Mina mål

att sätta upp mål för sig själv är något jag tycker är superviktigt, just för att man ska ha något att sträva efter och inte bara ''händer det så händer det''. Nej, jag tycker det är bättre att ha något att kämpa mot, ett mål. Men visst, blir man besviken om man inte klarar det, men man får alltså inte sätta upp alltför höga mål för sig själv. t.ex att jag ska springa maraton imorgon, nää det förstår man ju såklart. det funkar inte, utan mål som man vet att man kan klara. som inte är alltför långt bort. you got it? Jag har själv satt upp lite mål för mig själv som jag ska jobba stenhårt med:
*Gå upp i vikt.
*Träna Ubbe stenhårt och lär honom att människor inte är farliga.
*Satsa på bra betyg.
*Skippa den störiga attityden.
*Fixa bättre konditon (lite svårt nu när jag samtidigt ska upp i vikt, så går inte riktigt ihop..)
*Fundera ut vad jag vill jobba med i framtiden.. något med djur, hm..tips!?
Ha en bra kväll. Sov gott allihopa, tänk på era nära & kära. det gör jag. Godnatt farfar, morfar & Bernard. ni är saknade.
fina vovven,

hunden är trimmad, eller rakad kanske man säger. så sjukt söt. ser ut som en miniboxer, haha. har skaffat en stickad röd tröja åt honom också så han inte fryser.
idag är det så sjukt fint väder, sol och inte så kallt faktiskt.. :)
har oxå vart i lägenheten idag och kollade tapeterna, SNYGGT!
I morgon är det skola igen, och på fredag sjukan. hämtar också ut mormor och jag följer med henne hem på söndag och sover där en vecka! Ska ju ha prao nästa vecka på djurhobby, så kul! :)
ha det bra i vårvädret.. skulle inte förvåna mig om det blev snöstorm imorgon, haha :o

ubbe

ja, vad kan man säga om min lilla prins? www.blueanemone.blogg.se har fotat alla bilder (:


mycket som hänt..

förlåt för ingen bloggning, men som sagt har det varit lov. Min farfar kom till himlen, och min hamster fick en hjärntumör.. så ni kanske fattar..? Hmm, ja inte så roligt :'(
på måndag börjar skolan igen, skoj. blir skönt att tänka på annat. allstå, som ni kanske fattat åkte vi aldrig iväg till carola som vi skulle.
aja ha det bra!! (:

T Ä V L A R


Är med och tävlar hos http://sallberglina.blogg.se/2012/january/bloggtavling-i-samarbete-med-smeagardens-hast-2.html, om vad? kolla bild! :) Klart min lilla ponnyprins ska vara snyggast!


favorit?

Har ni några favoritprogram ni verkligen gillar? Några ni följer och vägrar missa? I have.
Hmm, jo på måndagar är det ju Familjen Annorlunda & mammor o minimodeller. Underhållande program jag följer. Missar jag avsnitt går jag in på tv3.se, haha.
Tisdagar är det Top model Sverige, TROR JAG. Inte riktigt säker om det är tisdagar eller onsdagar.. på onsdagar är det nog inget speciellt, inte något jag kommer på just nu iallafall. Men torsdagar är det både lyxfällan, Biggest looser Sverige & Sveriges värsta bilförare. Men det programmet, (bilförarna) tror jag faktiskt är fejk. Dom kör säkert dåligt, visst. Det säger jag inget om. Det gör jag inte. Det finns dom som är kassa, usla och allt vad det nu är. Men sååå dåliga, kan väl ingen vara? Det är nog tillgjort bara för att få det till ett underhållande program skulle jag gissa på. Jag menar, de som släpper ratten för att de får möte, de som inte vet vilken som är vilken bland kopplingen, bromsen och gasen. COME ON! Visst, jag vet det inte heller, men jag är 15år. Jag har inte körkort. Hur kunde dem få körkort från första början? hur fasen klarade dom sig igenomm uppkörningen, nää. det programmet tycker jag faktiskt inte om speciellt mycket, men kollar på det om det inte finns något bättre. man zappar lite, och vips sitter man och garvar åt idioterna i bilarna.
Fredagar är det mest skit på tv:n faktiskt.. Kan hända att jag slår på Simpson, The voice Sverige eller någon bra film. Lördagar då.. hmm, någon bra film där med kanske. Nej juste! Det går ju både melodifestivalen & Gladiatorerna. Men melodifestivalen är absolut icke min grej. Folk som sjunger och betygsätts, TYP. Nää, tycker inte det var något bra alls. Såg första avsnittet med Sean Banan. Sedan dess, aldrig mer. Rent ut sagt, skitprogram. föredrar gladiatorerna istället. mer min grej (;
På söndagar är det ponnyakuten, och.... ja, inget bra mer. Så ser oftast min tv-vecka ut. Kan jag inte sova kollar jag alltid på Jersey Shore, ett program på MTV.

