gladiatorerna

såg ni gladiatorerna? jag gjorde! inte så impad, men vad gör man inte för en familjestund? mys & gott snacks + två grisar i knäet. hihi, både katt & hund lade sig hos mig, underbart. bara det att, vet inte vad ubbe har ätit, men han fiser som en ******. jag vet inte vad, URK! luktar verkligen - rutten äggmök, R U T T E N ! och han ska sova inne hos mig. jaja, men vad ska man göra? kan ju inte slänga ner honom bara för han har en "fis-dag", det har vi väl alla någon gång? (;
imorgon blirre flytta lite grejer till nya lägenheten. snart börjar jersey shore, så ska stänga ner datorn och kolla på det. ha en bra kväll & sov gott! :)

the city

blev att åka in till stan iallafall. det slutade ju snöa & solen dök upp, så vi räknade med att det INTE skulle komma nå mer snö & far in till uppsala. blev inga skor, tyvärr. tar det nästa sväng - någon dag på lovet, men blev ett linne & något fint träord eller vad man säger. tjusigttjusigt. stoffe följde även med & handlde jeans & ett linne + middag på bk - burger king. han beställde 14 st chicken bits, och blev inte mätt? då är något fel, haha. förstår mig inte på honom. så när han kom hem satte han sig & käkade, SUCK. själv tog jag bara någon kladdkake grej på burger king MEN TUMMEN NER FÖR DEN. usch :'( verkligen inge god. mjukglassen var däremot NAMNAM!
ikväll är det gladiatorerna, FINAL! bruakr ni se det? det brukar jag. vi ska käka sjömansgryta & sedan kilar jag ut en sväng med ubbe. kanske promenad tillsammans med figge, vi får se :)
tar nog ut hamstrarna en stund också. spännande, har aldrig förr tagit ur Lillen, alltså "lös". tänkte gosa med honom, ge honom lite kärlek & inte bara sätta honom i bollen. min lille hamster orkar inte springa i bollen, så honom tar jag alltid ut & gosar med bara. min lille bebis #1.
Ha en bra dag i solen! BITTER-Erika är borta, skönt va? ;)

do you want a "sad-moment"?

det fick jag när jag såg det. så sorgligt & gulligt att tårarna kom rinnandes nerför kinderna, ååå. vad underbara människor det finns, take a look:
http://www.godvine.com/Blind-Dog-Living-in-a-Trash-Pile-Gets-Rescued-1290.html

hm..

detta väder gör mig verkligen från topp till BOTT! jättetråkigt, verkligen. hatar att det snöar nu, sista mars.. inte OK, I N T E O K E J ! det är påsk nästa helg & det kommer snö nu, nää det är fan inte rätt. när kommer våren på riktigt? vågar man hoppas nu? kanske är vinter året om här i sverige nu, vem vet.. nej, ska inte låta detta skitväder få mitt humör till skit. har matat hamstrarna & gett dom vatten, så snart vankas promenad med ubbe. undra chocken. igår när han var ut - härlig väder, sol & så kul! och nu, SNÖ!? tror inte han har så mycket emot det, men det har däremot hans ägare, SKIT OCKSÅ!
skulle åka in till stan idag med mamma, kolla på VÅRskor & VÅRjacka & på djurhobby.. men i detta väder, tror jag inte vi gör det. mamma vill inte köra när det snöar så pass, så får se om det lugnar sig lite senare! ha en bra dag! :)

bitter..

vet inte varför, men känner mig bitter. S-U-R. inte bra, inte ok eftersom inget har hänt.
vädret är jättekonstigt idag.. regn sen sol, sen molning, sen regn & nyss när jag var ute vet jag inte om det kom snö eller om det haglade. hoppas verkligen inte det var snö, för blir det vinter igen, ja då vet jag inte vad jag gör.
borde vara glad. fick saker på posten idag. en tidning - brukshundstidningen & ett paket. så, vad innehöll paketet..? jo, NIVEA saker. någon body lotion & någon pure& natural, så skoj! älskar paket, älskar överraskningar! visste inte ens att jag vunnit, men där ser man! ;)
häromdagen hade jag ett paket att hämta på posten också. 3,1 kg vägde & jag hade inte en blekaste om vad det var, och mamma ja nu har du beställt något igen. jag ba, nej jag lovar, denna gång har jag faktiskt inte det, tro mig haha! men sen när jag öppnade det, visade det sig vara NIVEAprodukter som jag vunnit (igen)! vilken jäkla tur man kan ha ibland! men bara ibland! ;) det var massa grejer i den! två stycken likadana "påsar" med massa produkter i, deo, hudkräm, peeling, ansiktsvatten, scrub + 2 st presentkort på orkideer på någon blomsteraffär, sååå nice! :d tänkte ge ena påsen till mormor, men det sa ju sig självt. hon har ju raklödder i håret, bodylotion i håret. ja, hon kan inte mycket om det. så tror jag ger ena paketet till mamma & behåller det andra. det var ju så sjukt bra grejer i! :) o så får mormor dom där två kupongerna på orkideér, hon som älskar dom! :) det låter nog bättre. haha typiskt mormor, ska ALLTID ta mina grejer, men vet inte vad det är... raklödder i håret liksom, mormor!! jaja, that's my grandma and I LOOVE HER!
Ha en bra dag! :)

das gehen gut?

det går bra haha, blev typ lite fel, men what ever! fredag idag & alltså PÅSKLOV, jiha! EN VECKA + NÅGRA DAGAR OMG. ska bara ta't lugnt, njuta av livet & vila upp mig! ska bli såå skönt. excited.. HAHAH, NU KOM JAG ÅT NÅGON KNAPP SÅ TEXTEN BLEV MEGASTOR. MEN DET är ioförsig bra eftersom det ser ut som jag skrivit mer då! ha en bra dag & GLAD PÅSK


excellento!

gick excellento på redovisning, heja mig! de går bra nu!

