nothing to say

har inte mycket alls att säga, kanske att jag kollar på...vet inte ens vad det hette, så bra gick det, suck. vill inte trötta ut er, så skriver inget mer.


today

Vädret har väl för det mesta varit riktigt skönt, men hört några åsksmällar. Men hoppas det inte kommer någe mer nu. Regn har det också vart, massor. Men för stunden är det uppehåll, skönt.

Och vet ni hur mycket jag längtar till Ullared?! Vi ska dit i oktober tror jag det var, min största dröm! Har sparat 2500kr men mer blir det! :) Fattar ni hur myckte jag kommer handla där? åh, vad härligt. Längtar skiiiitmyckket!

hmm, är täppt på morgnarna och snuvig. Men inte nu, och det är bara just då och på kvällen när man ska sova. men får inte använda nässprayet nu eftersom jag haft det i 10dagar. Man får inte använda det mer än 10 dagar, för då blir man mer snorig än vad man är har jag hört som pappa sagt och det står även på förpackningen, satt får snyta mig varannan timme nu istället, härligt?


min moorgon! (:

Ställde klockan på 6, tänkte vara duktig och gå ut med ubbe en lite längre promenad. Om jag orkade? Nää, snooze till halv 7. Måste upp. Klev upp. Gav Ubbe fil, klädde på mig, tvättade mig. Pratade med mamma. Gick ut med Ubbe. Datorn.
Så nu ska jag strax äta någonting, måste det om jag vill växa och bli en fin flicka. Vilket jag redan är, satt...aa, men mamma får tvinga miig liiiiiite.
Såg ni Robinsson igår? Gud, alla tjejer verkar helt ointresserade av att vara där.. Två har åkt hem och en för att den har hemlängtan, komigen! kunde dom tänkt på det tidigare, innan dom ställde upp i programmet? :o
Iallafall, så tog jag vinterjackan imorse. Det var snorkallt, verkligen snorkallt. Men solen lyser, satt det blir nog en bra dag idag. OCH så såg jag faktiskt 2 ekorrar på promenaden. De hoppade, skuttade, klättrade, sprang, hoppade, skuttade, klättrade och sprang. Sött va? :)
Idag på tyskan i skolan, ska vi äntligen spela in en film! Det har jämt varit någon sjuk i gruppen, eller så ska någon bort den timmen, eller så är det dåligt väder! Alltid något dumt som förstör. bara hoppas, hoppas, hoppas och hoppas att alla i gruppen är där. För vädret är ju redan fint! :)


nu ska ni få höra!

allt spännande som hänt idag! :)
Jag har börjat skrivit anteckningar på mobilen från och med att jag går till skolan, vad jag ser som jag sedan ska skriva om här på bloggen, snällt va? :) eller ja, bra menade jag. Så att ni har något att läsa om! (:
hmm, imorse när jag gick till skolan såg jag 2 katter och båda gick över övergångsstället, hur smarta får man vara? Och när ingen bil kom tassade de lugnt över gatan där, haha!
Sedan skulle jag säga att det verkligen märks att hösten kommer med stormsteg, oj va dkallt det var imorse. Och vilken dimma.. Men nu är det ju riktigt skönt ute. Det är soligt ute, gud vilken dröm! :')
juste, gick nyss upp till skolan, där Elin satt och väntade på bussen. Stackarn skulle få vänta 40minuter, suck. Så gav henne sällskap och tog med mig Ubbe och såklart ville alla hälsa på min bäbis, skoj! :)) han blev jätteglas, och åt upp ALLT gräs på hela skolgården, gulligt va? Omtänksamt tycker jag, eftersom ingen behöver klippa gräset på ett tag! (:

hundar, check

Hundar är nystrastsade och färdiggödna! ubbe fick en liten duch på tassarna när han kom in eftersom smartisen hade rullat sig i smuts. Sitter nu och äter macka med ett glas multi! det är supergott, iallafall multin..
Kollade ni på robinson igår? jag såg bara sista 20minutrarna, tyckte inte det var speciellt bra sådär första gången. Istället klockan 9 såg svenska hollywoodfruar, det är mitt program! MITT! :)


vad håller jag på med?

vadå sluta blogga? Haha idiot jag är. jag tror att man ska ta en bloggpaus för att man inte kommer på något att skriva om. Så kan det inte vara! Vad är jag för människa? :o
Så, tar INTE en bloggpaus.....Det är nu ni ska säga Hurra! Men det är så tyst så man skulle höra en knappnål falla på golvet.. Humor? nää inte alls
Har varit ute på promenad och på besök hos Matilda med Kim och Ubbe, mysigt va? :) mormor åker ju hem imorgon, kommer faktiskt kännas tomt :/ Det är faktiskt kul att ha någon att snacka skit med på kvällarna, äve om det är mormor liksom. Men jag menar, hon har ju varit med om det mesta eftersom hon är...ja lite äldre än mig om jag säger så. Men nu ska jag strax kolla på Robinsson, premiär idag va? :))


i think

i need a ''bloggpaus''
that's it. vet inte hur länge, men tröttnat på bloggandet helt.

Gomorron!

Svider som satan i långfingret där jag skar mig igår, aj :(
Mormor sover, mamma sover, Tilde sover, Stoffe sover, Tony jobbar, Erika vaken. har rastat hundarna, och ska strax ge Kim mat, ubbe äter på 3sekunder, jag lovar!
Ska gå och svälla Kims mat nu, så vi hörs väl! :)

smartass 1

smartass #1! Skar mig när jag skar tomater :( Aj, så fick ett plåster och mamma gjorde kattöron på det, hihi. blev glad då.
Sen hade mormor mitt raklödder i huvudet, hon trodde det var mousse, haha smartass #2

mina jäääkla jultidnigar

fällde up den stora planschen och funderade på vd jag skulle välja. Är inte färdig än, men vill så gärna upp till systemkameran vilket aldrig kommer hända :'( Får drömma o den istället, bajs också. eller så är ni superdupermegabra och köper lite av mig? :D


Oj

texten blev helt konstig va..? det var helt ihopblandat, man såg inte vad det stod så tog bort det inlägget. Inte bra, varför blev det så tro? jag kanske har för klumpiga händer, som trycker på alla knappar som finns på tangentbordet! ;)

tävling

Jag tävlar hos www.millahoman.blogg.se om ett nallebud hos www.nallebudet.se. Tänk vad underbart att vinna ett sådant och få ge det till en person som betyder grymt mycket, jag vet vem jag hade gett det till..Min älskade morfar såklart.

morgonpromend, check

Har varit ute med ubbe på en prommis, härligt. fast det var så blött i gräset, hmm inte bra.
Och så tyckte vi att vi hörde åska..någon mer som hört? Skumt, det lät ganska lågt, men vad var det annars? en släpvagn som körde på gupp om och om igen? Skulle inte tro det va,. åhnej, nu kommer regnet :'/


fångarna på fortet

team babsan och team anka, haha alltså anna anka! :)
a juste, när man pratar om trollen.. ni fattar inte va?

en god gärning!