Åsiktsinlägg

först och främst vill jag bara säga att alla djuraffärsägare icke ska ta åt sig, nänä! Jag nämner inga namn på affärerna, för vill inte göra det till ett "kränkande" inlägg, så hittar på något annat finurligt namn att kalla det, tihi.
jo, så här är det att många djuraffärer inte är engagerade i vad dom gör. visst, dom vet hur man får en kund på fall, men mer då? om sina produkter - inte mycket, livsfarliga leksaker - ingen aning om. ja, ni förstår grejen.
jag vet, har läst & hört om massa grejer på djuraffärer som är i stort sett livsfarliga för sina djur. och jag förstår inte, varför säljer dom sånna skitgrejer om sitt djurs liv står på spel? jag visste inte det först, så jag tänkte liksom inte på det. Men när jag fick höra om det, ajaj. inte de grejerna någe mer, absolut inte, strängt nej, även om mina djur älskar dom, så kan olyckan vara framme när som helst, så ackack.

Vadd -
Då snackar jag alltså om hamstervadd. Man brukar ha det i deras bon, för att de ska gosa in sig och burra ner sig. Ja, ni fattar. som ett täcke och en mysig säng på samma gång. You got it? Dem är LIVSFARLIGA! Fastnar hamstern i dom, får de panik och gör allt för att komma loss. Tänk er själva i den sitsen. Ni sitter fast i ett jäkla nät som ni verkligen inte kommer loss ur. Hur beter ni er då? jag tror inte ni bara sitter där och njuter av solen. Det gör såklart inte hamstrarna heller. Antingen drar de, så de tillslut kommer loss, med skadade ben, eller så (tro det eller ej) kan de faktiskt gnaga av sig benet för att de blir så oroliga, nervösa och rädda. Det låter helt sjukt, men det är faktiskt så.

Gallerbur - Tänker då på hamsterburar av galler, inte hundburar. De vet jag faktiskt inte så mycket om. Har inte läst mig in på det ämnet, utan just nu på hamstersaker eftersom jag hört så mycket om det.
Iallafall, gallerburar. Jajustja. Är buren bara gjord av galler eller har flera våningar med bara galler emellen finns det risk för att den klättrar upp och antingen ramlar ner eller att de fastnar emellan. Det kan inte vara skönt alltså. Tänk er in i den sitsen själva. Ramla ner på rygg från en hög höjd, eller få en stånd mellan benen. Hur låter det?

Hö/halm - Många har hö och halm som sovplats, men även som mat. Man tänker liksom, mm höö, det är ju som gräs för hamstern, det kan icke vara farligt. Men tänk ett steg längre --> Hur är "färskt" gräs? Jo, mjukt. och hö/halm? hårt och vasst. Precis, det kan faktistk bli så illa att får hamstern i sig det, skärs magen upp inifrån, eller så snörs stråna om tarmarna och magsäcken. låter inte så trevligt va? och vad händer då, joo. troligen överlever dom inte, och kan ni tänka er smärtan? I can't.