I wonder...

undra om jag skriver 100 inlägg om året. tror knappast det. bllir nå enstaka inlägg per dag. 1, max 2. så 100/år kan jag nog inte komma upp i. bara om jag bor vid datorn, men de gör ajg redan, o mer går de nog inte haha..
ska slänga imig frukost & sedan iväg till die schuuuule!

onsdag

hemma från skolan idag. vaknade imorse och hade världens magvärk, yey.. gick o lade mig igen. sov någon timme & vaknade igen. magvärken borta. utbytt mot huvudvärk. den där turen igen då. men vad ska man göra? knapra alvedon & gjorde inte så mycket mer. men imorgon, då går jag till skolan hur jag än mår haha! :)

what a problem!

vi åkte ju in till sjukan igår. gick hem lite innan 12 från skolan & käkade direkt när jag kom hem. sedan hoppade vi in i bilen & det var då problemen började! Ni vet typ "gummibandet" på jackan, "resåret" kanske det heter. är inte säker, men det iallafall fastnade i dörren & innan jag hade fattat det så drog jag & drog, utan att komma loss. Så mamma fick köra in på en liten fickparkering för att jag skulle kunna öppna dörren. o de gick ju som de gick, as shit. jackan hade fastnat PRECIS i någon springa där låset också var, så inte fasen gick den & öppna. Både Leffe(morbror) & Tony drog som satan i dörren, men den vägrade helt enkelt öppnas. vilken jäkla otur man kan ha, vaaaa. Så där fick jackan sitta då. (sitter fortfarande där) & jag gick krångla mig ur jackan & gå runt i koftan bara, BURR. som tur är har jag en till jacka, men kul & gå med vinterjacka nu.. jäkla skit.. o frågan är ju bara, hur dom ska få loss jackan och öppna dörren. det kommer säkert sluta med att hela dörren får lyftas bort och sedan sättas tillbaka, haha vilka problem! återkommer om detta & hur det slutade. lyckligt eller olyckligt, we'll see!

lost

känner mig lite lost. vet inte riktigt vad jag ska göra, hur jag ska hantera det här. hur kommer det sluta, vad händer. blir galen, bokstavligt talat G A L E N. INTE OK. vill åka bort & ta "ledigt". varva ner & ta det lugnt.
sov gott

samhället

samhället vi lever i är sjukt, helt vansinnigt. barn blir bortskämda något fruktansvärt. ett nintendo, ni vet ett sånt man spelar på. Ska en 6åring ha ett sånt? vad fan lever vi i för bortskämd värld?! tänk dom som inte har råd med en tröja ens. dom blir kallade både det ena & det andra för det. vaffan, nej det här gör mig upprörd. visst man får göra som man vill med sina barn, men ett spel för 1500-3000kr, that's crazy!
have a good night guys!

gissa?

haha, gissa vilken låt jag fick på hjärnan..?
Jag sitter på mitt rum oo drömmer mig boort, & Tommy visslar utanför. Han säger heeeeej, kom ut till meeeej, fast du är tjej så är du helt okeeeeej. tommy tycker om mig, oo jag vet att de är sant AH AH AH.
nää, vad pinsamt.
har precis tryckt mig lite frukost. o så har jag vart ute med ubbe också. lite kyligt än så länge, men det kan nog bli fint.
idag då, först skola halvdag, sedan doktorn kl 1. stressig dag, men sånt är livet - gilla läget ba!
vaknade imorse - sjuukligt trött, fyfasen. logiskt sätt får ma ju sova 1h mindre än vanligt. ååå, I hate it! :( fast, nu ställre man väl om så det blir väl bra med tiden i guess. tänk när man ställer bak klockan då, det innebär mer sömn!!
måste släppa in katten nu, han skriker som ***. imorgon kommer han vara hes.. inte för att det gör något, men vill ju vara liite schysst! ;)
Ha en bra dag!

söndagkväll

söndagkväll - slapp. ta det lugnt & tänka på livet. gosa med ubbe & klia han på magen. ligga i sängen & sitta vid datorn. Kolla tv & ha en snarkandes ubbe på mig. det är livet det.
sitter & kollar på kontoret nu. så kul, haha! fattar inte alltid, men så är läget. ba o gilla läget! man fattar de man fattar, eller hur?
o imorgon då. stressig dag. går i skolan - till 12. har 3 lektioner, slöjd, no & hm... svenska kanske? sedan kl 1 ska jag vara hos doktorn i uppsala, så får käka något i bilen för att hinna dit i tid.
har spenderat dagen hos pappa. städade en stund & skrapade ihop lite money. ska ju spara nu, snart sommar & behöver kläder & ubbesaker & en tv & en kamera & ja. vette fasen allt vad det är. men pengar behövs, det är en sak som är säker! ;) har inte gjort så mycket mer idag. tagit det lugnt bara.
På Tisdag ska vi ner till veterinären. farmors hund ska kloklippas & vår katt ska vaccineras.
men ha en bra kväll! :)

gomorron!

ställt om klockorna? I have!! brukar alltid glömma det, eller vilket håll det är man ställer dom, men nu äntligen efter.. 3,4 år har jag lärt mig!
vädret är ju mulet idag.. och blåser gör det också. burr, inget trevligt alls. tror jag tar ubbe på promenad & går & hälsar på pappa sen.. får nog bli så. kanske äter lunch där. vad vet jag? idag är det VÅFFELDAGEN! Ska ni käka våfflor? tror faktiskt inte vi ska det.. vi åt det i förskott i veckan istället, typsitk oss att inte kunna hålla oss. istället lyxar vi till det med lite fläskfile en sån här söndag, yummi det också! :)
ha en bra dag i det gråa, trista vädret!