Har varit ute på 3,5km promenad emd ubbe och linn, nyttigt eller vad?
Plockade en bukett av de sista blommorna som finns i sommar och gick till kyrkan. La blommorna på minneslunden till min kära morfar. Det förtjänar han verkligen så underbar som han var!
Sitter och knaprar pistagenötter nu, och linn käkar choklad. Är törstig som fan, men orkar man? ;)

tv

hatar den där reklamen med två ungar som säger ''dadadadadadda, dadadada'' ni vet, com hem reklamen ;)
Linn är här, vi ska käka hamburgar idag, blä. Haha närå. Ubbe slemmar på mitt ben, mys.
Vi hörs, kollar superskinny vs supersize kids! (:

oj, vilken värme!

eller är det kvaft? hmm, känns som sommar iallafall. trodde faktiskt det var vinter nu ja..
Har iallafall hämtat ubbe och tog med mig kamomillteét till Freddy. Han har ju en liten infektion på magen så får badda med sådant te, har hört att det hjälper. Använde ju det när hanhade ögoninflammation också och det hjälpte faktiskt.
Vet inte när Linn kommer, någon gång säkert. Vet heller inte vad vi ska äta, pappa har sagt åt mig 45 gånger att kolla vad som finns, men vet vad som finns. Typ köttbbullar.. gott på en lördag?


Lördag

= Lördagsgodis! det är väldigt viktigt på lördagar faktiiskt :) Idag så kommer Linn och Ubbe, skoJ! Vet inte vad vi ska hitta på, gå gjuteri kanske (; Får lura med mig Linn, för Ubbe har inget emot det! :D
Aja, sak gå upp och börja klä på mig, fräsha till mig och sådär..(:
 

visste väl de! ;o

Haha, fick nyss reda på att linns kära pappa läser min blogg. visste nästan det så mycket som han gillar mig (;
Ajuste, han fyllde år igår, 41 blev han, så säg gärna grattis i efterskott. Jag har ingen bild på honom så får bil någon annan, på hans hund kanske? haha näe vet inte

i tvsoffan

sitter i soffan framför tv:n och kollar på en film på disneychannel med Sharpay, riktigt bra (:
Sitter och knaprar pisategnötter och chips med ett glas saft, mumsigt va? :)
Riktigtt härligt väder nu såhär på kvällen, så mysigt (:
Imorgn ska Linn sova här och så ska jag vara hundvakt åt Ubbe, min egen hund, trevligt va? MYCKET! :d


omg

omg, kolla på 3;an! Det är extreme home makeover. Det är en familj som har sex barn. fem av dom fick diagnosen autism och läkarna hade då garanterat efter det första barnet att inget annat barn skulle få det, och så fick 4 barn till det. Sjukt eller hur? :( Sorligt ju..
Det barnet som är friskt har fått hjälpt sina syskon hur mycket som helst så ja, det borde vara grymt jobbigt.

äntlingen fredag!

Och äntligen helg! skönt, eller vad säger ni?
Hade hemkunskap i skolan, från halv 11 till kvart över 1, hur orkar man? Jodå jag överlevde. Hon snackade typ 1timme tror jag men bara för att det är första gången. Vi gjorde pizza, så är mätt nu och fram till ikväll.
Nu sitter jag och kollar på Ellen Degeneres show, det är jättebra (:
Sfast jag har sån jäkla huvudvärk nu satt jag vet inte vad jag ska göra, kanske ta en tablett? haha, bra förslag Erika (; Nej, men skulle gissa på att det kommer åska om ett tag. hoppas verkligen INTE det eftersom jag är själv hemma och då måste jag dra ur alla sladdar och jag sitter och gråter i ett hörn i huset..inte bra, inte bra.. aja vi hörs, ska kolla klart på programmet och kanske går iväg och är social med någon, vi hörs (:
























Redan morgon ;o

Oj, vad natten gick fort. Nu sitter jag här precis som alla andra vardagar och äter en toast. Att man inte tröttnar på varddagen ibland?
Vi har hemkunskap idag, döda mig. Hahaha
Aja, har inget vettigt att skriva så tjingeling!

Linn och Nobben! ;)

saknar min bäbis

först och främst, måste jag berätta om en låt jag har på hjärnan; ''Är det så här när man är kär när man är liten? Hur blir det då när man är kär när man är stor''. Haha ni vet Bertlåten? helt sjukt, kollar ni på Bert? Tycker faktiskt dom filmerna är bra eller ja roliga på sitt sätt (: ''älskade ängel, dududu, du är sann, dududu, älskade ängel, dududu du är min maaaan,dududu, du är stor o stark och snygg....(lalallalal)...o du e min, dududu älskade ängel dudud, bara min, dudududu YEAH!
Haha känner ni igen den låten? (;

För det andra, så mååste jag berätta hur mycket jag saknar mig bäbis. Det var min förra vovve. Bernad, en engelsk springer spaniel som blev 4år. VI var tvungna att avliva honom, eftersom han blev aggressiv. Inte mot mig, men mot andra människor, gud så jag saknar honom. Men liksom, man kan inte ha en aggressiv hund, som biter alla människor. Det går inte, även fast jag hade velat ge honom en adnra chans. Men hur många litar då på honom? man måste kunna lita på sin hund, annars funkar det inte..


min mat!

pappa kom hem med två påsar med mat i. Han hade fått det från jobbet, ska vi sa vad det var i. Såg riktigt gott ut! ;)

en mumsig sallad, pasta, kött, en liten ostkaka, sås! :)
en flaska kolsyrat vatten!
Bröd och ett litet smör!
betisck och en chokladbit+att jag fick pappas choklad, tihih

trött som en ko, seriöst

så slut, haha kommer somna 7 ikväll, som vanligt då..(a)
haha, hade ju simnings-coopers på idrotten, fy vilken mjöksyra i armarna :( Och gick nyss en långis med matilda, figge och Ubbe. Jobbigt,
måste väl ha förlorat några kalorier nu va? :)


sorry my friends..