Ja, det var lite jag skulle berätta som ni kanske borde tänka på när ni har råttor/hamstrar/marsvin, ja vad vet jag? hoppas ni blivit lite klokare nu!
 NEJ TILL GALLERVÅNINGAR
SKULLE DU VILJA HA EN TRÅD ÅTDRAGEN RUNT MAGSÄCKEN?
KÄNNS DET BRA FÖR DIG OM NÅGON HUGGER AV DIN FOT UTAN BEDÖVNING?


tar eländet aldrig slut?

verkar inte så. jag har fan bara otur i livet. gud är så fan heller på min sida.
var hos veterinären med min fina idag. lilla freddy. och det visade sig att han hade en hjärntumör. fyfan för det. men han lider inte, men har max några månader kvar i livet. ska skämma bort mitt lilla hjärta så mycket det bara går.
dessutom, ska jag nog iväg till minneslunden idag. tända ljus för mina änglar: bernard, morfar och farfar. jag saknar er något enormt, och ni har en stor plats i mitt hjärta.
jag älskar er.


Vila i frid

vila i frid nu farfar. du somnade in lugnt igår, vad skönt. det var det bästa för dig, varken vi eller du ville att du ska lida. vi ses på andra sidan, jag lovar.
vila i frid och glöm aldrig att jag älskar dig.

T Ä V L A R

Är med och tävlar om ett ponnyträns hos Ponyblog. Häär ---> är direktlänk: http://ponyblog.blogg.se/2012/january/bloggtavling-vinn-ett-globus-euro-ponnytran.html


T Ä V L A R

Är med och tävlar om ett showtäcke, hos Ponilovers. Häär ---> hittar ni direktlänken: http://ponilovers.blogg.se/2012/february/vinn-ett-showtacke-hos-ponilovers.html 


jag älskar dig

du har alltid varit stark, en stor trygghet. du är som en björn som man bara vill krama om. så sjukt snäll. och så underbar. du anar inte vad du hjälpt mig i livet. snällare än dig, det går bara inte. du är helt fantastisk och det vill jag att du ska veta. jag älskar dig farfar.

pray for u

ber för dig farfar. du är stark. jag älskar dig

T Ä V L A R

tävlar hos http://frokenvit.blogspot.com/2012/02/utlottning-no-7.html om 4 olika priser. 1:a, 2:a, 3:e och 4:e pris! Då har man rätt stor chans ändå, så det är roligt. =)

Hej mitt vinterland

..nu är jag hääär.. osv osv.
hur är vädret hos er? här i Alunda är det skinande sol och plusgradigt skulle jag gissa på. Kanske runt, 0 eller en plusgrad iallafall. riktigt skönt.
kom precis in från en långpromenad med ubbe.
idag då, i skolan. inte så mycket hände. kom dit, gjorde ett matteprov, hade bild, sedan rast, och sen ytterligare matteprov BLÄ. efter det var det lunchtime och för första gången på länge fick jag äta där. yey! fast kunde ju vart lite godare mat haha. de ville jävlas med mig, bara för att jag åt det igår. spaghetti & köttfärssås, nej men det var helt OK faktiskt. men pizza hade inte vart helt fel det heller (;
sedan hade vi fika. alltså, vi har att en gång i veckan ska någon i klassen baka. man får då göra rätt många gånger eftersom vi bara är 11 stycken i klassen. liiten klass, äälskar det! :) så idag hade en pojk som hette Patrik bakat cheescake, NOMNOMNOM! gud, så gott det är. man blir nästan lite beroende, mm så mumsigt. jaja, nog om det. låter som en tjockis som sitter och dreglar framför dataskärmen.
vet att det är lite tidigt, men passar på nu när jag har tid - att göra tidsinställda tills vi åker. kommer icke ha mkt tid till bloggen de dagarna mån-fre så blir några inställda, men det är väl OK det oxå? :)
ha det bra!
myser med kissen

sportlov!!