ställ om klockan!

glöm inte att ställa om klockan. okej, framåt eller bakåt? det är vår. utemöblerna ska FRAMÅT! 1h framåt. glöm inte det nu! Ha det bra, sov sött/Erika

workingday!

idag ska jag iväg till farmor & "jobba". Hon är rätt gammal & inte allt för rörlig så ska dit & hjälpa henne med lite gejer. Pappa följer med också, så ska vi fixa lite. goda gärningar är min grej! (;


gjuteri

rundan i detta väder, då kan man kalla sig svettig. uää vad varmt det blev haha. tog med mig ubbe ut & promenerade den rundan (6km) & fy vale vad jobbigt! finns saker att jobba på märker ja, haha. nej får ta en sån runda igen nån dag, men nu måste ubbe vila en vecka eller två så han orkar igen.. (eller jag..)

home sweet home

hemma från skolan. precis käkat lunch, ska snart ut med ubbe. seeyou

HELG

Äntligen helg! Så skönt. & att ha gått hela veckan i skolan känns sjukt bra. man missar inte så mycket. visst, de dagar jag går halvdag missar jag två, tre lektioner men dom gör jag hemma. Men det känns grymt bra att ha gått hela veckan, o dessutom haft några heldagar! :)
Sitter & knaprar på min frukost. Ett glas juice, yoghurt och en smörgås - proppmätt. Men SKA få i mig yoghurten. Idag då? Skola till 12 & sedan vet jag inte vad som händer. Är det fint väder går jag nog gjuteri med ubbe. Det är ett spår på 5-6km någonting, så jag får se hur jag gör :).
Ska ta & få i mig denna yoghurt nu, för att sedan borsta tänderna. Ha det bra! :)


inte en hamster..

.. utan två att ta hand om. Louise har ju en dvärgis också, och jag en som ni vet. Men hon städar inte åt den, ger den inte mat, inte vatten. ja ni fattar vart jag vill komma. o nu sover hon typ hos kompisar, vad vet jag så jag tar hand om den. han har alltid vart så elak & fräst o så. Men nu när han vet att han får kel & gos fräser han inte. Han är URGULLIG & jag är verkligen kär i honom. Så tjock & söt att jag smälter.
Har satt honom i en hamsterboll som jag har köpt varje dag en stund & han äälskar det. "racing ska det vara, snabbt ska det gå" är hans motto. Han kör verkligen RACING.
Vet inte om han blir nervös eller uppspelt eller rädd, men varje gång jag sätter han i bollen kissar han.. kan kanske bero på att han känner att en annan hamster vart där i..? Kanske vill visa sitt revir, eller vad man säger. förstår ni hur jag menar?
Skulle ju ha min hamster också i den, men var ju tvungen att tvätta den & tänkte inte sätta honom i en blöt boll så tog ut honom så han fick springa på golvet istället, sötnöten. i min säng, i nacken, i min morgonrock. haha, ja min lilla pojke. tvättade också hans öga med ett speciellt te som jag hört är bra. Tror han fått en ögoninflammation, så ska börja vadda det regelbundet nu. Hade det förr också & det hjälpte faktiskt - kamomilte heter det. Man ska bara badda med själv atepåsen på ögat, för det är bra örter o så där i. Tyvärr går ju teet till spillo, men skit samma. allt för mitt djur. har smakat, men it tastes like shit! så lika bra o hälla bort det!
Godnatt/Freddy

TORSDAG!

...innebär nästan fredag, yes! helg imorgon igen, fan vad skönt. veckorna ruuusar fram, snart påsk ju. planer? hos oss kommer mormor & jag hänger med henne hem på lördag till söndag, naajs. älskar o umgås med mormor min, världens bästa. så.. underbar.
gått i skolan idag, hela dagen igen. wow 3 hela dagar på en vecka! I LIKE IT. imorgon får jag inte gå heldag, that suucks. men, förstår också mamma. äter fortfarande inte fulla portioner så bäst att vara hemma & INTE bränna några kalorier/fett. nej, så får det inte vara. ska ju till doktorn på måndag eftermiddag. slapp denna vecka, så skönt att inte behöva vara ledig en dag från skolan bara för att åka o väga mig på 30 minuter.. känns riktigt onödigt, I hate it, HATE!
har jobbat med matten ikväll. skönt att inte vara efter längre. ligger riktigt bra till, yes! :) vilker härlig känsla, inge stress.
tog nyss lite chokladglass till kvällsfika, mums. riktig gräddglass var det, looove it.
idag är det torsdag: lyxfällan + biggest looser sverige. spännande. bara 3 personer kvar nu. få se vilka som går till final. tror iallafall ralph vinner. terminator! Go RALPH! :)
Ha en bra kväll!


T Ä V L A R

Nu var det länge sen jag tävlade faktiskt, men nu börjas det igen. Passar på när det är något jag vill ha SO BAD!