sorry, glömde göra ett tidsinställt inlägg när jag gick i skolan. Ska faktiskt börja göra det tror jag. Det verkar smart, har sett att vissa gör det och det verkar vara en bra idé. Kanske finns dom som läser min blogg under dagen också..man vet aldrig (;
Sitter njust nu och har proppat i mig ett tunnbröd, gud så gott! Nu väntar glassen..fet man är, måste fan dra ner på sötsaker på vardagar! :))

hah, gooa tider!

frukosttime!

väntar på varma mackan som ligger i det där järnet, ni vet :)
Har börjat äta det varje morgon till frukost, bara för att de tär så himla gott! :) Fast de blev lite snålt med ost, eftersom det inte var så mycket kvar. pappa får fasiken ta och köp.a. Hotar med att jag itne äter frukost annars! ;)
Aja, nu är den färdig, så herrå!


så less på människor som tror dom är bäst

på en hundsida, hade någon skrivt ''är det någon som har en blandras mellan cocker spaniel och cavalier, och som ni alla vet har jag det. Så jag skickade in en bild och skrev om honom. Allt folk hade kommenterat ''åhnej köp inte en sådan, alla dom har hjärtfel och dom dör i tidig ålder''. Liksom vaffan snackar ni om, visst dom KAN ha hjärtfel, men inte fan har alla det och man får väl kolla upp det i god tid.
Så jag skrev om Ubbe och att han var fullt frisk och ja så som det var helt enkelt. Och så börjar folk säga emot med '' det där är ingen cocker/cavalier'' och lalla, men hallå, vems hund är det? Vem vet mer om HONOM än jag, självaste ägaren?! och så hade någon skrivit ''Hur vet du att han är frisk, tror inte du har testatt honom mot det''. Haha kom igen, det är nästan skrattretande. Återigen, vems hund är det? Tror dom seriöst jag köper en hund och inte vet ett knyst om det? knappast. Det är inte jag.  Jag vet att Ubbe är helt frisk och inte har några hjärtfel alls.
Blir så less på människor som tror dom är bäst och vet allt OM MIN HUND!?


fooodtime!

duktig flicka lagar mat, med förklädet på såklart! :)

ny smak? (;

Är hemma hos mamma nu och fick reda på att jag ska va hundvakt åt Ubbe på Lördag, åt min egen hund, haha kul va!? :D
Åt glass, päronsplit var det, gud så smarrig den var. Tror det är en ny smak iallafall, finns hur många olika som helst, men denna var super! :D


Tidsinställt!

Tror inte så många läser min blogg just nu när det är skola och allt detdär som folk nu gör på dagarna. Men det är kul att prova på att göra tidsinställda inlägg, har ju bara gjort det en gång tidigare, fy Erika.
Just nu skulle jag gissa på att jag...har en lektion? åååh jag har inte lärt mig schemat än, men vet att vi haft No, för det hade vi första timmen. Vi håller på nere i tekniksalen och snackar om Ljud, spännande..? Njaa, lite kanske.
Efter skolan vid ..3 kilar jag iväg till mamma., Får sådan ångest om jag inte går ut med Ubbe och träffar mamma eftersom jag vet att Ubbe inte får vara ute så mycket när jag inte är där, vill jag ge honom mycket motion satt han inte blir fet. Jag menar vem vill heta Ubbe-fet? Nää, inte Ubbe. Ubbe ska fortfarande vara min lilla bäbis, som man kan lyfta när man vill..(;

gud så söt han är min lilla stubbe

yes!

behöver inte sitta i datarummet där d spökar eftersom jag hämtade sladden till min data igår! Sitter just nu och käkar en varm macka även fast jag inte är hungrig, men måste äta om jag vill växa o allt detdär! :) Frukost är ju dagens viktigaste mål. Det har tidigare vart för mig ''dagens hoppa-över-mål''. Så det får jag fan ändra på.
Går till 3 idag i skolan  och är alla där på Tyskan ska vi fortsätta med vår film Shrek som vi spelar in. (:
Aja, ska dricka upp mitt bubbelavatten och äta upp mackan nu, så vi hörs (:

saknar lilla mys-gusten :(

Tävlar

...hos http://Millahoman.blogg.se om ett ljus-arrangemang från http://onlinedesign.se, där det finns sjukt mycket fina saker. Var med du också! Du ångrar dig inte! ;)

Pajen, en...

succé! HAHA, seriöst den blev skitgod, mmmm. Är grym på pajer, ohyeah!
Ett riktigt kort inlägg, ska strax ta lite noggerglass, MUMS
Får en bild på mig, tagen genom camen! =)


min dag

badade i skolan, gjorde dedär 200meter testet, woow duktigt?
Sitter nu och käkar glass, guud så gott. undra om tilde slutar 3 idag, isånna fall kommre dem snart så måste äta upp innan dess satt dom inte ser vilken tjuv jag är, tihihi så hejdå!

väderprognos

Blev en liten bloggning, men tycker verkligen om pappas tangentbord, tror någon har tappat saft/läsk här FÖR knapparna liksom fastnar, Aja, nog med det.
Har kollat vädret på datorn, och det stog att det inte skulle regna och senare skulle det bli jättefint.. Ser knappast ut så. Helt grått och molningt, usch.
Sov, kunde jag också göra inatt utan att inte få någon luft. Nässprayen var jättebra, använde den bara en gång. Innan ja gick och lade mig och det räckte hela natten för att öhh inte täppa igen näsan? xd
Måste gå, har facebook och andras bloggar att kolla också, sååå..you know what to say? ;) Vi hööörs!
fortfarande inga bilder eftersom det är pappas dator, meeeen bättre än inget vaa? :D


allt möjligt

Ja, som rubriken säger. Detta inlägg är liksom om allt möjligt, trevligt va? :D
Har precis ätit, blev bara snabbismat. Någon mexikans soppa, god men lite snålt med kryddor vaaa. Imorgon på idrotten ska vi bada, men är så sjukt förkyld så mamma sa att jag inte skulle vara med, fast tror jag är det iallafall eftersom jag inte var med sist (:
Pappa köpte med sig nässpray och halstabletter hem. Skönt, behöver maan inte dö mitt i natten för att man inte får luft.. :)
Juste, det var det jag skulle säga också. Min dator har inget batteri kvar och laddaren är hos mamma, smart va? Så sitter vid pappas dator nu. SÅ det blir nog ingen uppdatering imorgn bitti, eller kanske. Tycker det är sjukt läskigt att sitta härine i datarummet själv, när jag är ensam hemma. Det spökar faktiskt här, tro det eller ej. Men förr var det faktiskt en tjej hhär som kunde spå. Pappas ex syster eller kusin, kommer inte ihåg. Och då sa hon vi inte var ensamma här hemma utan att det var någon mer här, scary huh? Det var såklart inte meningen att vi barn skulle höra det och bli uppskrämda av det, men som den skvallersyster man har, fick jag reda på det och är hädanefter rädd att vara ensam här hemma.. ):
Oj blev ett långt inlägg så därför ska jag inte trötta ut er mer, ha det gött så hörs vi! :)) Har inga bilder alls på denna dator, men så tråkigt att läsa så här mycket utan bild så tar väl en exempelbild xd