sportlov nu! härligt. åker iväg till carola på måndag-torsdag, så det ska bli riktigt skoj! har med mig datorn, men blir nog mest musik och kanske kolla film på den. ingen uppdatering, troor jag.
sportlov för mig = sportlov för bloggen också. hoppas det är okej, men jag har också en fritid! ;)


huvudvärk & ledig

gomorron, har huvudvärk.. sen igår. det är fasen inte rättvist.. idag är jag ledig. ska till sjukhuset för viktkontroll, hope for the best!
sedan ska vi till någon datorbutik och jag ska kolla på ett laptop-skydd, eller vad det heter, fodral kanske.. don't know.
ser ut att bli en fin vinterdag idag! perfekt för en långpromenad! vi hörs senare, och framför allt. resultatet!! upp eller ner. hoppas uppsåklart, håll tummarna för mig! :))

praoplats!

letar praoplats.. vill vara på någon djuraffär eller liknande, men inte många som tar emot 15åringar.. hjälp! tips!
Uppskattas! :)
Ha det bra i snövädret, loooove it!

tog mig tid för er skull

ingen lust att blogga, men tar mig tid och ork för er skull. för att ni ska ha något att läsa. de är inte intressant, spännande eller kul, men iallafall ett inlägg. hoppas det duger, eller är OK iallafall. hade tänkt skriva om ett "speciellt" ämne, nämligen upprepning. ni tänker nog "huh, va? vad sa hon? upprepning, vad fasen ska de handla om?"
jo, har ni tänkt på att man ofta upprepar ord? det har jag. tex, "vem är en fin pojke, vem är en fin pojke", "kom då bubbe, kom då bubbe", "kan du ta bollen, kan du ta bollen", "vill du ha mat, vill du ha mat".
Fattar ni? vi upprepar ofta ord, speciellt till våra djur, eller barn (bebisar) "åh vilken söting, åh vilken söting". Hoppas ni förstår vad jag vill få fram. jag fattar inte, tror vi att dom fattar bättre då? eller gör vi det för att vi ska vara säkra på att dom hör? haha, vad är grejen liksom, vad är vitsen med det. har funderat på det väldigt länge faktiskt och har funderat på att blogga om det för att få höra era åsikter. tell me! bara roligt att få höra, inget är rätt eller fel! (:

paus?

undra ja.. om jag ska ta en paus från bloggen. lusten har liksom försvunnit just nu, så hmm. vi får se hur jag gör. ni lär ju märka det, kanske något inlägg då & då, we'll see.
idag tisdag, inget "speciellt" händer i skolan. är riktigt trött, skulle lätt kunna gå till sängs några timmar till. typiskt mig, jag lägger mig alltid försent nu för tiden, ååh. kan liksom inte sova 9 som jag gjorde förr, så blir någon timme senare tyvärr.
på sportlovet (nästa vecka) ska jag & matilda till Carola. tror jag har berättat om henne förr..? hon bor på en stor gård med hästar och har en hund (en greyhound), så det ska bli riktigt mysigt! minns förra gången vi var där, riktigt kul! jag har vart där 1 gång mer än matilda så då lärde jag mig köra vagn också, så det får vi säkert göra! :)
ha det bra! =)

blev skola

tro det eller ej, men jag fixade frukosten! nästan iallafall. skyllde på att jag inte tyckte om kanterna, hehehe så behövde inte käka upp precis varje smula, NOMNOM! I DID IT! så, det är riktigt bra! Väldigt stolt över mig själv, guuut Erika, guuut! :)
ni ska bara veta igår. min lilla kissemiss chippen sov hos mig nästan hela natten i natt. vanligtvis brukar han inte tycka om mig. men inatt var han en riktig myspropp, ville kela. ligga på magen på mig, sötnöt även om han ibland blir föör mycket med sina kurrkurr-ljud. fick ha öronproppar för att inte störas. behöver ju min skönhetssömn! haha, eller inte!
gick förmiddagen i skolan idag, syslöjd, sv och no. gick bra, men önskar jag kunde gå hela dagen. hoppas det blir så så småningom, eller jag vet! Måste peppa mig själv ibland, jag med. vad fasen mumlar jag om? haha, virrpanna #1.
aja, vi hörs. Ha en bra fortsättning på dagen! :)


oookej...