Är med och tävlar hos www.dressyrponnie.blogg.se/ om ett strasspannband (se bild). Så sjukt snyggt och min lilla ponnyprins skulle vara goodlooking i det! (:


hello spring!

vaknade imorse och....SOL! yes, gud så skönt. gick ut en sväng med ubbe och hade både mina trasiga vårskor + min vårjacka. riktigt skönt kan jag lova er. MEN, om händerna var det något kyligt, så ett par fingervantar hade inte skadat. men annars var det riktigt vårväder ute,, mm älskar det! hello spring!
har precis käkat frukost, så nu är det dags för tandborstsdags! är riktigt noga med det. har något fel i huvudet faktiskt haha. borstar så fort jag ätit något.. vilket inte  är bra eftersom det nöter så på emaljen, men inget jag kan göra något åt, det är liksom som ett "måste" för mig.
Ha en bra dag, jag går i skolan så vi hörs i eftermiddag! :)

vårfin

nu är det vår, nästan iallafall. solen skiner om dagarna & det är väl runt 15+ ute skulle jag gissa. inte nu då, men på dagarna.
jag vill bli vårfin. det lät dumt. men jag vill liksom "förnya" mig. ny frisyr, nagelfix hos expert, psykologtalk, ja ni fattar. vad som helst, vill bli av med allt som tynger ner mina axlar och göra något nytt. ja, något annorlunda. byta stil kanske, vem vet? we'll see..
har precis varit ute med ubbe på en långpromenad & han fick ha på sig väskan. gosh vad han älskar att arbeta. träning är det bästa han vet, believe me. han har inte nått emot att gå en längre runda med dessutom lite tyngd på ryggen, he like it!
klockan 8 börjar väl tunnelbanan har jag för mig. onsdag.. hmm, det borde vara tunnelbanan. gosa med ubbekväll kanske. eller gosa med freddykväll kanske. båda kanske.. inte samtidigt, men lite gos med båda blir det nog. älskar mina djur. mina ögonstenar helt klart.
ha det gött!


somsagt

ja, härlig väder det är! vad hände med snön? BORTA! yey, eller vad? :) Riktigt skönt, nu kanske det kan bli vår på riktigt! Eller vad säger ni? Blev så sjukt besviken när det snöade i måndags, men var väl "slutsnö", eller något liknande. För att visa att vintern är slut! Hur nu det hänger ihop.. vintern är slut o det snöar, nää det var inte logiskt, inte alls. Sorry för dagens förvirring hihi.
Ska snart äta middag & sen tänkte jag ta en härlig långpromenad runt Alunda i det fina vårvädret. måste passa på ju. vem vet, imorgon kanske det regnar. måste ta vara på dessa fina dagar.
har oxå mejlat en duktig hundtränare som jag hoppas kan hjälpa mig med lite problem med hunden.
Gick i skolan idag, hela dagen. hade engelska prov på eftermiddagen & nolektion på förmiddagen, så slutade med HELDAG! Gick bra, you know. back on track! ;)
ha en så himlamegasuperjätteskitasbra dag. nää, ha en bra dag allihopa! :)

kl är 8

klockan är PRICK 8 och om bara sekunder börjar top model sverige. brukar ni se det? eller vad kollar ni på en itsdagskväll som denna? jag ser det som håller på en timme & sedan kl 9 blir det mannen som talar med hundar. det ser jag alltid, han är ju helt otrolig med hundar & man kan få riktigt bra tips därifrån. love it!

Imorgon i skolan får jag gå hela dagen, alltså ända till 3, WOW! bara för att jag har engelskaprov på eftermiddagen och även viktiga lektioner på förmiddagen! :) Ska vara flitig imoorgn & hinna så mycket som möjligt.

Idag städade jag rent åt Louises hamster. (alltså min halvsysters), hon gör inte rent åt han, så jag bestämde mig för att göra det. vem vet, jag kanske adopterar honom? ;) tycker synd om den lilla pojken och ville göra en god gärning så gjorde det. dessutom får han Aldrig komma ut så satte in honom i motionsbollen och oj vad han sprang. han gjorde verkligen av med energi. vilket bra sätt att få honom trött, han älskad edet verkligen! han köra ett eget race och över allt: kläder, tidningar, trösklar flög han över. ja han ville bara mer mer mer. det var roligt att se :)

ska försöka ladda upp lite bilder, men som vanligt.. har inga, hittar inte kamerasladden & blablabla.. ursäkter, ursäkter.. sorry. jag menar det, förlåt för det. skulle själv tyckt det var långtråkigt att inte ha nå bilder. det gör inläggen tråkiga. tråkigare än vad dom redan är. ber om ursäkt. ska kika igenom bilderna på datorn och se om jag hittar något som duger! :)

have a good night! :)
gosemissen, duger det? is it good enough for you guys? ;) tror nog denna katt är bror till ni vet katten gustav. den tjocka, lata katten som bara äter & äter. allt som ramlar på golvet. PRECIS så är denna goding. love him so bad 

hemma igen

började osm vanligt tjugo över åtta imorse, och vi hade hemkunskap direkt. vi gjorde nå ''påsklunch''. för annars har vi det inte förrän v. 16 vilket blir lite sent, så hade det i förskott istället. vet inte om man kan kalla de påsklunch direkt.. kanske, men bara pågrund av äggen isånna fall.. vi var 10 stycken (liten klass) och man jobbade två & två. Man fick en varsin kategori, alltså något man skulle tillaga. Jag & Linn tog att koka ägg + duka, men vi fick även koka det där jävla riset som ingen ville göra. På bordet fanns ris, ägghalvor, rulltårta, baguetter, ostpaj(?) & kycklinggryta(?). Grytan såg riktigt smarrig ut, men är jätterädd för att äta kyckling så smakade lite på såsen, men åt ingen kyckling. osäker att den ska vara rosa, så skippade den.
sedan tog vi bussen till uppsala & böt buss därinne. väl framme på teatern var vi en halvtimme tidiga och fick vänta, men det gick bra. ja, teatern då.. svårt & hänga med, ingen höjdare. tyckte inte den va någe vidare. den handlade om gottsunda typ & invandrare.. hur dom blir behandlade. i didn't get it, så kan inte berätta så mycket.. sorry!
ha det bra, så hörs vi! :)


tidsinställt

vet ju inte vilka som läser min blogg & vilka tider, så här kommer ett tidsinställt. vill ju inte att ni kikar in & så finns det inget att läsa! Ska försöka underhålla er så gott jag kan. Men det är bättre att skriva FÅ inlägg om dagen med intressanta inlägg, än MASSOR av inlägg med bara skit. Eller vad tycker ni? Håller ni med eller inte? Vill gärna höra era åsikter, det gör min blogg intressantare & att ni får läsa om det ni vill!