Det suuuuger

...att vara sjuk )': Fy så jobbigt. Sitter i soffan och snörvlar, usch och ingen nässpray har jag heller och ont i huvudet har jag, ajaj synd om mig. Nej men faktiskt tycker jag personligen det är LIIIIITE synd om mig ):

slut

man blir helt slut av förkylningen! :( Hoppas det hjälper med lite glass. haha något man kan skylla på xd Allt är bra med mig annars, eller ja har ont i tummen ): mitt paraply jag fick från mormor är jättetrögt. Man msåte fan hoppa på det för att det ska fällas upp.. överdrev lite, men knappen typ fastnar så man hinner gå en halvkilometer i regnet innan det fälls upp, suck.. Aja, ska ta och få igång tv;n. Såna här stora grejer förstår jag mig inte på..

jäkla förkylning

åh, är förkyld buhuuu :( Fast går till skolan iallafall såklart, vi har ju nyligen börjat (: Får käka halstabletter och klä mig varmt helt enkelt.
Uppdaterar ikväll igen, satt ni det hur läget är, låter bra vavava? :)
Vi hörs, så ska jag hjälpa mormor med o plocka undan extrasängen nu, tihi. Hon är för klen för att göra det själv!


äppelplockning & äppelbakning

har plockat äpplen. hmm tror vi har vinteräpplen bara, så snodde från grannen. haha, nej det är ju östhammars hem äppelträd och vi bor ju också där så tog därifrån! :) Bakade en lite kaka åt grannen också, fett snäll man är då! :)) Den såg helt perfekt ut faktiskt, gud så fin den va! :))


precis komme hem

har precis komme hem från fotbollsmatchen. Synd att föredetta Almo, som nu förti'n heter Olands FF(?), förlorade med 3-2, tror jag det blev. Haha jävla tränare i det andra laget kallade en i Oland för fetto, vad är det för jävla ''vuxen''? Omogen.


åhnej ):

Jag börjar bli förkyld. Vaknade astäppt och har grymt ont i halsen. Aja, man ska ju se det positiva i det, som är, öh...inget.
Gick på promenad med hundarna, och vi mötte den söta pudeln Leif. Hihi, fett söt han är! :)
Ska ta och se Stoffes match idag på Lunda, fast ja. Han är inte med. Han fick rött kort igår på matchen så fick inte spela idag, haha men jag och mamma, mormor och Tilde åker upp och kollar för det är kul :d
Ska ta en macka nu, så hörs vi senare!

Kan man dö av garv?

...Då är jag redan död!
Haha, skrev ju att vi hade gått till kyrkan väl? nej, kanske inte. Haha oupps, men lämnade blommor till älskade morfar och det spöregnade något förskräckligt. Hade såklart paraply men fötterna blev iallafall dyngsura. Mormor tyckte vi skulle slänga in dom i torktumlaren och mormors önskan är min lag.. ;)
Så jag kastade in dom och satte de på 30grader, liksom vad kan hända? Jo, mormors skor gick sönder! hahah, ni anar inte hur mycket jag garvade. Näe tycker synd om mormor, NOT. Tycker bara det är supermegaduper - kul att jag fick mig ett skratt för dagen. Dagens höjdpunkt helt klart. Fast det mindre roligare var att mina skor KRYMPTE. De blev nog strl 35 nu, buhu ):

Så jävla hemskt!

Det är sjukt, ni MÅSTE läsa artikeln. Fan vad ledsen och arg man blir när man läser den!! USch; FYAN!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13496725.ab

tidigt uppe! ;d

Vaknade tidigt idag, för att en viss mormor låg och fes. Jag skojar inte, det lät som fyrverkerier men luktade som en död råtta. Inte kul.
Ubbe har käkat så tänkte ta en långis med Ubbe runt kyrkan. Vet inte om jag tar Kim, för han går så jekla sakta. Det tar seriöst n kvart att gå ner till affären med den hunden, suck.
Det regnar också, satt vet itne hur jag ska göra. Men de måste ju ut satt tar väl de nuja! Vi hörs


en siiiista uppdatering! :)

Okejrå, blev en sista uppdatering för idag (:
Ubbe o Kim har precis käkat, så ska nog ta ut dom på promenad strax, eller ja efter jag har ätit. Vi ska äta bakpotatis och fläskfilé, mumma!
Mamma har bakat en stor plåt med äppelpaj och blandat ihop vanlijsås, och såklart maasssa chips, godis, och ostbågar till ikväll! Vi ska liksom ha myspys framför tävään!, med andra ord TV! :)

flitig på allt

utom på bloggen.. hmm undra varför. jo för det finns ingen ork, lust, eller tid till det. Där har ni svaret! :)
Idag kommer mormor så blir nog ingen uppdatering alls.. hehe sorry. Har nog fullt upp att springa med hundarna fram och tillbaka. Dessutom har jag dammsugit idag! :D Det mindre tråkiga med det är att det blir smutsigt så fort, hmm skyller på ubbe! :)


Hösten kommer med stormsteg...?