okej, nu är det  måndag, ny skolvecka. får ju fortf bara gå halvdag OM jag äter ordentlig frukost, och för varje vecka ska vi öka på liiiteliite, och denna vecka en halv smörgås, men vette sjuttom om det går alltså. om jag bloggar här idag på fm vet ni att jag inte kom iväg till skolan, men hållar tummarna för mig själv att jag ska klara det. Jag vill klara det, såklart. Men vettetusan om jag kan.. peppa sig själv, nää inte min grej som ni kanske märkt.
Igår i present fick jag min efterlängtade dator av pappa. Jag har haft den, inte vart min men använt den när jag bott där och jag har alltid tjajat om att få ta hem den, och nu FINALLY fick jag det, YES! ÜBERGLAD TJEJ!
har märkt att det blir väldigt mycket tävlingsinlägg här, nästan lite som en tävlingsblogg och det är ju inte meningen faktiskt.
hur kan jag göra då? jo, sluta tävla.. nää, det var inget bra alternativ. men vänta nu, störs ni av det? ni behöver ju inte läsa just dem inläggen. det är ju bara....75% av inläggen, haha. aja, ni gör som ni viill, your choise!
ska försöka dra ner på tävlandet, men det blir lite som ett beroende haha. sjukt jag vet..
aja, vi hörs ev. senare idag, ha det bra! :)

T Ä V L A R

http://mrfagel.blogspot.com/2012/02/tycker-att-vi-startar-upp-den-har.html har en tävling om ett hemligt paket värde 1000:-!!
Undra vad det är i.. Hmm, spännande. Jag ääälskar överraskningar! :)


T Ä V L A R

http://appelblomman.blogspot.com/2012/02/tavling.html har en tävling om hårsaker: inpackning, schampoo, balsam och olja! inget man missar! inte jag iallafall! :) Tävlingen avslutas 20/2-12, så ni har gott med tid på er! :)

Happy birthday

Grattis till mig, 15år nu. Stor flicka

T Ä V L A R

 
Är med och tävlar hos http://piicniic.blogg.se där man har chans att vinna en grym alla hjärtans dag present, nämligen boken på bilden. Var med ni också, häär: http://piicniic.blogg.se/tavla/2012/february/utkast-feb-7-2012.html är direktlänken till tävlingen. ett enda klick, och en snabb kommentar. så snabbt går det!

lördag

lördag den 11/2-12. imorgon, 12/2-12 är det min födelsedag, jippi. fast känns inte så mycket faktiskt. vad händer när man blir 15? man får köra moppe &..? vadå? händer inte så mycket mer, så fattar inte varför man ser fram emot det så himla mycket. presenterna kanske. ja det förstås! :)
igår då. hade jag tjejkväll. Vi åt mat, efterrätt och snacks såklart. och så kollade vi film - paranormal activity 3, scaryy! en höjdare för er som älskar skräckisar! dog lite varje gång. enda minuset var att det ble natt hela tiden (då det händer saker), så man hann liksom inte ta igen sig förrän nästa läskiga scen kom. det var lite dåligt faktiskt. inte vgågar man sträcka sig fram till chipsskålen heller, när något läskigt ska hända haha. jag är så sjukt feg när det gäller skräckfilmer. håller för öronen och har en kudde framför ögonen, så jag slipper se det läskiga. och tro mig det hjälper - INGA mardrömar inatt! (y)
inte så mycket mer har hänt idag, annat än att jag har skrivkramp nu, haha ajj. har dammsugit hela huset, så det är lite fint till imorgon.
senare blir det promenad med vovven. kanske möter lina också så våra hundar får träffas för första gången, spännande. undra hur dom reagerar på varandra.. många tankar i huvudet. egentligen ingen stor grej att låta hundarna träffas, men enda. jag är ju som jag är - lite småfjantig haha ;)
aja, vi hörs. tänkte slappa en stund framför tv:n nu.
ha det bra! =)