Tänkte berätta lite om min dvärghamster Fred(dy). Han är 2 ½ år och jag har haft han sedan han var liten bäbis. Köpte honom på en djuraffär och han är mitt första egna djur. Man lär sig faktiskt mycket. Många tycker att han "bara" är en hamster, men han har jättestor personlighet och älskar att mysa & gosa, helst bakom håret, krypandes i nacken. Man lär sig ta ansvar och man blir liksom "större" i sättet att vara, man lär sig ju. Man måste ta hand om djuret.
Som ni kanske vet lever dvärghamstrar mellan 2-3 år om dom inte blir sjuka eller lever på fel sätt. Min har alltså levt väldigt länge och är en riktig gammelsmurf nu.
För en, två månader sedan såg jag att ena ögat på honom var rött. Inte så det rann blod, men typ invärtes om ni förstår. Man såg liksom igenom det, så jag tänkte snabbt att något måste vara fel. Han gick även väldigt snewtt med hela kroppen, alltså lutade åt ett håll. precis som om han skulle välta.. så dagen därpå åkte vi till veterinären. Mamma & pappa tyckte det var jätteonödigt eftersom han var så gammal och BARA en hamster, men jag vill inte att djur ska lida (ifall han hade ont) så jag betalade besöket själv. Och är riktigt glad att jag gjorde det så jag slapp oroa mig och gå & undra vad det var.
Hon lös Fred med en lampa i ögat och sprattelpellen ville bara springa springa springa. Men hon lyckades konstatera vad det var. Och det var antingen en hjärnblödning han hade fått, eller en tumör. Men hon trodde mest på en hjärntumör. Det kunde man inte göra något åt, utan hon sa att han max hade en vecka kvar att leva. HA, sug på den du! 2 månader senare. Hamsterpojken är en riktig prins! Vet att inte har långt kvar, men tycker det är otroligt att han ahr överlevt hittils. ja, något rätt måste jag ju gjort, då han blivit så här pass gammal.
Aja, vi får se hur långt det är kvar. Får ta vara på tiden vi har tillsammans och gosagosagosa.
Ha en bra fortsättning på dagen! :)

teater

inte än, men någon gång på förmiddagen tog vi bussen. uää, ser inte fram emot det, men vem vet. den kanske är jättebra? det som gör det ännu värre är att vi har h&k innan vi åker.. trodde vi skulle slippa det eftersom vi åker idag o på den lektionen just, men inte då. då flyttas den bara fram, yey..
har precis varit ute med Ubbe och vädret var hur fint som helst! även, fast detkom bra mycket snö igår är vädret strålande. kanske blir vår iallafall. håller tummarna.
ska ta o rota lite i kylen nu och se vad det finns. ha det bra!

måndag

vänta nu, är det samma rubrik som imorse? oupps, vilken skam. det visar ju vilket bra minne jag har. som en guldfisk.
ubbe & jag tog en kort springtur, och det var riktigt uppskattat! Eller ja, han fick en spring-drag tur och jag typ gleeeeeeed efter. han blir ju så peppad och ska spurta allt han har, han vill ju visa sig vara en tuffing! de tär han ändå min lilla prins.
ikäll på tv då. måndag - familjen annorlunda & sofias änglar. väljer hellre familjen annorlunda. är inte så mycket för sofias änglar, har inte riktigt förstått mig på de tprogrammet. Nej, inte min smak. sedan får jag zappa lite och se vad det blir för något. kanske tidig kväll ikväll? sova ut vore inte helt fel. Men stänger man av tv:n fööör tidigt kan man inte somna istället och blir überpigg, vilket är sjukt jobbigt och då somnar man inte förrän 12.. så så får det ICKE bli.
imorogn i skolan har vi först hemkunskap & sedan åker vi iväg på någon teater i gottsunda, that sucks. har hört att den suger, att den är urusel. handlar om invandrare & något annat som man inte förstod. ååå, oooorka. tur att man har med sig en påse goodis, yummi NOMNOMNOM!
nu ska ja ta & kolla tv. Vi hörs imorgon! :)

måndag!

Måndag, ny vecka. skönt, men ändå jobbigt. lämna det gamla bakom sig & börja om på nytt.
När jag vaknade smög sig ljus in genom rullgardinen och min första tanke var "yes, fint väder härligt". men icke sa nicke, WRONG! Kallt, grått & mulet. kan det bli värre? jo, mina klagomål..
har precis klämt i mig lite frukost. blev två smörgåsar med ..saft. måste sluta med det. är seriöst beroende av saft. fy erika (smäll på fingrarna).
Kom just o tänka på en rolig grej när jag skrev saft. Förr närr jag gick hos dagmamma blev det pannkakor till lunch, och vi skulle drick a mjölk till dom men en kille sklle PROMT ha saft, så han fick det (fråga inte varför). Antar han va påm dåligt humör, för allt han fick var dåligt: mjölken var varm, pannkakorna var degiga, sylten smakade gammal. ja allt vad det nu kunde vara. Men våran ''fröken'' tvingade honom att äta upp, så han satt där & kämpade med sina jäkla pannkakor. Han hade väl ingen lust/var inte hungrig att äta. Så den här killen kom på världens bästa idé. Om han spillde ut mjölken på pannkakorna behövde hann ju inte äta upp dom. Sagt & gjort. Ouppss, sorry fröken.
Men hon såg väl kanske att han gjorde det med flit så hon forsatte med sittt stränga ''jag'', och han blev iallafall tvungen o käka upp. hhi, rätt åt den oförskämda snorungen.. tycker jag!
Måndag = skola idag! vad har vi för ämnen.. syslöjd, svenska & NO! 3 lektioner för mig eftersom jag bara går halv dag, THAT sucks /: men vad gör man? Jo, som farfar sa: gilla läget! <Farfars kloka ord>
Ha en bra dag! :)