Jäklar vad fort det går. Hösten är på väg, det känns.. Det är freezing cold på morgnarna och kvällarna. Usch, ser inte fram emot hösten alls, o speciellt inte vintern. ):
Har rastat Ubbe och..ja inte så mycket mer, funderar på om jag ska ta en macka nu. hmm, svårt.
Juste, mormor och det lila håret kommer idag, hah honhar lila hår. Pinsamt!!


finare nu

oj vilket jekla oväder det blev, med regn, åska och blixt. hmm inte bra, inte bra. Men nu är det väl hyfsat, tog en liten proomenad i skogen med ubbe och sprang upp o ner upp o ner upp o ner i trappor, bra motion dedär! ;d  Har precis fått i mig en tallrik med bacon o makaronisar, snabbmat såhär när mamma jobbar. Ska nog ta ett varmt bad och göra mig lite fin, så vi hörs...imorgon? :)

oväder :'/

okej, åska blixt, dags o stänga av datan? haha aa, vi hörs.
ps. dag 2 skolan, gick galant, hjdå

att datan måste vara så seg...

gör att jag inte orkar skriva så långa inlägg, ni ska bara veta hur dryg den är. Kanske beror på all skit som Stoffe laddar ner? Tacka gudarna att han har en egen dator nu. Sov inte bra idag ): En fluga satte sig på mig hela tiden + att jag hade jätteont i magen. Har ont fortfarande men inte lika mycket, men hoppas iaf det går över /: Idag har vi språk första lektionen, vi håller fortfarande på med en film. Men tror inte vi gör det idag faktiskt /: Sedan andra lektionen har vi idrott då vi ska simma på landbadet, brr. Är det inte för kallt för det? ):
Aja, vi höres. Måste nog keka en macka nu..

stört

varför  ska man ha syskon? tänk vad mycket mer man fått om man var ensamt barn i familjen.
aja bort från det, jag är grymt sugen på att köpa en vägg''grejs''. Typ i svart där det står Erika o ett hjärta ovanför sängen. Som en väggdekor, fett fint va? :d

Första dagen avklarad!

Det gick galaant. Dagen gick rätt s fort o så kom man hem till en välkomnande Ubbe, mysigt!  Iallafall, pandatidningen har inte kommit än, så himla dålig service. Så skiter fullständigt i dom nu och säljer jultidningar istället, vill ni kolla? Det är faktiskt en tjockare tidning i år tror jag och alltså mer att välja mellan! :) Mamma får lägga den på sitt jobb o sen får ja väl..öhh sälja?

Skolaaa

Idag börjar skolan. Kunde ju vart lov iallafall någon vecka till? Det var skit jobbigt att komma upp ur sängen imorse. fast jag antar man vänjer sig snart igen. Dessutom är det rätt så skönt att komma tillbaka in i vardagen också satt man kan ju se det från den bra sidan.
har tagit på mig min gula tröja, känns som jag lyyser i huset. Här behövs ingen lampa, fööööör Erika är här. Haha humor...Aja vi hörs väl senare, ikväll...?


skola imorgon

ska faktiskt bli rätt så kul, iallafall o träffa alla o så (: Har precis duschat, så mamma ska strax hjälpa mig med naglarna. Har förberett inför imorn också. Tagit fram kläder o så, spännande aaaaaaaah! Aja, mamma ropar. Måste dra, herråå!

funderingar..

hmm, nu ska jag bara kolla på datorn. På jonebergs hemsida. Jag tänkte börja rida i grupp nu istället för innebandyn. Lägger ner med det och satsar 100% på ridningen! Vill verkligen lära mig mer om det satt satsar nu på det tror jag :)
Sat ska skriva ner priser och olika grupper och så nurå :) Har förresten precis kommit hem från uppsala. Det gick bra. Klippte liiiite sne lugg men syns inte så mycket eftersom jag har hårspänne där (: Men nöjd är jag! :d


uppe med tuppen?

nja inte riktigt, men ganska tidigt. Halv 8 (: Ska ju in till stan idag, satt bäst att vara uppe i tid och känner mig hyfsat pigg faktiskt. När klockan ringer är det bara att direkt gå upp o inte ligga o dra sig för då tänker man bara ''en minut till (a)''. Satt upp på direkten! ;)
Ska ta en liten promenad med ubbe sen lämnar vi Tilde på dagis och drar in till stan :) Ubbe ska få åka bil, haha ni anar inte hur mycket han älskar att åka bil! :D
Aja vi höres då! (:

Hemma

Har varit hos Lissan i över två timmar. Så lång tid tog det att slinga, o de gjorde inte så ont som jag trodde faktiskt (:
jorde ljusa slingor och det blev fint, imorgon väntar klippningen åååhh så kul! :D

grå dag

haha åh vilket trist väder, det gillas icke. Håller på städar rummet, jag är flitig ja'! :) Längtar tillbaka till Carola borta i Karlstad, hur ska detta sluta? /: Kommer absolut åka dit mera, på lov och lediga dagar I guess. :)
Ubbe sover som en Gris och jag ska fortsätta städa. Big mama är på jobbet, hon kommer väl 4 skulle jag gissa. Längtar till imorgon o ikväll. Ska slinga håret o imorgon klippa mig. Det blir en lång dag imorn: Klippa håret - mamma till doktorn - Ubbe vaccineras - åka till mormor (?) - TRÄNING! Åh vad jag längtar! Träningen börjar imorgon, får se om jag hinner dä! Hoppas verkligen det, men har grymt mycket att göra satt jag vet faktiskt inte /:


Hur ser schemat ut idag?

hmm, idag blir det en lugn dag tror jag, mycket bus och lek med ubbe. Gud så jag saknat den hunden.
Kanske går till mtatilda så de får busa där, om inte regnet kommer då. Vi får hålla tummarna. Så ska jag köpa färg också. Ska få hjälp av mammas kompis att slinga idag, har inte bestämt om det ska vara mörka eller ljusa men lutar mest åt mörka, vi får se! :)
Hmm, juste jag måste noppa ögonbrynen idag. Måste ju vara fin till skolan börjar imorgon ooooo ska man vara fin får man lida pin! ;)

min lille ponny

Har faktiskt fått en ponny! (;
Den är ett år och heter Ponnyprinsen. Superbusig och men jättemysig. Ni skulle se när vi ryktade den och kliade honom på manken, han visste inte vart han skulle ta vägen så skönt varre! Han kliade på allt han kom åt, fett söt min lilla bebis.
Skulle ta honm på promenad idag, han har aldrig varit det förr, o så blev han småtokig och började hoppa runt o sparka bakut, men förstår att det är superspännanade o jättekul med allt nytt! :)

Usch, det var jobbigt att åka därifrån idag faktiskt. För pappa och carola började gråta och då började jag också gråta, men förhoppningsvis ses vi snart! :)) Det hoppas jag verkligen, åh så mysigt ställe hon bor på. I Karlstad, Värmland, cirka 30-35 mil härifrån. Men det är lugnt värt dom milen för hon är verkligen underbar! :)

borta bra men hemma bäst!

Nu är jag hemma igen, ganska skönt. Jag grät när jag träffade Ubbe, haha mes man är..
Men ska berätta lite snabbt:

Torsdag - Dagen vi kom dit. Vi packade upp och tog ren ridtur. På kvällen åkte vi till Carolas kompis och lämnade två ankor vi hade köpt.
Fredag - Ganska slapp dag, hjälpte till med lite smågrejs. Smörjde träns och sådär! (:
Lördag - Vi åkte på trav, guud så spännande. Dock gick det itne så bra för Carolas häst /: Men det var jätteroligt att se verkligen! :)
Söndag - Vi packade ihop och promenerade med hunden och åkte hem.

