiga hundar som vill busa, ja som Figge! (:
När jag kom hem åt jag en macka med något gott på, och drack julmust (TILL FRUKOST!!!). Nää, det var inte så bra, men får väl träna bort det (a)
Ska inte göra så mycket idag, ligga på soffan och kela med hundarna, gosigosi!


soffhäng

sitter i vardagsrummet med tilde, mormor och mamma och väntar på att julkalendern ska börja, jippi ...
Har precis smällt i oss en varsin tårtbit, känner mig som en boll. men god var den, verkligen!
Ubbe ligger här nånstans och sover precis som Kim. Ska ta en kvällspromenad senare, men går fasen inte den själv. kolsvart och inga lampor, det suger, förstår inte varför dem inte är tända, asläskigt ju ..
nu börjar kalendern så vi hörs väl imorgon om inte senare kanske, who knows? ;)


as usuall

så somnade jag igår innan röstnigen, typiskt mig. Men varje lördagsmorgon går jag in på tv4.se och kollar vem som åkte ut, eller i detta fallet vem som vann. Amanda fondell vann, bra! Hon var verkligen duktig och sjöng liksom på sitt eget sätt så hon var tuff!
Idag är det lördag, vet inte riktigt vad jag hittar på. Ska iallafall strax gå ut med ubbe på en långpromenad. Det snöar ute, jippi! Ubbe älskar det, jag älskar det! Så nu är vi båda på bra humör, haha!
Har inte så mycket mer att skriva, eller jo juste. Tilde tappade sin tand igårkväll innan hom somnade, gud så glad hon blev och jag fick lägga den i en mugg och nu när hon vaknade hade tandfeén lagt i en tjugolapp. WOW, rååhäftigt eller vad säger ni? När jag tappar en tand ska jag fan också göra så! fast tror inte jag kommer tappa några fler, om inte en olyckshändelse inträffar då, men så ska man ju inte tänka! :)
menmen, vi hörs! =)


FINAL

kollar ni idol! heja Amanda, hon måste vinna! =)
"min tand är lös, min tand är jättejättelös, och när jag har tappat den så är jag en liten tös"// Tilde. Sötnöt, tanden hänger i en tråd, men vill inte åka ut. imorgon kanske, skönt o slippa den där jäkeln kan jag tänka mig! (:
Snarkande ubbe på magen, älskar grisen. min vovve, bara min. hur skulle jag klara mig utan honom? mitt liv vore inget. Ingenting vore det värt. undert att ha hund, jag älskar han så sjukt mycket så jag kan inte beskriva det med ord. min älskling, värd allt. gör allt för honom. min lilla minigris


FUCK!

Så får man INTE säga, men ååååå blir galen på min jävla cp-dator. den stängde ner alla sidor när jag skrivit ett lååångt inlääggg, FUCK!

skriver fan inte om allt, men lite kort. gjorde matteprovet, kändes rätt bra, hoppas bara det gick bra oxå. gick hem, åt pyttipanna, och sen bakade jag en tårta. mamma fyllde år i måndags så gjrode en mumsig tårta idag, med grädde, sylt och vaniljkräm och ovanpå riven choklad, halva vindruvor och chokaldbitar MUUUUMS! kanske blir en bagare av mig iaf, haha nää tror inte det va. försökte ringa matilda och tänkte gå ut med hundarna, men hon hade tyligen inte kommit hem än. konstigt eftersom hon slutade kvart över 1! Får ta och ringa henne om en stund, eller nää, måste ut med ubbsen nu. han ligger och sneglar på mig med ena ögat stängt och andra öppet bara för jag sa orden VI SKA GÅ UT. Så fort jag rör mig gnyr han, för nu är han så EXCITED! xd alltid lika roligt att gå ut säger han nu, och låtsas sova.. tokgris. Men vi hörs senare, måste ut i plasket nu, men som sagt. har man hund får inte vädret hindra dem från att gå ut. förresten, tror ubbe har GASsjukan idag, wää. han fiser hela tiden, men bara i mitt rum. när han ska fisa springer han in här som en dåre, snusk. får ha fönsterna öppna på MAX!
Aja, ska gå nu! Ha det gött! Ikväll kl 8 är det idol FINAL! tror faktiskt amanda fondell vinner, hoppas det. robin är bra, men inte så bra. amanda fonell är bra och jag tycker hon förtjänar attt vinna idol! Nu skäller snart ubbsen, för nu fick han syn på en hund på tv:n. Kan era djur kolla tv? brukar dom kolla? Ubbe får ryck ibland och ligger och kollar och morrar om det är något djur, speciellt hundar.. GRIS säger jag bara, min lilla goseGRIS! :)



lite roliga bilder (:
















T Ä V L A R



Gå in häääär: http://www.bloglovin.com/m/3051244/336780452/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnRpbmFuai5zZSUyRjIwMTElMkZub3ZlbWJlciUyRnZpbm4tZW4taXBob25lLTRzLmh0bWw och tävla om en iphone! :)
Jag är med, och hoppas att du också är? Om inte, gå in och anmäl dig! :) Vem vill inte ha en iphone liksom? :D


Hej!