tvprogram

kl är 19:00 PRICK, eller ja nån sekund hit o dit spelar ingen större roll. oupps 19:01. vad gör ni för något denna lördagskväll? Jag sitter bara här i mitt rum & "frossar" i mig godis. aj min mage..
väntar på att klockan ska bli 8 så gladiatorerna börjar någon gång, mes jag är. men det är faktiskt final, så klart det ska ses!
har varit hos mamma kompis nu och spanat in alla prylar han hade. wow, d e t - v a r - l i t e g r a n n - j a..
19:02. sakta jag skriver, 3,4 rader på en hel minut, 60 sekunder. inget rekord här inte.
var också och kollade på lägenheten vi ska flytta till, 4:an på torpvägen. såg fint ut, fast stökigt, men såklart dom flyttar ju snart. inte ens en tv hade dom uppe. haha o det är 15 dagar tills dom ska flytta, hur överlever dom? hade nog inte jag klarat så rätt imponerad faktiskt!
ha det bra & gör det bästa av situationen! :)

mode i år?

verkar som att det är inne med mycket färger i år. både på jeans och hela faderullan, men spec på jeans. alla färger, starka färger, pastellfärger, blå, grön, gul, röd, rosa, lila. ja allt! Tycker det kan vara snyggt. har alltid velat ha ett par gula byxor, vet inte varför. man känner sig liksom ''annorlunda'' att inte ha dom vanliga jeansen eller jeansleggingsarna, så provade ett par turkosa & gula jeans som jag blev störtkär i för ett tag sen på cubus & gina. men pågrund av kroppsformen jag har passade inget. fanns inget i min strl, det är faktiskt det som suger mest med ätstörningar.. typ inga kläder passar o inte fan vill man ha pösiga kläder på sig som ser ut som en säck. jag vill ha tighta o snygga kläder, helt min smak! men antingen är jeansen för pösiga i låren eller rumpan. och där tycker JAG det ska sitta åt, tight. det är helt klart mig. har bara jeans som sitter åt. skulle aldrig kunna tänka mig ett par byxor som är utsvängda vid vaderna, nepp. stuprör is the shit. o så är jag ju inte så lång heller så man får kolla efter lite kortare varianter.. man vill ju inte att det ska vara alltför veckigt på brallorna. det ska liksom vara lagom mycket veck, lagom tight, mycket Erikastyle.
ja, inlägget.. vad handlar det om, trendkoll maybe? I don't know, so don't ask me! (;

sovmorgon

vaknade nyss, så lite innan 10 då. skönt med sovmorgon men känns som halva dan försvinner o man kan ju inte sova bort sitt liv. nej inte jag iallafall.
kom hem igår runt 11 & hoppade direkt i säng - så sjukt trött jag var. sov som en gris & lyckades vara utan mardrömmar. vi såg en skräckis & en komedi - Dark floors & baksmällan 2. Dark Floors var ju lite speciell. den började bra, ni vet lite scary sjukhusfilmer o så. hissen fastnade o de kom till en våning där det var tomt o alla var döda.. telefonerna funkade inte o den var allmänt spännande. men den slutade skumt o tänkte ICKE säga slutet om ingen frågar ifall ni ska se den! :) Baksmällan 2 -komedi, har ju sett första filmen också och den var helt OK. men för att tänka på annat slog vi på den & skrattade tills vi hade ont i magen. med andra ord, det hjälpte helt klart. blev inga mardrömmar utan istället fick flera hårtussar i munnen av att ubbe låg på mitt ansikte. undra om det var han eller jag som såg läskig film igår, hmm..
vädret är väl sådär /: hade hoppats på sol & tänkte gå gjuteri med Ubbe, men nu vet man ju inte om det kommer regn. visst jag är inte gjord av socker men det blir ju kallt då och man KAN faktiskt bli förkyld! :)
Ha en bra dag & trevlig helg! :)

Fredag!

fredag idag! slagit in ett paket har jag gjort. ska ju bort ikväll på filmkväll hos matilda som har fyllt år. ska käka & kolla film as usual! ska bli mysigt att komma iväg & inte tänka på.. u know what.
fick reda på idag att lägenheten vi SKULLE flyttat till, ni vet den där vi fick tapetserat så fint men där det var liite litet? kommer ni ihåg? Den lägenheten ska vi inte ha längre. nej, vi fick 4:an istället! yey! Det är nyrenoverat där så tapeterna bör ju vara rätt fräscha där så de spelar ingen större roll för mig. synd att lämna tapeterna jag själv valt ut bara.. /: men, det här blir nog bättre. större, rymligare & dessutom vår gaaamla lägenhet. vi har haft den förr en gång, haha när jag var yngre så kanske man kan känna sig hemma lite snabbare, if u get it..?
vi flyttar i början av april, så inte alls långt kvar! ska bli så spännade. roligt att få nytt & så.
Nu ska jag ta en middagssovning,, ööö vad var det för ord.. så jag orkar med kvällen! sedan blir det duschen och efter det fixning.. vad håller jag på med? Erikiska..
Ha det! :)

hey!