torsdag

same as usual. rubriken alltså. veckodag. ajaj, no fantasy. erika, tjejen som blandar engelska och svenska.. typsitk mig, eller vad?
Var på sjukhuset, framsteg framsteg. gillagillagilla (y) gått upp några hekton, iallafall något. bättre än inget, eller vad säger ni? rätt nöjd är jag iallafall. kommer ju bli mer kilon. lovar jag er. får fortsätta gå i skolan på FÖRMIDDAGAR OM jag käkar ordentlig frukost. ska ju öka de ytterligarenu, så får se hur det går. håller tummarna, gör ni det också?
sen, åkte vi och kikade på en bäddsoffa som vi köpte. den var riktigt snygg faktiskt. sedan vidare till ÖoB, handlade lite alla hjärtans dag presenter till folk + lite mer till imoorgon då jag har tjejkväll/filmmys, eller vad man nu vill kalla det. You choose.
vi kanske hörs imorgon. får se, upp tidigt. ska till skolan, och sedan hem och käka lunch och sedan direkt till pappa och städa. behövs verkligen. STÄDA. är nog inte dammsuget sedan 2003 skulle jag gissa på... Nu överdrev jag lite.. 2004 mööjligtvis. ;)
Ha det bra! :)
min fina kisse! :)

kvällshumor kallas de


typiskt oss svenskar?


typiskt svenskt folk. Ska alltid klaga, aldrig nöjda.

Home Sweet Home

brukar det låta i vanliga fall, men inte nu. när jag väl får gå i skolan nårga timmar blirjag jätteglad, för det är så skönt att vara tillbaka. så nu kan man inte säga "home sweet home" för då ljuger jag.
idag då, upp 20 över 6, fixa mig lite och sedan ut med hunden. efter det frukost, och sedan dator!! viktiga saker, typ kolla bloggen, fb, hotmail, mejlen. ja massa viktiga things to do!
vi hade tyska i skolan, sedan no, rast, sen So REDOVISNING! gick galant, eller ja. okej iallafall, men det är ju nästan samma sak. galant och OK!
bara för att jag inte har någon fantasi och vill variera inläggen lite, slänger jag upp ett test här, som jag snott från facebook.. is that okay? VÄÄÄLDIGT lång test, så förstår om ni inte orkar läsa. men vill ni veta vem jag är, LÄS! ;)

Har du..?