Fredagsmorgon och jag klev upp 8 idag. Ska ju på en lektion i skolan MATTEPROVET klockan tjugo över 9! Som ni kanske vet bor jag max 500 meter från skolan, haha så det går på 2 minuter att gå dit (:
Ska hinna ut med ubbe innan den också så ska fixa det när ja skrivit klart detta inlägg. Är suuuperexcited idag! ska bli så sjukt kul att komma tillbaka till skolan även om det bara är en lektion. Men jag har ju vart borta 2 veckor nu och hoppas verkligen jag får börja snart! Bara att be för allt vad man är värd att man får börja på tisdag. Måndag ska jag ju till doktorn så då blir det inget. Sen den veckan (nästa) vecka är det pappas vecka.. Få se hur det går. Han kan inte laga mat och jag kan/orkar inte laga mat. Visst, alla kan ju laga korv/köttbullar, men man  kan inte leva på det. Men som tur är har jag min älskade mamma som skrivit en inköpslista och veckolista, vad vi ska äta på mån, tis, ons, osv. :) Så henne ringer jag om jag behöver hjälp, + att vi har 43 dammiga kokböcker, och varför är dom dammiga? jo för att vi inte lagar mat hos pappa, vi brukar inte äta där! ;) Aja, ska ut med Ubbe nu, så vi hörs! =)


kvällsbloggning

har ingen ork att blogga egenltigen, men vad gör man inte för er? Kollar på Du Är Vad Du Äter och det började precis efter pausen igen. Kom väl hem omkring 8 från mammas jobb. Det gick bra. Fick en paradis-ask (choklad) av mammas chef för att jag varit så duktig! :d Är helt slut i hela kroppen nu, vill bara sova. Blir tidigt i säng ikväll. Ska ju upp rätt tidigt, eller njaa. 8, halv 9 någon gång. Ska ju till skolan EN lektion.. matte-provet, men det går nog bra! (: Ska försöka hinna skriva ut min kärleksbok på  samma gång så jag inte ligger så mycket efter i det, antar dom andra gör det efter rasten, men då har jag ju redan gått hem. saknar skolan, saknar min roliga klass. älskar min klass! Känner mig trygg, den är faktiskt riktigt bra. 11 personer som jag alla tycker bra om! Grym klass, verkligen! =)
Vi hörs imorgon, kommentera gärna, bara skoj! :d


gomorron

har dom gjort om blogg.se? Jag trodde det var min blogg som var skum, men varför är det så? min skrivarruta är liksom mitt på så jag ser inte allt jag skriver och ifall jag stavar fel, DÅLIGT. Nää, detta tyckte jag inte om faktiskt.
Idag är det toorsdag(?). man tappar lätt bort dagarna när man bara går hemma och är "sjukskriven" som jag är. men imorgon ska jag till skolan EN lektion och göra ett matte-prov, spännande! Men sen efter den måste jag gå hem igen, typiskt :'( vill verkligen tillbaka nu.
Är rätt pigg idag. Somnade runt 11, och vaknade 9 PERFA. Lagom många timmar sömn, tror jag. runt 9 ska väl ett barn sova, så det är bra. försöker alltid tänk apå det, genom att lägga mig i tid och så, that's good! :(
Idag ska vi in till stan tror jag eller så skulle vi åka till en affär i östhammar, hmm vad hetter den. något med outlet, billig affär. typ som Öob sa mamma men jag har inte vart där så jag vill dit iaf :d
Men senare vid 3 så ska jag följa med mamma på jobbet. vi ska fixa med julmat och servera på hennes job. Skoj! Gillar att vara på hennes jobb IBLAND, men att servera julmat och lägga upp är inte så farligt ändå, så det kommer nog gå bra! (:


tv-dax!

nu är det tv-dags som gäller! klockan 8 är det bonde söker fru, TROR att det är sista avsnittet ikväll. det vorde vara det. Men hoppas såklart inte det, haha då har jag ju inget och kolla på resten av onsdagarna, om inte något annat bra program börjar. :)
Ubbe har just nu nått ryck och ligger upp och ner och sprattlar med fötterna rakt upp i luften och llåter som en.. ja, jag vet inte vad.. flodhäst, åsna, gris? njaa, jag vet inte. Stackarn kliar såå i öronen,. Ska skölja dom imorgon under dagen, så han slipper det där! han har ju långa öron och det blir såklart varmt i dom så då msåte man ha något medel som man rengör med, när det behövs. och nu är det hög tid att använda det, hehe
Idag är det 17 dagar kvar till julafton, jippikajey! :d :d :d :d :d :d LOOOOVE IT

Mjukvara.se

Mjukvara.se = en bra sida!