Har varit hos doktorn idag, gick sisådär. OK, inte bra, men inte värdelöst. något där emellan, på gränsen till bra, lite njaaa på resulatet tyvärr. it sucks. men vad gör man? som tonåring måste man också få leva livet. ibland orkar jag inte tänka på sjukdomen och vill bara vara mig. inte behöva gå upp i en speciell tid för att få mat i magen, nej så vill inte jag leva. men man måste, för att någongång blir frisk. i don't know what i'm walking about, but i know that this sucks, this really sucks.

sleep tight

sov gott älskade farfar. jag tänker på dig. vila i frid.

kväller

göra sig klar för kväller kanske. nattlinne på, borsta gaddarna, bädda ner ubbe, tvätta ansiktet.
ligger i sängen nu med datorn i knäet, fasen vad varmt. men vill inte öppna fönstret.. även om det bara är en stund och jag stänger det om 5-10 minuter blir det iskallt på morgnarna när jag vaknar burr. är alltid så frussen när jag vaknar så skulle inte ha något emot om det var 25-30 grader på morgnarna. haha, jag är en frussen liten gris. did you know that? my secret..
kollar tunnelbanan nu, sedan kl 9 börjar Kjelles smakresa i Asien - grymt. sedan jersey shore. få se om jag orkar se allt, man får ju plocka ut det man absolut måste se innan man möter john blund. är rätt kvällstrött och även morgontrött.. hur fan går det ihop? inte alls.. fast i o för sig är jag bara trött första sekunderna på morgnarna, så egentligen är jag nog rätt morgonpigg, jo det stämmer nog. jag sa fel först, hehe sorry.
aja, måste bädda om ubbe nu innan han blir sur. han är väldigt gosig av sig på kvällarna, och vill ligga PÅ magen. helst på bar mage så det blir varmt och mysigt.
juste, visste ni att hundvalpar sover bättre i rummet när dom har en klocka tickandes också i rummet? bara för att dem tror att det är mammans hjärta då, alltså att mamma är nära då. så sött!
imorgon då.. blir nog ingen uppdatering, kan nog säga det helt säkert. eventuellt på fredag, vi får se.
imorogn då, klä sig lite finare för farfars skull. FÖRSÖKA vara på någorlunda bra humör för farfars skull. jag är villig att göra allt för att göra farfar stolt. stod honom riktigt nära, så ni kanske förstår att det är jobbigt. jättejobbigt att förlora nära & kära.. och ska hjälpa farmor med ALLT. det hade farfar velat och jag vet att farmor är stark nog att klara sig igenom det om vi hjälper henne, och det ska vi. gud så glad jag är att jag har just den släkt jag är. de är utan tvekan de bästa människorna i världen. stora hjärtan, och världens bästa personligheter, det är min släkt det. love you guys!

VOTE!

rösta och ni gör mig världens tjänst, tack! :)
<a href="http://sub.ellos.se.linweb48.kontrollpanelen.se/itemShare.php?id=9793"><img width="450" src="http://sub.ellos.se.linweb48.kontrollpanelen.se/media/9793.jpg" border="0"></a><br><div style="width:450px;text-align:center"></div><a href="http://sub.ellos.se.linweb48.kontrollpanelen.se/itemShare.php?id=9793" style="font-family:Georgia,Arial,Helvetica; font-size: 20px;  color: #000; font-style: italic;">R&ouml;sta p&aring; mitt bidragi Jotex t&auml;vling "Designa ett rum"!</a>

onsdag

känner mig fet. riktigt fet just nu. precis ätit lunch (pasta & skinksås) o efter det tröck jag i mig i en plopp.. inte bra, inte bra.
har vart i skolan idag, halvdag as usual. har inte mycket att berätta.
ledig imoorgn & på fredag. imoorgn begravning (sjukt jobbigt) och på fredag doktorn. kanske sagt det? aja, ut o hämta posten nu! VI SES! :)


vårkläder

beställt, CHECK.


våren på G

det märks att våren är på väg, med stora steg. igår var det hur skönt som helst ute, ville knappt gå in. tog en härlig långpromenad med ubbe som skötte sig galant i koppel. utmärkt med andra ord.
idag är vädret helt OK. men blåser, så det kunde ju vart bättre. men som sagt, våren är på G! Denna månad blir det att införskaffa sig vårjacka + vårskor. få se vad man hittar för något, kanske kan visa er här sen om någon är intresserad? :)
har gått i skolan idag, halvdag. gick excellento. ska ta ut ubbe om en stund på långis igen, knubbisen behöver motion haha. jag med för den delen.. vill ju inte verka som en softpotatis, nänä.
ha det bra!

halvdag

har gått i skolan, halvdag då som vanligt. men ändå något, alltid roligt att få gå även om det bara är några timmar. gillar ju skolan (ibland).
har ätit lunch & varit på affären med mamma. tog med oss ubbe också. han var inte så bra i magen idag, tror det är för att han är så glupsk.. han kräktes när han hade ätit, och det var HELA kalopsbitar vilket visar att han inte tuggar maten, utan sväljer bara. så ska köpa en sån där anti-glupsk matskål, som jag tror hjälper. hoppas verkligen det! :)
Ha en bra dag i solen! :)

otroligt

...hur några bilder kan få en så munnen går från öra till öra. Ler så jag tror tänderna ska ploppa ut när jag ser dom här typer av bilderna. dom stämmer in så bra, och.. ja, haha läser ni dom? GÖR DET! Så sjukt kul! Skulle kunna lägga upp så många fler, men vill inte trötta ut er fööör mycket, bara lite lagom sådär. ni som gillar dom, kolla in på hemsidan också! :) 






















ENOUGH? HUH..


lånade bilderna av blueanemone.blogg.se

...bara för jag tyckte dom var så sjukt bra & de stämde ju in också. Enjoy!