Så såg dagarna ut, vi var väldigt mycket med hunden och alla hästar, guuuud så mysigt! :D Helt klart att jag vill åka dit igen! (: Jag o Matilda bodde i gäststugan och det var supermysigt där. Gud så fint. Dom hade en jättekelig katt som hette Klas som fixade sin egen frukost. Varje dag tog han minst 3 råttor, mums! ;) O så stog det älgar, hjortar och rådjur på ängen, hihi sött. Kanske inte lika sött att dom åt upp havren..
O så släppte vi hunden, det är en greyhound som springer i 70km/h. Wow vad det gick snabbt, ojojoj säger jag bara.
Aja, ville bara berätta lite kort, nu vet ni iallafall att ja är hemma o har haft det kanoonbra! :) Hihi, o juste. När jag kom hem till min lilla vovve såg han så liten ut, åååh gud min lilla skrutt dedär!


Tidsinställt!

Bör vara framme nu, ni vet var! ;) Jag och Matilda sitter säkert och kekar glass, eller man kan ju hoppas! Det är svårt att skriva tidsinställda inlägg för man vet inte riktigt vad man ska skriva. Tar med mig datorn dit bort, så bllir nog mera bloggning om internet funkar såklart! :)
NI får ha det bra! (:

Imorgn gäller det!

Spännande det ska bli, hihi. Imorgon åker vi! :)
Har käkat jättegod mat som jag o carola gjorde tillsammans, smaskens! ;)
Har druckit te och ätit glass ockå, hihi slurp! Vi hörs någn gång, typ när jag kommer hem om jag inte fixar tidsinställda inlägg, har faktiskt fattat hur man gör! :D

ensam med hund

Pappa och Carola ska strax in till stan. Pappa ska klippa sig och de ska handla skott till luftgeväret och lite sånt.
Så jag är hemma ensam med hunden. Fast han är instängd så han inte springer runt och förstör hela huset, haha bushund dedär!

Slänger in en bild:


varning

Haha, en kul grej.
När stora hundar är i farten, sätt er inte ner på marken och tro att dom ska vara jättelugna, tro mig det är om inte. Snarare tvärtom blir jättebusiga då och man blir lite anfallen.. Aja, dom är väl mysiga på sitt sätt... Kan förstå att man känner sig trygg med en sådan när man går ut med dom sent på kvällen själv..(:

hunden! :D

Carola och hunden kom igårkvälls! Ska strax ut på promenad med dom, trevligt trevligt!
Ska senare ut med dicks hundar en gång idag då han inte är hemma. (:
Kanske går till Matilda också, eller så får ho komma hit och kolla på hunden! (:
AJa vi hörs!


mitt fel?

Var ute på promenad med matilda o figge. Figge var lös o vi koppla han när de kom en annan hund o sen tog jag av det o sa varsågod och då  raketfart sprang han efter hunden som nyss gått förbi, så kan ha varit mitt fel att han stack efter faktiskt. Tar åt mig skulden! :)  Sorry matilda. :)
aja, snart iaf kommer carola o hennes hund. Vi ska på promenad, spännande. Jag ska faktiskt få hålla kopplet :3. Knöpper nog MASSA bilder på honom om jag får tid, vi hörs! =)


oväder

oj vilket oväder det blev :o Jag o pappa var i affären och när vi kom ut öste det ner haha, fan vad vi blev blöta. o direkt när vi kom hem hoppade jag in i duschen, åh det var skönt! :D
Kollar på ''its the dog'' på 3;an. Det är jättebra och man lär sig faktiskt mycket! =)
KOlla på det ni som har hund, jätteintressant! (:

sovmorgon var planerat

men mina planer följdes inte för att ubbe började hoppa på mig o rulla runt o böka i sängen o dessutom var det en dryg fluga som satte sig på mig hela tiden. Och vem orkar hämta flugsmällan? -inte jag!
Ska inte göra så mycket idag, hem till mamma och lämna ubbe, kolla posten, idag måste shortsen komma ju! Hoppas det, verkligen! (:

dagen o nästa

ubbe sover hos mig inatt här hos pappa då det är hans vecka. Kollar på Lotta på Liseberg nu på 4;an. Väntar på att Jersey Shore ska börja! :)) Favoprogrammet helt klart!
Imorgon kommer Carola och hennes stora hund som jag berättade om! Spännande, ska bli jätteroligt, sen i helgen ska vi ju dit åh så kul! (: Aja, ska stänga av nu (tror pappa iaf, mowhahahah). Ställer den på viloläge och stänger ner locket bara, hihi. VI hörs!


vet inte hur kvalitén är, men antagligen sämst.


morr

ubbe morrar som en jäkla tok på resväskan jag tog in, men komigen. Är du 1 eller? (a)

duktiga flickor! :)

Har gått gjuteri med matilda, figge o Ubbe. Duktiga va? :D
orkar inte uppdatera mer, kanske ikv! (: Är så sur på ubbes koppel som dampar lagom mycket, jävla skitgrejer!

packgalen

Gud, jag älskar att packa, vet inte varför. Så spännande att åka någonstans! Vi ska bort över helgen och min kära vän Matilda ska med! Kommer bli grymt kul, och tillåter vädret ska vi bada på en vattenpark också! =)
Men iallafall, shortsen kom inte. Blev jättebesviken, men dom sa att dom senaste kommer Tisdag, satt kommer dom inte morogn då ska jag ta o mejla företaget! (:

oj vad suddig bild, men ni ser väl vem det är? ;)

excited!!!

Är så uppspelt, kommer springa ut till posten och kolla. Idag ska shortsen till Tilde komma, wihu! :'D Ska bli jättekul, o kommer dom inte då gråter jag, haha!
oj, vad det blåser idag..O värsta gråa molnet. Blir nog regn iallafaall, men man kan ju hoppas att vi slipper det! Det är väl sommar, eller hur?


Tävling

Är med i en tävling där man får välja varor på två sidor för 300kr. Finns jättemycket att välja på, jätteroligt!
Tävlingen är hos www.hannalovisasol.blogg.se, varorna får man välja hos www.runns.se & www.erikasgarderob.se!

