Pigge

Kände att jag var tvungen att starta datorn för att berätta vad som hände för en stund sen. Hihi vi såg en igelkott under altan som vi gav mat o vatten och oj vad den åt. Den var jättetam och vi kunde klappa den. Hah fast jag vågade inte så pappa gjorde det åt mig med (a) Det ser ut som en hon fast hon får heta Pigge :)
aja, hann inte ta en bild, så slänger in den  här ist. :)


Tatuering? ;)


Skulle fan inte ha någonting alls emot att skaffa en tatuering, kan faktiskt tänka mig något sånt här, fast på vaden (; grymt gulligt, o bara för att visa att jag älskar hundar!

en riktig blogg :d

Sådär, nu har Matilda hjälpt mig med designen, så ja nu har jag väl en riktig blogg..eller? Njaa, kanske måste fixa inläggen också, men tro mig det dröjer inte länge alls innan dem kommer kan jag lova! :)
Men ja, för att inläggen ska bli intressanta tycker jag man ska ha bra bilder och problemet är att jag faktiskt inte har några bilder :/ men det ska också fixas någon gång, flytta över några på datorn från kameran och mobilen.
Men just nu får ni en bild på min älskade Bernard vilket inte alls är illaa, faktiskt riktigt bra.
Sakna mig inte för mycket /Erika (:

varmt?

Tror jag döör, nu är det fan föör varmt, USCH
aa, rubriken säger allt :)

verkar inte som det kom? :s

Skumt, bilden jag laddade upp kom inte? Eller kan ni se den? :o
aja, gör ett nytt försök på samma bild: Ubbe. Bilden fotat utav Matilda Parkkila, blogg: www.Blueanemone.blogg.se
Så, nu har jag fixat en bild.   *trumvirvel* UBBE!  Bilden tror jag är fotad av Matilda Parkkila, blogg: www.blueanemone.blogg.se


Sol (y)

men hur skönt är inte vädret? åh, jag älskar't!
Fast det hade inte gjort något om det fanns skugga någonstans :)!
sorry, att det bara blir text och inga bilder, men har inte några bra alls, och dessutom inga som passar, men laddar upp bilder så fort jag har fått tag i nån ;)

Inte så snyggt, men det duger?

Tog en design som fanns, inte så snygg men det duger, right? :D
Får fortsätta klura på det, men nu har jag inte tid. Om bara några sekunder börjar plastikkirurgerna, äääälskar det programmet! :))


Komma igång?

Hallå, ska försöka komma igång med bloggen nu och framöver. Har varit så dåligt med det att de inte ens finns ord för att beskriva det, haha!
men jag ska försöka fixa med designen och så satt ni orkar och vill lägga ner tid till att läsa den! :))

RSS 2.0