Lättare att ha hund?

Hittade en rolig sak, om hur man ger en katt ett piller!

1) Lyft upp katten och håll den i ditt armveck som ett spädbarn.

2) Placera höger hands pekfinger och tumme på var sin sida om kattens mun och tryck försiktigt så munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen.

3) Tag upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt 1.

4)Hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret.

5) T……. ..a……g f……ram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna. Tvinga upp käken och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio.

6) Ta upp pillret från akvariet och ta ner katten från bokhyllan. Ropa på din sambo.

7) Ställ dig på knä och håll fast katten hårt i både fram och bakben. Be din sambo hålla fast huvudet, kör in en linjal i munnen och låt pillret glida längs linjalen samtidigt som du gnider kattens hals för att stimulera sväljreflexen.

8 ) Ta ner katten från gardinstången, res upp CD-stället och glöm inte att laga gardinstången senare.

9) Lägg pillret i ett sugrör, tvinga upp munnen och blås in pillret.

10) Drick ett glas vatten för att få bort den vidriga smaken och kontrollera att det inte är skadligt för människor. Plåstra om sambon och torka blodet från mattan.

11) Stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut, tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband.

12) Sätt upp köksluckan igen med skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick din stelkrampsspruta. Släng din nerblodade t- shirt.

13) Be din sambo köra dig till akuten. Sitt still när de syr dina fingrar med tolv stygn och plocka ut resten av pillret ur ditt högra öga. Åk till en möbelaffär på hem vägen och komplettera lite.

14) Ring djurens vänner och be dem hämta katten. Köp sedan en hund.

HUR MAN GER EN HUND ETT PILLER!

1) Vira in pillret i en skiva bacon och akta fingrarna. Klart!


se det snöa...

ja ser det snöar, det var väl roligt HURRA! nu ärre vinter? haha nää jag ve tinte riktigt. den kommer säkert inte ens ligga kvar till imorgon!
men det kom iallafall lite snö, även om det slutade nu! Hoppas jag och mamma åker in till uppsala idag och iallafall träffar mormor, kanske ubbe kan få följa med och träffa kim! så sjukt tråkigt att bara sitta hemma, men men mamma bestämmer (som vanligt)! ;)
hehe, ska ta och äta frulle nu så hörs i senare såklart! =)

i somras, Malou

T Ä V L A R

Direktlänk: http://natalylopezz.blogg.se/2011/december/jul-tavlingen-nr1.html#comment till denna sjukt bra tävling! Man har chans att vinna en goodiebag med massa grymma saker i! Läs mer om den genom att klicka på länken! (:

lite bättre

är på lite bättre humör faktiskt. har ätit lite risotto och så åt jag en pepparkaksrulle? heter det så..? jag vet inte, men det var som en dammsugare fast av pepparkaka, god. fast konstigt nog smakade det lite peppar, den var nåågot stark faktiskt. kunde ju vart liite godare, haha föredrar iallafall originalat, punschrullarna!
Fick hem de där jag vunnit häromdagen. 24 energidrycker + 20 bars (chokladbitar) och gav allt till min älskade bror som tränar så mycket. han behöver det så mycket mer än jag haha, dessutom är det bara onyttigt skräp! Det blev iallafall en tidig julklapp till honom och tror han uppskattade det. Hur visade han det? jo, för han brottade ner mig tillsammans med min lillasyster, HAHA. jag blev ägd tror jag. Min lillasyster på 6 år, är starkare än mig. måste börja träna.. :p
tänkte ut med ubbe sen vid 9 nån gång, ta en promenad runt ica bara. skitkallt ute, snön kommer nog vilken sekund som helst. mina lår domnade bort näär jag var ute och fötterna blev som stora isbitar.
är och galen klockan 8, blir till och kolla på det, och klockan 9 är det pojkvänsakademin, brukar inte kolla på det. Har gjort det några enstaka gånger, men rätt kul faktiskt. Vad ska man säga? killar är svin! ;)


posten

posten är som julafton hemma hos oss. som julklappsutdelning. Den som är först hemma skyndar sig att hämta posten före alla andra, haha. är det så för er med? Idag hann JAG först och i brevlådan låg mitt efterlängtade nithalsband till Ubbe, jippi! :d slet upp paketet och tog på honom det direkt. fick inga bra bilder på honom i halsbandet, men ni kanske ser liite iallafall, min lilla sparvel vill ju inte sitta still. Tokhund är precis vad han är! :d






snö?

