skolfotot!

riktig nöjd med enskilda! :D


grubbel, grubbel

okej, börjar att klaga lite. Jag har haft ont i hjärtat hela jävla dagen, och jag är rädd. Jag erkänner, jag är rädd att det är något farligt. Brukar känna såhär ibland men då cirka 2 minuter och nu har det hållt på hela dagen, uää. Har pratat med mamma och hon säger att det är en muskel i kläm eller något sådant, kommer inte riktigt ihåg.
Men riktigt läskigt faksikt /:

Menmen, går det inte över får vi se till att boka tid åt lilla mig hos doktorn.
men nu till något annat. Min dag! :) Ska skriva hur den såg ut:
-No, Språk, Rast, So, Läsning, Lunch, Svenska och till sist elevens val! Och imorgon är det torsdag, sista skoldagen i veckan! Shit vad fort veckorna går nu, tycker ni inte det? :D riktigt skönt, fortsätter det såhär är det ju lov imorgon ;)

Har precis tjockat i mig en tallrik glass med strössel, mmm mums! Älskar glass, hihi. =)
Idag är det onsdag, de skulle vart bonde söker fru, men de där jävla idol tog plats ist :'( visst, idol är också bra, men väljer lugnt bonde söker fru framför det, hihi ;)

I helgen händer inte så mycket. Fre - mormor kommer, mys med henne och bara umgås. Tror elin hade ''fest'' också. Men eftersom det hänt så mycket runtomkring med släkt och sådär, är jag nog hemma. Känns inte läge för att vara med massa friendse och ha massa skoj, samtidigt som släkten blir sämre.. Har så länge sett fram emot att få vara med mormor. haha låter som vi är bästa polare! ;) Kanske stämmer, vem vet? ;) Berättar inte det för er, för det är HEMLIGT! :D


höst

usch, höst.. burr, löven har redan börjar ramla ner. fast tycker det är fint när det händer =) Men ubbe jagar löven som flyger överallt, hihi tokhund!

Skola idag som vanligt, inget speciellt i think. bloggar senare kanske, om jag inte har för mycket läxor.
är så törstig nu, så måste gå. herrå! :)


ubbe-bad

fyllde upp ett bad, tog fram saxen, tandborsten, öronrengöringen och hämtade ubbsen som sprungit och gömt sig. Jag lyfte i honom i badet och han fick först lugna ner sig lite innan jag började med öronen. Tvättade dom, och klippte dom. Ursnyggt! ;) Tvättade hela han och skulle ockå borsta tänderna på han. Men han vägrar ju, vill knappt att man öppnar munnen hans. SÅ det får vi öva på massor. Men kanske det funkar om man köper sån där hund-tandkräm som smakar lever.. då kanske han öppnar munnen iaf.. Någon som har någe tips? :)
Han sprang iallafall runt som en tok när han var färdig och rullade ihop varenda matta i huset. Sån är min hund :D

saknar stor-voffsingen! :(


usch

sprang spåret på idrotten, blää vad jobbigt. får asont typ i bröstkorgen. känner liksom typ inte vart det gör ont och så smakade det blod i munnen, läskigt .. /:
Nu ska ajg strax åka till granngårdne och köpa en tandborste och tandkräm ttill lilla Ubbsen :)) han börjar få gula tänder, uschsch! :D
'

sorry my friendseeee

riktigt mycket att göra med skola. läxor u know.. Så sorry för att jag inte bloggat. Men har hänt en hel del i mitt liv på sistone.. /: o dessutom harn jag ingenting att skriva. Bara tråka ut er. Men aja, ni lever ju? ;) så sån stor fara var det ändå inte (: Puh. vill inte förlora mina läsare (;
men ska inte göra så mycket idag, skola, läxor. usch.
Vi hörs Kanske senare, lovar Inget. Herrå :)


skola,

Idag igen. Men på fredag är vi lediga, jippikayej mother... opps, nu gick det nästan över styr.. fyfy Erika. Inte så.
Vi har musik idag, jippi :d har börjat tyckt det är superkul! :) kanske, för att vi får göra massa saker, spela, sjunga, olika saker och inte bara sjunga en hel lektion och inte bara lyssna en hel lektion utan olika! (y)

Har varit ute med ubben på morgon-prommis. Oj, vad dimmigt det är, haha. Aja, antar det är mysigt? haha, nää varför det.
Nej, nu börjar min blogg bli sådär jobbig, att jag pratar med mig själv xd. Aja vi hörs väl senaare :)


min söndag

jag slängde ihop en sockerkaka med hjälp av ett recept där man skulle ha kokos.. hmm hade i det, och det var gott (: (y)
gick sen iväg till lekparken med tilde och ubbe, och fikade och lekte. skönt att bara kunna tänka på annat, än de problem man har! :)
Ska inte göra så mycket mer, tänkte gå på den där grejen på grusplan. Hmm, det var något med islandshästar. De skulle visa upp lite o sådär, skulle vart skoj. Men har ingen o gå med. Matilda är på konfa och ja trodde de skulle sluta innan 12, men hon svarar inte på mess, så guess not.. :/
Men får gå ut med voffsingarna sen ist, eller agilitybanan, skulle itne sitta helt fel! :))


FYFAN

ALLT ÄR SKIT! MEN ALLDELES FÖR PRIVAT FÖR BLOGGEN. DÖDA MIG NÅGON, FYFAN.


lite allt möjligt (:

Sitter framför tv:n och väntar på att fångarna på fortet ska börja. Annars börjar ju också Mama Mia nu. har inte sett den, men hört att den ska vara bra (:

Ubbe sover här inatt, myspys. Skönt med lite sällskap. Världens största myspropp :)
har inte så mycket mer att skriva..ska ju sova vid 10, 11 typ. satt blir inge mer uppdatering. Vi hörs imorgon :))