[x] Råkat slå upp bildörren på bilen som stod bredvid på en parkeringsplats?
[x] Råkat skicka ett sms till fel person?
[x] Råkat ringt fel nummer?
[x] Sprungit fram till någon och som du trodde att det var, men sen märkt att var det nån annan?
[x] Gått vilse i skogen
[x] Läst fel när det varit högläsning i skolan
[X] Failat i matsalen?
[  ] Fastnat i en hiss?
[x] Råkat ta tvål istället för schampo i håret när du duschat?
[x] Gått in och ställt dig i duschen och sedan märkt att varmvattnet var slut?
[x] Gjort slut på varmvattnet?
[x] Fått schampo/tvål i ögat?
[x] Struntat i att knyta skorna sedan klivit på skosnöret och ramlat?
[x] Råkat ge för lite pengar till den som stod i kassan när du skulle betala?
[x] Missat bussen?
[x] Tappat mobilen i ansiktet när du låg i sängen och smsade?
[x] Skrivit världens längsta sms och sedan råkat trycka på fel knapp så allt försvann?
[x] Tappat mobilen i golvet/marken?
[  ] Tappat mobilen på stan eller annat ställe med mycket folk?
[  ] Din mobil har börjat ringa på lektionen?
[x] Druckit läsk och sedan rapat jättehögt?
[x] Bränt dig på en platt/locktång?
[  ] Tryckt på lampknappen för att tända lampan när den redan var på?
[x] Blivit stucken av en geting?
[x] Gått över vägen fast det var rött?
[x] Råkat knäcka ett par solbrillor?
[  ] Råkat knäcka sönder körkortet, eller något annat kort?
[x] Halkat när det var halt ute?
[x] Fått sand i ögonen när du var på en strand?
[  ] Ramlat i vattnet när du åkt båt?
[x] Klivit på en spik eller liknande?
[x] Missat målet på en match?
[x] Fått fel på ett prov?
[  ] Kastat en sten på en ruta så den gick sönder?
[  ] Blivit jagad av polisen?
[x] Slagit dig själv med en hammare? (inte med flit)
[  ] Ätit en spindel?
[x] Brutit av en penna?
[x] Brutit av en linjal
[  ] Fått suttit i samtal med rektorn?
[  ] Tacklat eller fällt någon i andra laget så att de fick frispark?
[  ] Råkat ta bollen med handen så att andra laget fick straff?
[  ] Fått gult kort?
[  ] Fått rött kort?
[x] Råkat skjuta en boll i ansiktet på någon?
[x] Fuskat i något spel?
[x] Haft en dålig dag?
[  ] Tappat datorn i golvet så den gick sönder?
[x] Ätit något som var äckligt så du fick spotta ut det?
[x] Gått på bio och fått sitta bakom en lång person så du nästan inte såg något?
[x] Gått i sömnen?
[  ] Gått på toa utan att fälla upp toalocket?
[  ] Tappat badbyxorna/bikinin när du dykt?
[x] Ramlat nerför trappan?
[x] Börjat skratta jättehögt när alla andra var tysta och tittat konstigt på dig?
[x] Hoppat ner i vattnet där det var grunt?
[  ] Fiskat och fått en för tung fisk så hela spöet åkte ner i vattnet?
[  ] Fått åkt in till sjukhuset för att sy?
[  ] Opererat dig?
[x] Svalt ett tuggummi?
[x] Skrattat bland folk du inte känner?
[x] Fått det du kokade att koka över?
[x] Bränt dig på varmt vatten?
[x] Bränt något i ugnen?
[  ] Druckit gammal mjölk?
[X] Kommit på vad ett ord är på engelska men inte vad det betyder på svenska?
[x] Damsugit dig själv i håret?
[x] Ramlat med cykeln?
[x] Ringt in och röstat på t.e.x idol när röstningstiden var slut?
[x] Råkat ta fel språk när du skulle välja språk på en film
[  ] Ramlat i liften i skidbacken?
[  ] Brutit en stav?
[  ] Brutit en skida?
[x] Ramlat när du skulle sätta dig på stolen för att någon drog bort den när du skulle sätta dig?
[x] Blivit skrämd av någon?
[x] Blivit mullad?

Tisdag

Hej och god kväll. Haha låter som en vädergubbe.. Idag var de första gången på länge jag fick gå i skolan. Visst var det bara halvdag, men jag är glad att det var fram till lunch iaf. Imorgon fot jag igen, skoj!! Ha en bra kväll =)

Ipoden, igen...

Hej. Förlåt för så sen bloggning. Har gjort ganska mkt idag. Var hemma hos pappa en bra stund och städade skafferiet bl.a. Vad gör ni, eller har gjort eller ska göra idag? Tänkte fixa lite skolarbeten. Och inte så MIT ner faktisk. Snart fyller ner år. 15 År om precis en vecka, spännande! (: ha en bra dag och deppa inte för mkt bara för det är söndag och helgen är slut. Det kommer fler, jag lovar ;)
En sak jag ger tummen ner till just nu är nk. Dem tror själva de har gjort nÅge bra. De har tillverkat lakan i ett sängset som ser väldigt risigt ut. Man ska tydligen sova som en hemlös. Så jäkla idiotiskt. Vad tkr ni om det?! Själv tor jag inte det är ok. Absolut inte. Respektlöst mot de som verkligen är hemlösa. Undra hur dom tänker egentligen. Det kan Inte vara med huvudet iaf, svin.

Jag ljög..