Många skrev på sina statusar på facebook bland annat att det snöade. Men det var folk i Uppsala och stockholm och ingen i Alunda. men det ser ändå ut att ha kommit lite snö väl? hoppas det komemr mer och att skiten ligger kvar. Jag vill ju ha snö nu! De är vinter, 18 dagar kvar till julafton så nu måste snön bara komma! Ubbe älskar den, jag älskar den, tilde älskar den, jaa de flesta i min familj vill att den ska komma, men det hjälper tyligen inte? ;)
Hoppas bara den kommer snart! =) Vad tycker ni? gillar ni snö? jag gillar snö ETT tag, haha. hatar när det blir slaskigt och blött, nää. det är inte min grej, men riktigt snö - KRAMSNÖ wiho!


Tisdag

är deppig idag. mamma är sur på mig och då känns världen upp och ner. vill ge upp, men får inte. måste kämpa, men orkar inte. tror inte hon förstår hur svårt det är egentligen. Men jag vet. För jag går igenom det just nu, det är en tuff period, tro mig. Ni vill inte vara med om detta, jag lovar er.
Vet inte vart jag ska ta vägen, vad ska jag göra. Jag FÅR inte ge upp. Jag vill inte ge upp. Jag ska klara det här, det vet jag att jag kommer. Har fått en kontaktperson, det är skönt att veta att jag kan prata med henne. för det är inte riktigt samma sak som att prata med sin mamma. ibland är det lättare at prata med någon annan faktiskt. vet inte om jag är ensam om att känna så, men that's how it is.
Tisdag, ska inte göra något alls. deppa, deppa och jag vet! Deppa ..
ubbsen, har jag förbud med. får inte gå ut med honom för mamma nu för hon är skitsur, blää. ska passa på och kela mycket med honom och borsta honom lite fin! =) Kanske smyger ut med honom iallafall, hehe sån är jag.. klarar mig inte utan mina promenader. får jag inte gå med han, går jag själv. (och smyger med han såklart) (';
Aja, vi hörs. bli inte själv ledsna av allt deppiga snack här, kanske blir lite gladare sen, eller vad tror ni? =)


söt bild! (:

Beskrivning: image004194.jpg

 

 

 

 


HOLA!

Ja, jag lever fortfarande. Hehe, förlåt för dålig uppdatering, men haft lite att göra. Var på utvecklingssamtal idag ju, gick bra. Kändes bra, har satt upp mål och dem ska jag nå iallafall innan jag går ut 9:an och THAT's IT. finns inga undantag, SKA klara dom punkt slut. Höga krav jag vet, men det behöver jag för att pusha mig själv och få en bra utbildning, ska ju bli djursköterska så lär ju ändå ha rätt bra.
Sitter just nu och kollar på Masterchef eller vad skiten heter. Man blir lite sugen faktiskt, de lagar något kött. Ser rätt gott ut, haha. gud så elaka dom är mot dom som inte har gjort bra mat eller ja, äcklig skit som dem själva säger det. visst det kanske inte är gott, men lite shchyssta kan dom väl va..? eller..?
har jobbat lite No, lite Matte och ja, lite allt möjligt. Har hunnit äta någon fruktårta också som tony hade köpt, för vet ni vad? mamma fyller år idag, 36! =) Grattis till henne. Gav henne en glaskub med hennes... vaffan heter det? När man är vattuman, skyytte, jungfru, tvillingar eller nåt? Gud jag tappade ordet. Vad heter det?! Kärntecken? haha vad sjukt att jag bara glömde vad det hette! snälla nån, vad heter det?! :o
Ska kolla tv nu, tror jag ska läsa lite också. Behöver det. tror det hjälper mig att slappna av lite, eller så gosar jag bara med min älskade hund. funkar det med, faktiskt ännu bättre. älskar den lilla grisen.
vi hörs! :)


I'm alive!

Bara satt ni vet så lever jag! bloggar lite snabbt, inte på humör. Varit hos doktorn, gick sådär.. Kl 4 = Utvecklingssamtal, vi ses

Måndag

tillbaka till vardagen då! Hoppas verkligen att jag får gå i skolan denna vecka, så sjuukt tråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting.  Jag lovar er, det är mycket roligare att gå i skolan: träffa kompisar och iallafall göra något!
Ska ju till doktro klockan 10, sen kl 4 har jag utvecklingsssamtal men det går nog bra tror jag! (': Skriver senare vad doktron sa och i ett annanat inlägg hur samtalet gick.
Har precis duschat, har världens goaste duschkräm. Honung & vanlij MUMS luktar den verkligen. den är verkligen ett kap som vi köpte på willys hehe. Ja även på skitaffärer finns bra saker! (:

Hade ju tagit fel igår också. Gustavsson 3tr. OCH filip o fredrik hade tydligen slutat... bra koll man har,, eller?


ooh, that's so sad :'(

började gråta när jag såg detta, gud så sorgligt. Ni bör kolla,

http://www.youtube.com/watch?v=TdkNn3Ei-Lg


BÄNKAD

sitter bänkad framför tv:n och kollar just nu på sos vilda djur. Intressant program faktiskt. De räddar djur, som tex sälar, grävlingar och allt sånt där. =)
Halv 8 börjar ponnyakuten, visserligen repris från någon säsong, men missade den säsongen så passar på att se den nu (:
kl 8 är det gustavsson 3tr, ett måste att se! :d så sjukt kul program, looove it.
halv 9 bläddrar jag över till filip och fredrik, eller ja innan det kilar jag ut med ubbe på kvällspromenad.
tipsa gärna om bloggtävlingar ni har eller vet om! älskar tävlings, kanske ni vet.. hehe, men bara att slänga in en snabb kommentar så gör du mig glad! (:
ha en bra fortsatt kväll så hörs vi imorgon. dagen då jag ska till doktorn + utvecklingssamtal, kunde ju vart bättre.. ;)


blev ingen match

orkade inte åka iväg på match hehe. ska ut med ubbe, figge och matilda istället på långis. som vanligt runt kyrkan går vi =) det regnar, men hundägare får inte vara kinkiga för regn. hundarna måste ju ut iallafall.
mamma och stoffe och tilde har iallafall åkt iväg på amtch nu så är själv hemma med hunden. han ska få ha på sig sin regnjacka när vi går ut, hehe :d  förresten fick han bada idag, han var verklgein smutsig min lilla loortgris! =) och snart ska vi ut och smutsa ner oss igen! haha, ha en bra söndagskväll allihopa! :)


iväg på match

stoffe har match 4, men ska skjutsa han till samligen oxå kl 3. Är ju bara i Rasbo så det är inte direkt långt att åka (: har inte bestämt mig om jag ska med, visst är det kul att kolla. Men hmm, jobbigt, haha. är hellre hemma och motionerer med hunden. ja så får det bli, ska ta och springa lite upp och ner i pulkabacken så både jag och ubbe får motion, myyysiiigt eller bra iallafall haha x)
så vi äter när mamma och dom kommit hem igen från matchen. vet inte om det skulle bli risotto eller pizza. vill inte ha pizza. inte alls sugen på det faktiskt. så onyttigt oxå, wää.aja, vi ses/hörs. har spelat teple run hela dagen, hah är helt besatt! Men har inte så högt high score ÄN! får ornda det, ska minst ha 2 miljoner har jag bestämt! ;)
seyou!


söndag

har alltid lite ångest på söndagar, eftersom dagen efter är en måndag alltså skola. MEN inte för mig. Ska ju in till doktorn igen och sen på eftermiddagen har jag utvecklingssamtal, wish me good luck! :) Tror det komemr gå bra, har ju läst omdömena och dom var helt okej! Ingen röd bock än så länge, thank god! :)
VÄdret är väl.. lite blåsigt, men solen tittar ändå fram lite mellan träden så det är nog rätt skönt ändå. Ska ta ubbe på en promenad med sin lilla väska fyllld med potatis, haha hittade ingenting annat, men det funkar nog =).
drömde sjukaste drömmarna, 2 stycken. Den andra är så sjukt krånglig så kan inte beskriva den ens, haha! Men den första var att vi råkade tappa Louise hamster så den sprang iväg som en dåre ...tills katten fick tag på den, HAHA. den pep och skrek och blev till sist uppäten. Menmen, slut på problem med den hela tiden och vi sparar pengar tyckte jag! Haha sjuk dröm jag vet.
Aja, nu går jag och ubbe! (: Blir hem till pappa och mata hamstern (ubbes bästa kompis) eller inte..Om den kom ut tror jag han skulle ätit upp den faktiskt. det är skumt, men jag tror det... :p


temple run

är det någon mer ön jag som är besatt av temple run? sitter och spelar på stoffe ipod, och kommer nog göra det hela kvällen också, haha helt beroende! :d
gjorde den där chokladmousssen, liiite för sött för min smak, men skulle vart supergott emd lite syrliga bär ovanpå! har iaf borstat tänderna nu och ska ut en sista runda med ubbe lite senare, runt 9 ungefär tar jag det. kanske tar en liten joggingrunda, uppskattat av hunden och känner mig lite duktig efteråt. fast tycker de tär lite läskigt att vara ute själv. visst jag har ju min vovve, men tror inte så många är rädda för honom. men dom ska bara veta hur arg han kan bli, haha då är det inte kul att vara i närheten. försöker skrämma er lite nu ;)
aja, det är elf på tv:n, på kanal 3. rolig film verkligen! =) NI borde kolla! :d ska iaf fortsätta spela, så vi ses.