Tävling

Är med och tävlar hos http://jacobspatricia.blogg.se/2011/august/tavling.html#comment där man har chans att vinna ett presentkort på h&m eller Gina! Hur grymt är inte det? Ta en titt, och reglerna är otroligt lätta så tävla du med! :)

fina jag

har precis duschat så och smörjt in mig med alla mina hudkrämer:skrubb, lotion, ansiktsvatten och finnmedel för att förhindra finnarna att komma! Avskyr finnar. Men bara för att jag har ett sånt bra medel får ja nästan inga finnar, så skönt! :)
Har på mig min mysiga ''ubbe-tröja''. Den har en bild med min söta hund på, riktigt gullig om jag själv får säga! :)
Ska kolla tv nu, det är nått program som heter the real housewifes in new jersey. Komiskt, alla länder ska ha samma program! :D

john blund

råkade somna lite.. hihi
Men låg o kollade på ''paris hiltons my new bff''. Tycker det är så sjukt fjantigt att man gör ett tvprogram för att leta efter en bästis, det finns verkligen mäniskor som vill stå i centrum hela tiden, suck

trist väder trist dag

Det blir verkligen så att när vädret är regnigt och tråkigt blir dagen också det, för då kan man inte vara ute, som jag annars är väldigt mycket. Jag menar nu vill jag inte ens gå ut med Ubbe för det är så jobbigt att torka hans tassar sen, o så blir han jättesmutsig också, och jag som badade honom igår /:

morrnmorrn (;

hah måste berätta, fick sendrag i armen inatt. Ni vet på bicepsen, gjorde ont som fan. låg där och led, haha stackars mig /:
o så hade jag en jätteläskig dröm. Jag o mamma skulle åka båt, ni vet till finland. O så krockade vi och båten var på väg att sjunka, jättemånga blev åksjuka och en gubbe spydde på mina fötter, urk. Sen fick vi hoppa i livbåtar, som var för 4pers per båt. Jag o Mamma hade en, det var så trångt att jag ramlade ut, men det sjuka var att det var supergrunt där, att vattnet var upp till knäna på mig. Hah jaa, man drömmer jäkligt sjuka saker ibland eller hur?

Har inge planer för idag, ska till Dick o lämna nyckeln, som jag skrivit 3 gånger nu, men han är aldrig hemma när jag går dit. Ska ta en morgonpromenix med ubbe, och försöka lura med mig mamma! :)
Vädret är ganska ruggit, drar på mig långbyxor! (:
Vi hörs


promenix

check. när jag o ubbe var ute, fick jag för mig att jag stog på en orm, haha så sprang för livet helt plötsligt xd måste ha sett sjukt ut!

haha åh, rubrik?

Kan verkligen inte komma på en rubrik. Har suttit och klurat men kommer inte på något eftersom det handlar om allt i ett!
Har bäddat rent sängen efter att Ubbe hoppat runt i den och lekt rövare. Jag har badat Übbe och han blir helt tokig och skuttar runt och kryper under mattorna, haha söt eller vad?
mamma o dom har inte kommit hem än, så ska ut med Ubbe nu, och borsta han lite fin igen. Han ska ju till veterinär på tisdag, nästnästa vecka så måste vara en fin pojke då! :) Nu vill han gå ut så herrå! :))

Tävling (;

Jag tävlar hos Jylice & Fanny om en goodiebag, spännande aaah! Bagen är ifrån BikBok, kolla gärna deras hemsida här: www.bikbok.se och glöm inte och kolla tjejernas blogg som ni hittar här: www.creatives.blogg.se. Grymt fin blogg, och dessutom är båda riktigt fina! :)

 Sugna? ;) Var med då!

proppmätt

åh herregud, jag blir verkligen proppmätt jag äter, även om det är en lite macka. Haha min magsäck måste vara grymt liten. nu åt jag en portion maggagrynsgröt o fy vad mött jag blev, måste knäppa upp byxorna! ;o

Tomt ;)

det är jättetomt hos oss, haha för mamma o Tilde o Tony har åkit iväg till Furuvik där de ska spendera sin dag. Själv ska jag gå till disck o lämna nyckeln, träna med Ubbe och aa, en slapp dag! (:
Vädret ser mulet ut /: Hoppas verkligen det klarnar upp, och att vädret är iallafall lite bättre på Furuvik, bara det inte regnar är det tummen upp! :) Men här hade det inte skadat med lite sol! :D

öh, var är ubbe?

sista

bloggningen för ikväll nu. var ute på promenad med matilda o hennes hund figge. Träffade en jättefin hund på 7månader, en yorkshire tror jag det heter som hette Ove Sundberg, haha komiskt! :)
ubbe morrade på två människor, tror jag måste ta en övning med han ja. så ska han inte vara! natti"

Megamätt

Så himla megamätt blev jag av grillspettet och de grillade marsmallowsen. Åhfy, tror jag spricker. Hur i hela friden ska jag orkar gå ut med Ubbe ;O


Rasande Erika!!!

Jävla hund. Han hoppade upp på stolen i köket när vi var i vardagsrummet och tog ett grillspett, fan vilken idiot. Hur fan lär man bort sånt där? o dessutom blir han så jävla förbannad när man tar tag i honom, så han skriker och morrar som faaaaaaan. Men han bits inte, hade han gjort det, då hade jag fanimig smällt till honom.
Vi slängde ner han för trappan, nej inte slängde men drog ner han och stängde ner honom, att inte hundjäkeln fattar någongång vad som är rätt och vad som är fel!!


tungan i knäväcken?

svettas verkligen supermycket, det är verkligen satt tungan hänger i knäväcken, haha så mycket flåsar jag när ja är ute! ;
Följde med mamma till dagiset o hämtade Tilde, o tog självklart med mig lilla ubbestubbe. Kottätande hund (;


låt på hjärnan!

...vill du plocka körsbär i min trädgård, du o jag tralala! haha, hörde den på radion o den sitter i hjärnan nu, tihih.
Är hemma från stan, köpte ett parbyxor, en gul kofta och ett par örhängen. Skulle åkt till e hundaffär men vi hittade inte, haha sämst! :)

En dag i staden

Jag och mamma ska in till stan idag och handla kläder. Mysigt, jag älskar kläder (a) Ska fixa någe snyggt till skolan börjar hade jag tänkt, får se vad det blir..
Vi hörs senare!

Tvdax!