Hej. Hur är det med er idag? Med nig är det bra. Juste, till rubriken. Sitter och bloggar från ipoden igen, så jag ljög. Var inte sista gången igår. Vad gör ni en sån här kylig dag? Nu får man faktiskt klaga .. Imorse var det cirka 25 minusgrader. Nu är det lite "varmare". Ligger väl på runt 10-15 minus nu bara. Idag var vi på Ikea en stund. Handlade lite och åt lunch. Billigt och bra.
Tänkte ta och städa freddys bur snart också. Vad hittar ni på? Jag kanske går i ide.. Vem vet? (; ha en bra eftermiddag. Och missa inte melodifestivalen ikväll. Eller föredrar ni hellre  gladiatorerna? ha en bra fortsättning iallafall, kramen!

hundgodis

bra uppdatering idag av mig. en klapp på axeln förtjänar jag väl?
Tänkte höra med er, om någon visste hur man kunde göra eget hundgodis? har hört att man kan torka blodupudding, men vet ni något annat?
Det kostar både pengar att köpa, och så vet man inte allt som är i. onyttiga ämnen bland annat. Så, vore toppenschysst om ni kunde slänga in en kommentar här och berätta om era tips!
ska ta och sätta mig i soffan med Tilde och mumsa lite glass. mmm, köpte någon med krokant i. låter smarrigt, någon som har prövat?
imorgon blir det nog iväg till ikea. alltid mysigt att stora runt med familjen! hoppas det blir av! ha en trevlig kväll! :)

Skrivet från iPod

Haha, vad hände nu? Jo, Erika är modern. För första gången i sitt Liv skriver hon ett inlägg från e iPod och vad ska jag säga? Första och sista gången vill jag lova (: gud så jobbigt. Små bokstäver, fel bokstäver. Vilka problem man har. Vad gör ni denna eftermiddag? Själv sitter jag i brors rum och är "social". Jag vid ipoden och han vid son älskling: datorn... Orkar inte skriva något mer. Tog mig cirka 10-15 min att skriva detta inlägg. Ha en bra dag och en trevlig helg. Ska snart ut i kylan med ubbe. Burr, någon som vet hur kallt det är i alunda/gimo/Uppsala-området?? Skulle gissa på 10-14 minus kanske. Det sticker som fasen i låren när man är ute, och en rånarluva hade inte varit helt fel heller. Ha det bra, så hörs vi :)

T Ä V L A R


Tävlar hos www.tillhund.se, där du har chans att vinna ett regntäcke! Var med, du också.


H E L G

oj, helg redan. gud vad fort dagarna går. fredag idag. lördag imorgon, söndag dagendärpå, sedan måndag. ja, visserligen går helgen svinfort den med, men nu är den ju iallafall här haha..
var hos sjukan igår. kom överrens om att om jag käkar ordentlig frukost på morgnarna, får jag gå i skolan på förmiddagen! Är såå sjukt excited! visst, många tycker nog det skulle vart skönt att slippa skolan, men så tycker jag inte. haha, speciell som jag är. nej, men liksom. vad finns det att göra hemma? nothing!
så det ska bli så himla überkul! Hoppas vi hörs snart igen! fråga gärna om det är något ni undrar över =)förresten, ser ut att bli riktigt härligt väder idag! händer bara bra grejer nu för tiden, lucky me!!


THURSDAY!

Godmorgon idag igen, ny morgon, ny dag. vilken poet det kan bli av mig.
har precis vaknat, ska fräscha upp mig lite och sedan bär det av till sjukhuset igen. vägning bara, men läskigt. de har ju pratat med "huvudläkaren" nu, så han ska berätta hur vi ska gå vidare, shit. vet inte vad jag ska vänta mig heller, så JA, det är lite halvläskigt.
det snöar supermycket ute! Mysigt, huh? :')
ska slänga i mig lite frukost, och sedan åker vi. Ha det bra i snövädret! I LOVE IT! MY DOG LOVE IT! :)

Onsdag

Godmorgon! imorse vaknade jag av ett pling på dörren, men eftersom jag sover på övervåningen orkade jag inte gå ner haha. Så sket i det. och det visade sig att alla i familjen gjorde det, för ingen hade öppnat dörren. sömntutor vi är ..
idag är det Onsdag. händer inte något speciellt. ska till skolan och läsa min engelskatext kvart i 1. innan dess ska vi till kondis och fika, mmmmm mums! ska ta det dyraste bara för att det inte är jag som betalar höhö.
senare ikväll får jag hjälp med matten, så det ska nog gå bra. blir så sur när jag har fastnat på ett tal, wää.
aja, ni får ha det bra!

RSS 2.0