sur ,

riktigt sur nu. hade skrivt ett LÅNGT inlägg, men allt försvann. åh, ibland hatar jag blogg.se, inte för att det var deras fel. men mina klumpiga fingrar kom åt annat /':
less på det nu, så sista inlägget för idag. men tänkte fråga er en fråga: har fått väldigt många besökare på sistone och vill såklart att ni fortsätter läsa min blogg så tänker fråga er: vad vill ni läsa om? vad vill ni att jag skriver om?. fast antar det är nått bra i det jag gör nu, eftersom ni läser? ;)
snart kommer en gubbe som ska fixa kylen, ska sätta mig på en stol i köket och skratta lite åt honom. är kylen sönder kommer vi få ett minikylskåp så länge.. men huset ska ändå rivas så varför inte börja med kylen? ;) Hjälpte faktiskt bara till, ville bara vara snääll, men nää. bara fel.
Tänkte prova på att göra en vitchokladmousse senare till kvällen MUMMA. någon som har provat det? berätta gärna hur det smakar, så jag kan ändra mig ifall det smakar unk! (; Såklart får ni också säga om det smakar gott, kommentera i massor! LOVE IT! :d

kattskrälle! Ni har väl inte missat att det är jul om 21 dagar? Och nedräkningen börjar NU! :d

en gubbe

snart kommer en gubbe och kollar på kylen, men tror att något är sönder så då får vi ett minikylskåp sålänge.. äh, huset ska ändå rivas så varför inte börja med kylen? ;) Lika bra att börja någonstans, eller vad säger ni? (;
Har sett att det bara blir fler och fler som läser min blogg! Något bra måste jag ju göra? ;)
Igår hade jag 19 läsare så det är jättekul! ;d har inte så mycket mer att skriva, ska väl ta och kolla hur gubben löser kylen när han kommer, haha. får se vad han får för reaktion :d spännande.. eller? det är ju hans jobb, så han borde vara van. kanske inte kylskåp då.. han lät rätt chockad när vi ringde honom..
vi ska bara äta något snabbt idag, eftersom vi inte lagt något i kylen, undra varför... (a)
sen ikväll tänkte jag försöka mig på att göra en vit chokladmousse, låter skiitgott! Lägger SJÄLVKLART upp bilder, om min kamera vill vara snäll idag (: Ha de gött!
bjuder på en ashet bild på min bästa vän när hon sjunger (?)

duktig man kan vara

skulle öppna kylskåpet och vips flög en skruv av.. hmm, jag blev osäker så stängde kylen och då ramlade dörren av. visste inte om jag skulle skratta eller gråta..
mamma och tony va rpå jobbet, och jag ensam hemma. lyckat.. plockade ut sakerna i kylskåpsdörren för att det skulle bli lättare att sätta tillbaka den. 4 grannar kom in och skulle hjälpa mig, men något hade gått sönder så de kunde bara sätta tillbaka det tills tony eller mamma kom hem och ringde jouren eller vad mamma snackade om, haha.. men sen när de satt tillbakka dörrjäveln stod ju mjök, grädde och allt sånt på bordet o ba suuuuuck. fick lägga allt i en kylväska med kylklampar i och ställde ut på ballkongen.. HAHAH, DAGENS FAIL!


sune

sitter framför datorn och kollar på sunes jul, haha den är så sjukt bra. ni borde verkligen se den. har sett den förr, men det var jättelänge sen, så ser den igen :d
tog en långis med ubbe i kylan, han fick ha på sig sin väska fylld med potatis ;d, han blir så mycket lugnare när han får något att göra. när han arbetar! =) så den där väskan var en smart idé!
nu ska tony åka och fixa nått tak och tilde ska då få vara hos mamma på jobbet, medan jag är hemma och slappar lite (; orkade inte följa med, vad ska man göra där liksom? bland alla pensionärer som dreglar och spottar på en när man går förbi, nää. inte min grej det där, skulle aldrig kunna jobba med gamla senila, hade fått utbrott, så bättre att dom som tycker de tär roligt och kan sin grej tar det jobbet! =)
ska fortsätta kolla sune, vi hörs! =))