Slå på kanal 5! Det är Ullared som måste ses, för tillfället är det paus men börjar väl snartså tjingeling!

mini-ubbe

ubbe är liten för sin ras. Det är många som tror han fortfarande är valp bara för han är liten men icke sa nicke, han är bara en dvärgUbbe, jättesöt (:
o sen ska jag bara tillägga att bäbisen rymde. Vi var ute på promenad som vanligt runt kyrkan där, o så skulle jag byta hand på koppelna, o så tappade jag min tjockis. Och jag fet som jag är, sprang efter som en huligan, huhu.
aja var bara det jag ville informera er alla om, ha det bra så hörs vi! :)


Tävling

Jag tävlar hos www.Millahoman.blogg.se om ett halsband från www.lillasystere.se.
Hur najs som helst, va? :d


svettig ;o

Lagom svettig man blir av denna hemska värme, haha nerrå, inte så hemsk! :)
har varit uppe hos pappa och matat fiskar och min hamster. Gav också Stoffe sällskap som meckade med sin fiddy, då jag vattnade potatislandet och spikade på allt som gick! ;) Resultat blev spikigt.


försäljning

Säljer pandagrejs nu, det är som jultidningar fast man hjälper pandorna, så bara att säga till om ni vill kolla i katalogen! =)

åh fyf-n

Det låg en påkörd groda på pappas gata där, o minst 400 flugor som käkade. Jag överdriver inte, usch vad snuskigt.
Aja, nu ska jag städa o dra fram dammsugaren och så. Göra lite fint tills mamma kommer hem! :)

bra start

på morgonen, hihi jadå. Släppte ut Ubbe kl 6 från mitt rum för då hörde han mamma som skulle jobba, sen vid 8,9 ville han in igen. Släppte in han o nu när jag vaknade var de första jag sa ''ska vi gå ut''. Ubbes ögon blev stora som bollar, och han anföll mig typ lite.
Planerna idag är väl att gå ut med Dicks hundar, jag ska nog ha en liten träningsdag med Ubbe, med massa bus o lek o allt möjligt! :D


kladdkaka

nääe, kladdikladdkaka! den blev hur kladdi som helst, typ som varm smet.. /: haha, ändå gjorde jag som man skulle och hade den inne så som man skulle, hmm. Ingen bagare här inte! D:

smälter som socker

fy vad det är varmt, måste verkligen ta ett bad med is i, mmm, skönt

Täävling igeeen

Jag bara älskar när folk har tävlingar där man kan vinna grejs, ni kanske har märkt det? :)
Men tycke det är så fina saker man kan vinna, jag menar vem skulle itne vilja ha detta snygga armband?
Armbandet är från www.smyckesboxen.se och tävlingen är hos www.millahoman.blogg.se, så kika in! :)

Länkning!

Igen, hihi. Gillar det där med länkningar ja'! (;
Men denna gång är det något ännu roligare, man får en present om man länkar en sida. Ett par jättetjusiga örhängen som passar till det mesta!
www.Blingit.se Lånade bilden från deras hemsida, kolla in en sväng! (:

Värme!!

Jäkalr vad varmt det är ute nu, tycker det är kanske för varmt xd haha, tänk vad roligt det är, man klagar alltid, på värmen, på regn, snö. haha ja man är aldrig nöjd!

Mooot landbadet!

Åker dit med Matilda. Kanske ses däär? ;)


Vann!

Jag vann en tävling på någons blogg, gud så kul! :D
Man fick välja en valfri vara på en sida, och det var typ barnkläder och så, satt valde ett par söta shorts till Tilde!

träningsverk

har sån jäävla träningsverk i vaderna så jag vet inte vad. vet inte vad de kommer från heller, kanske är promenaderna? får man träningsverk då i vaderna? Dessutom vet jag inte hur man stavar v-rk, är det med e eller ä?
Har iaf vart ute med Ubbe nu, och vädret är riktigt skönt! Det giiillllllaaaaasss!
Skaz inte göra så mycket idag tror jag. ut med Dicks hundar, ut med min hund, gå till pappa fixa djuren. ja det är en hel del djur i mitt liv! :d
Aja, vi hörs senare! :)


bus & lek

med Figge och Ubbe. Dom är verkligen megabästisar! :) Hihi, så kul att se. Tror Hillevi filmade, och om hon lägger upp det måste ni se, dom är urgulliga.
Juste, åt ju paj till middag. Första gången vi gjorde en hemlagad. Det var iallafall ost o skink paj, den var jättegod!!

landbadet

Åkte ju dit på förmiddagen med tilde o mamam o senare med matilda. Det var kul, men ganska så kallt ;o haha, var tvungen att röra på sig hela tiden xd Ska käka en macka nu innan maten som blir någon slags paj! låter gott!

Landbadeet here i come?

Yes! första gången jag badar i sommar, haha nästan pinsamt? ;o
Tar med mig mamma o Tilde o senare kommer Matilda så vi kan bada! :) Har ju ett nytt cyklop nu, inte så snyggt. Menmen! :D
Vi har faktiskt med oss sockerkakaa, mums! :')

disaster

alltså katastrof. fråga inte, uppdaterar inte mer idag

.

Fick ett samtal, som gjorde mig nervös och orolig. men det löser sig nog, ska gå ut med dicks hundar ikväll

vart ute

o busat med vovven o katten. först satte vi oss på pensionärsbänken däruppe, o sen gick vi hemåt och busade. Ubbe käka morot o hoppade i tildes pool frivilligt. Inte för att d va speciellet mkt vatten, men ändå xd
sen rullade ubbe i något som visade sig vara en död råtta katten släpat dit. usch, urk och blä. Tog bort den med en stor jävla plastpåse o slängde den i soptunnan. Jäkla katt som ska äta råttor, eller döda dom iaf..

That's nice!

skönt att bara kunna säga rakt ut vad man tycker (:
Tror jag sticker och badar med Matilda sne, men är itne säker. Måste spara mina pengar till en systemkamera, ullared och kläder bland annat. Räknade dom idag, ååååh vad härligt med pengar!

Ubbepuss

Vaknade av 34st Ubbepussar, fast jag antar det är mysigt också? :)
Borstar håret, ska strax klä på mig och fixa mig och ta ut Ubbe på promenad. Mamma o Tony jobbar, lilla Tilde är på dagis och Stoffe sover hos Al, satt är ensam hemma eller jag har ju Ubbe.
Somnade efter filmen Norbit igår, hah den är så sjukt bra! :D
Vädret ser ju kanonfint ut! Gud så härligt! Hmm, det är mpndag idag, då börjar hundvaktsveckan, men idag behöver jag inte gå dit. Ajuste jag är ju fiskvakt också hos pappa, men han åker ju iadg så behöver inte dit idag. Aja ska forsätta o fixa mig nu, ha det gött!


Oj shit, ambulansen lät. aja fråga inte om bilden! xd

RSS 2.0