sovmorgon

hade ställt kl på 6:00 och tänkte att jag skulle vara duktig och gå ut med Ubbe då på en riktigt långpromenad. vet inte varför så tidigt, men varför inte? men som vanligt gick det inte, haha. hittade inte mobilen när den ringde först.. drog i allt jag hittade, men inget var mobilen - fan. lampan åkte ner på golvet också, haha allt förutom mobilen slutade funka. Men till slut, efter mycket letande hittade jag den - på golvet, suck.. aja, stängde av skiten och somnade om som en stock. bokstavligen, jag var som en gris som somnade på max 2-3 sekunder. trött man kan vara. men somnade iallafall om, och vaknade runt 9-tiden. tänkte gå upp men så kom den där grisen tillbaka igen och jag somnade återigen.. kl 10 klev jag upp. släpade mig själv upp för sängen, åt frukost och tog ut ubbe på en promenad. härligt väder, ser mulet ut men inte alls så kallt som jag trodde. hade klätt mig way to much, så svettades som en.. ja vet inte vad. men kavlade upp jackärmarna, tog av mig vantarna, knäppte upp jackan. folk måste trott jag var sjuk i huvet som klädde av mig, medans andra klätt på sig så varmt med mössa o hela faderullan.. jaja, typiskt mig att sticka ut i mängden.
promenaden gick excellento, och jag blev så stolt över min vovve efter många lyckade hundmöten utan någon större reaktion, kanske går åt rätt håll ändå? HOPE SO!!
idag är det söndag.. tvprogram: bulldogg, ponnyakuten, kontoret, jersey shore(?).. ska väl strax släpa mig ut på en runda igen med hunden. passa på nu när det går så bra. fast ni vet man ska ju sluta när det går som bäst, tyvärr. men så gör inte jag, jag kör på och vips - krasch. åt skogen med allt.
ha en bra dag! (:


home sweet home

...again, same RUBRIK as usual. haha, ni känner mig. svengelska, typical me.
kom hem för en stund sen från stan. tog med mig tilde och gick på bio, mästerkatten. köpte popcorn & lite annat mumsigt och såg filmen. tildes betyg: toppenbetyg, mitt betyg: medelbetyg. barnfilm, även fast det var rätt många ''tonåringar'' där. Menmen, allt för min syrra. gav henne en biobiljett igår på hennes födelsedag som hon idag utnyttjade.
har inte så mycket mer att säga, haha vill inte trötta ut er med mina låååååångtråkiga inlägg SORRY.
hmm, ikväll då. det är lördag = gladiatorerna, yey. kollar ni på det? eller kanske melodifestivalen? kolla de första avsnittet på det, men nää icke mitt program. tyckte det rent ut sagt var värdelöst, uruselt, sämst.. jaja, nog med klageri! det var allt för mig, tack & hej - leverpastej (URK)

hej hörrni (:

& sorry för ingen bloggning på en vecka, om inte mer. har vart ganska mycket nu. hade prao den här veckan, började i måndags och var sista dagen idag.. jättetråkigt att det inte var längre. man kom faktiskt personalen där väldigt nära, så det var jättekul och jag trivdes som en fisk i vatten - perfekt. jättesnälla människor, mysigt ställe, fin butik. HOLD ON! kanske inte har berättat..? ouupps, mitt fel, praoade på djurhobby inne i uppsala, så sov hos mormor hela veckan eftersom hon bor i uppsala och det inte blir så långt att åka. behövde bara åka stadsbuss som tog 10-15minuter så det överlevde jag. (;
kom hem idag. tony hämtade mig på eftermiddagen efter "jobbet". Åkte hem och åt lite mat. sedan firade vi Tilde som fyller 6 år i dag. she's a big girl & inte bara med åldern haha.. nää, vad dum jag är. hon är min lilla knubbis. och token ubbe då. gooosh, så jag saknat honom.. o han mig skulle jag gissa på. hopphopp, pusspuss.. tog aldrig slut, suck. typiskt knasen. imorogn kanske jag tar med tilde på bio, men får se. mycket filmer som det är 7-årsgräns på och jag räknas ju inte som vuxen (målsman) så vettefasiken om jag får gå med henne. men jaja, hon gillar ju att åka buss, så kanske blir och ta en tur till gränby för en fika & kolla runt lite på affärer. ja vi får se.
vi hörs imorgon. trevlig helg!! :)


over my dead body

are you kidding me?
vi lämnad ein min bärbara på lagning. skärmen är lös, så gångjärnen behöver bytas, och så sa jag till om en knapp som var lös.. de tog in den och de skulle ringa inom en vecka för ett prisförslag.. o de ringde häromdagen.. och gissa vad det var? 2200kronor!!! over my dead body. never ever in my life att jag skulle betala så mycket pengar för det. ööh, hallå. vem gör det? det får man ju nästan en ny dator för. haha idioter. så tänkte att vi köper gångjär då och ber min mosters kille byta dom, men vet ni hur fräcka dom är? spydiga som dom är, säger dom tyvärr säljer vi inte dom, utan gör det gärna åt dig, men för den summan som jag sa.. eller så kan ni åka till verkstan men där söljer dom det inte heller, så tyvärr kan vi inte hjälpa er. haha, ja vad säger man.. alina systems, you suck!


jäkla förkylning

det var en jäkla förkylning jag dragit på mig.. kände inget alls igårkväll, men idag.. halsont, snorig, usch.. hoppas verkligen inte att de håller i sig.. får käka halstabletter och klä mig varmt så går det nog bra..
imorogn ska jag till sjukhuset igen.
om ni undrar vad jag gör nu förresten. kollar tv och snorar ner hela mig. haha, oj prosit. sorry ubbe får det där slemmet i pannan. nää torr humor kallas det..
jaja, ha en bra dag. riktigt härligt väder, det gillas! :)

RSS 2.0