lördag

lördag idag, hehe jag är uppe tidigt. har badat och gjort mig lite fräsch. Älskar känslan! :)
Ska ta och klä på mig för en långpromenad med ubbe i det fina vädret. lika bra att passa på när solen är framme! (:
Juste vann en tävlings på en tjej blogg om massa energidrickor och energibars! Tänkte ge dem till brorsan schysst som man är! Skriver här sen hur reaktionen blev, haha. de borde väl komma onsdag, torsdag någon gång. LÄÄÄNGTAR! =))
Tilde är superglad, haha. hon tappade en tand igår på innebandyn men hittade inte teanden. Så mamma skrev ett brev till tandfen och viips lång det en peng i en mugg! Så tandfen fick brevet iallafall, gulligt! Undra hur ledsen hon blir när hon får reda på att tomten och tandfen inte finns på riktigt.. Jag kommer ihåg att jag blev sjukt ledsen när tomten inte fanns, det var för nån månad sen mamma berättade. HAHAH nejdå, så illa är det inte!
Ha en bra dag! :)


BESTÄLLT!

beställt ett rött halsband nu, bilder kommer när det kommer till mig! smidigt och billigt! rekommenderar verkligen! mejla bara mått till honom så skickar han förslag och du kommer garanterat fastna för någon/några, tro mig det gjorde jag! :d

Mejla honom här: [email protected]! :)

Nöjd Erika!

Såg på en blogg om någon som säljer hundhalsband, såklart ska jag ha ett! ;) Ska beställa ett med nitar till Ubbe, inte alls dyrt! Skitbra deal! =) Fast rött, svart eller rosa..? Tror det blir svart, fast rött är oxå snyggt. :) Det blir ett rött, det är fiiint! =)


IDOL

klockan 8 är det idol, bara tre stycken kvar nu tydligen. hehe måste ha missat något. iaf så är det amanda fondell, robin och moa kvar. jag har velat sen första början att moa ska vinna och är rätt säker på att hon vinner, fast tror nog också rovin har en bra chans. amanda f åker nog ut idag, hon sjunger bra. annorlunda, fast tror inte hon är idol 2011. skulle chocka mig om hon blev det faktiskt. hejar mest på moa (;
och till idol sen blir det vindruvor. ska ju försöka lägga av med godis och sånt skit som inte är bra för min kropp, så vindruvor eller lite naturgodis. visst det är inte heller bra, men bättre än godis tror jag. och så är det så sjukt gott oxå, looooove it!


T Ä V L I N G



”Jag tävlar om en ”Julklappssäck” som innehåller priser som är värda minst 7000 kr hos Carolina – var med och tävla du också”

*Onyxsweden.se sponsrar med ett armband från Snö of Sweden!
*Sovtex sponsrar med en urläcker prydnadskudde!
*Wigglekart sponsrar med en Wigglekart i valfri färg!
*Loveko sponsrar med Lulu’s choklad kroppssmör och fyra stycken lypsyl!
*Ljuskraft sponsrar med ett värmedjur (kanin)!
*Karin Herzog sponsrar med ”Essential Mask”!
*Carolines Smyckeskrin sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 250 kronor!
*Lilla Fjärilen Design sponsrar med en valfri bok!
*Buaknallen sponsrar med en stor, härlig nallebjörn!
*Crocs.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor och ett ”give away-kit”!
*Barnkalaset.se sponsrar med ett valfritt kalaspaket (tallrikar, muggar och servetter)!
*MyHeart.se sponsrar med ”52 romantiska veckor”!
*Leklandet.se sponsrar med ett glasscafé!
*Alvaboden sponsrar med ett ursött babygym!
*Canvastavlan.se sponsrar med ett presentkort på 600 kronor!
*Qpix sponsrar med ett presentkort på 400 kronor!
*Smultronbyn sponsrar med ett munspel och ett smyckeset!
*Smyckesboxen.se sponsrar med ett charmsarmband med en berlock!
*Ekoleko sponsrar med en stor påse playmais!
*Onetex sponsrar med ett presentkort på 300 kronor!
*Cutiepie.se sponsrar med ett presentkort på 200 kronor!
*Frank&Poppy sponsrar med en valfri tröja från sin nya kollektion!
*Lollopard sponsrar med en mobilsocka!
*Textilonnet.se sponsrar med en valfri gardin!
*Gunry sponsrar med en Bodybutter, en bodyscrub och en facescrub (oliv)!
*Nilma sponsrar med en personlig namntavla!
*Vindagården sponsrar med en Leporello!
*Fröken M sponsrar med 2 st trälyktor, 2 st gräddbakelser och 1 väska!


don't feel good ..

känner mig inte bra. trött och sjukt ont i magen. blää, men får stå ut. tror jag ska sova ett tag faktiskt. det liksom svider i magen, vilket det har gjort senaste 2,3 dagarna. har fått för mig att det är magkatarr, men det kan det väl inte vara? Någon som vet hur det känns? tror jag ska kolla upp det där faktiskt, goooosh vad ont det gör. aja, godnatt. måste sova bort smärtan tror jag. hejdå


någe fel

igårkväll vid 10 började jag helt plötsligt blöda näsblod, inte lite heller. så jag tog en handduk och tröck emot näsan och sprang ner till mamma som fick leka doktor, haha vet inte varför hag sprang ner till henne. kan ju vara för att jag inte tål blod, usch hatar blod. mår illa och känner mig r när jag ser blod, hah skulle aldrig kunnat bli doktorn. svimmar under en operation, haha gud vad sjukt om det verkliger var så.
iallafall så sa mamma at det kunde bero på näringsbrist, kan det verkligen det?
såg ni julkalendern imorse? jag såg den inte, har inte sett ett ''enda'' avsnitt.. ö det börjdae igår jag vet, men har inte sett något avsnitt =) Kollar ni på den? hehe, vet inte ens vilken tid den är? klockan 7 tror jag, men kanske är helt ute och cyklar..
fredag = IDOL. har ni någon favorit? vem hejar ni på? (: Jag tycker Moa eller Robin ska vinna, båda två är hur grymma som helst. helt otroligt, dom kommer gååå låååångt i sångkarriären eller vad man säger :d
nu stretchar ubbe som en galen tupp i min säng, och för er som inte vet vad det betyder så är det att han är kissnödig. visst är han duktig som visar det? =)


Fredag!

Nu kan jag ju inte skriva '' skönt med fredag '' för jag har ju vart hemma hela veckan, tycker mest det är långtråkigt att vara hemma nu. har vart hemma en jävla vecka, gud så tråkigt det är.
Klev upp i rätt bra tid idag, kvart i 9. Min hund är såklart mycket morgonpiggare än mig och klev upp 6 då jag slänge ut honom ur rummet så Tony bara kunde kissa med honom utanför. Ska strax ta en långis runt kyrkan med honom så han får göra av med lite energi (:
fast först ska jag kolla runt på lite olika bloggar, och hemsidor och allt sånt där skit jag alltid kollar på, haha aja sees!


Freed

Fred min lilla råtta fick buren rengjord idag. Som ni kanske vet är det är det en liten dvärghamster som står uppe hos pappa. Kan inte ha den här hos mamma, för har både en katt som älskar råttor och en nyfiken hund som välter buren vart den än står. Han blir helt tokig, haha helt fokuserad på den lilla vita saken och kan inte släppa blicken. Inte ens om man har mat i handen lämnar han den ur sikte, tokhund.
Ruggigt väder det blev, regn och blåst. Men det hindrar inte mig från att gå ut på långis med min älskade hund. Han ska såklart ändå få gå ut fast han får leva med att ha på sig sitt rutiga regntäcke då, hehehe. jättesnygg blir han i den, fast magen börjar ta emot lite nu alltså.. inte för att han är fet, utan för att täcket krymper. hah nej, min hund är faktiskt inte fet, men han har haft täcket sen han var liten, fast då var det ju för stort. passar på att använda det nu när det fortfarande går att knäppa runt magen! Vill köpa ett sådant där HURRTA hundtäcke som han kan ha nu i vinter, men vet inte vart man köper det. Någon som vet, skicka länk och ge tips! =)
Idag är det torsdag. tvprogram = Du är vad du äter + Jersey Shore. Mamma är på krogen, galna människa. närå, hon ska käka med jobbet och sedan gå ut på flustret. hon kommer väl komma inrusandes i huset 2 inatt, haha fan för henne om hon väcker mig. då bussar jag ubbe på na! Rätt ska va rätt! :d
Ha det gött gott folk, sakna mig inte för mycket, byeee! :))


såklart fick busvovven också vara med på bild, fast kunde inte låta bli att pussas. Hur kan man inte älska den hunden?


julkalendern?

har julkalendern börjat nu? såg på reklamen att det var något med tjuvar. vågar barn verkligen se sånt? själv skulle jag tyckt det var lite småläskigt om jag var 3,4 år.. men, jag antar att det inte är så läskigt eftersom de booorde ha anpassat sig för barn, om de inte fick för sig att även ungdomar och vuxna kollar .. you never know (:
åh jag bara älskar mitt nya linne jag har köpt! svart, rätt stort och pösigt, står med guldig text GO ON, skitsnygg. LOOOOVE IT! + att den passar nu liksom, när jag måste kämpa mig igenom detta kaoos/helvete. oupps, ett fult ord, men vet ni? min blogg, mitt språk, mitt val :d
Tror en klasskompis kommer förbi med lite saker sen efter 3, riktigt schysst att någon går förbi och lämnar det, uppskattar det sjukt mycket bara så ni vet. jättesnällt, tack alla! (:

RSS 2.0