Hemma (:

från farmor nu. de tog cirka 3 o en halv timme, haha. drygt, men så värt det! :)

nu är jag hungrig som en ko, efter allt slit så ska straxkäka korv med bröd, mums.
Och jag kan inte räkna ealla märken efter brännässlorna jag fått xd. haha usch.


jag och ubbe har blivit skogsmullar (:

det är ju supermysigt att strosa omkring i skogen och speciellt där det inte är någon stig, hihi. Ubbe tycker det är kul för det är mycket nya dofter, och nästan som en liten agilitybana därinne i skogen. Jag tycker de tär jättemysigt, funderar på att ta med en termos med varm choklad nästa gång. Skulle inte sitta helt fel faktiskt (:

Så idag då. Jag och pappa ska till farmor och göra massor med nytta. Känns så sjukt bra att hjälpa till, ni borde testa ;);) Vi ska såga bort alla buskar som hänger ivägen, klippa gräset, plocka äpplen, ja massor att göra! :) Vi åker runt 11, halv 12 tror jag och innan dess åker vi och lämnar ubbe (:

Kollade ni Idol igår? :) Jag gjorde. Tycker det är jättebra och spännande (: Jag vill att han Robin vinner han sjunger sjukt bra. Eller Olle, eller Moa. Hmm, ja många förtjänar verkligen att vinna iallafall! :))


Kvällsinlägg (:

Skulle ut och cykla lite med ubbe, men när jag satte mig på cykeln märkte jag att den var sönder.. bra. STOFFE(?!) Han tar Alltid min cykel och har oftast sänder den, men har ju ett lås så får fan börja låsa den, suck.
Men tog istället en promenad då. Det såg skönt ut ute, men fick ta på mig mössa och handskar för det var riktigt kyligt, burr.
Tog en varm och skön dusch när jag kom hem så det var bra (; Kollar nu på sol, fest och oroliga föräldrar. det är sjukt bra, hihi ni bör kolla någon gång iaf! :d
aja, kanske hörs sen. Beror på vad som är på tv x).

sista bilden jag fick på min bäbis.

har ni hört..?

ni har väl hört det där i sigtuna med de där två pjkarna som hittades döda..? Helt sjukt.
Jag har trott att det var mamman från hela första början som dödade dom, men hon har inte erkänt. Men så igår erkände den jäveln. Hoppa hon får livstid, fyfaan för sånna människor!
Tycker det är så jävla idiotiskt, så blir helt upprörd!


lite nytta, kanske..

har varit ute med ubbe. Vi gick hem till Matilda och busade där, hihi. Fick prova ritplattan, skoj men SVÅRT. Hur fan lär man sig? xd
Är hemma hos pappa nu iallafall. Ubbsen fick sova här så det ska han göra. Har inte hänt så mycket mer, vi hade hemkunskap. Fick göra pannkakor + hade prov! Ofta man har prov i hemkunskap :o
Känns som jag vill göra nytta nu, fast jag börjar få huvuvärk. Ska passa på o ta en tablett innan de blir värre (:
Ska nog skriva rent första fantasy kapitlet på datorn så jag har det gjort. :)
Och ikväll ska jag nog ta en cykeltur med Ubbe så han får röra på fläsket! Ska nog fråga Matilda om hon vill följa med. Eller så tar jag agilitybanan.. hmm, finns alldeles för mycket att välja på.. Men motion ska det bli! :))


back on track!

yes! Är back on track nu, skönt! :)
Och idag har jag även lite mer blogglust, så blir nog lite fler än ett inlägg idag.
Hmm kan inte schemat i huvet, även fast vi bara har tre lektioner! HAHAHA, senil ERIKA. Men vet att vi har elevens val, öhh kanske svenska? och h&k.
Känns iallafall riktigt bra att vara tillbaka i skolan igen (:
Och idag är det ju Fredag, skönt. Ska till mamma efter skolan, kanske tar med mig Ubbe hem och så ville Tilde att jag skulle med på hennes innebandy, så så blir det väl också. (:


Tävlar

Passar på att tävla såhär på kvällskvisten. Vad kan vara bättre än det, hihi :)
Här är inlägget där tävlingen finns http://creatives.blogg.se/category/tavlingar.html. Check in! ;)
Jag tävlar iallafall om en GRYM goodiebag, mes massa smiink, aaaa jag dör. Som en dröm, haha! :))


tävlar

Blev genast på bättre humör nu när jag hittade en kul tävling! Så just nu är humöret på topp! :)
Tävlar om en goodiebag hos http://vickelido.blogg.se/2011/september/vinn-en-goodiebag.html?_tmp=7af31da12134fed07feaa77877f4eff2f856d063. Jättehärliga saker innehåller den, så passa på o var med såklart! :)


bloggen #1

bloggen är alltid det första jag loggar in på när jag går in på datorn, bra va?
men just nu känns det trögt att blogga, inget intressant att berätta. Så funderar på om jag ska bara låta den vara ett tag tills jag får tillbaka intresset. Onödigt att ta bort den iallafall. Men kanske blir inlägg varje dag, men mer sällan.
Imorgon blir det skola igen! :D har faktiskt längtat lite, hihi.. Känns fel att vara hemma från skolan, inte min stil som sagt (;
Men, vi hörs väl imorgonbitti tror jag. Kl 8 är det väl Robinsson, jippikajej! :D


blir hemma idag

blir hemma från skolan idag med. känns inte så bra. hatar att missa skolan. men får ta igen det. frågade matilda om hon kunde ta hem lite böcker, men fick inget svar så tar det som ett nej.. :/
vet inte vad jag mer ska skriva, vi hörs Kanske senare, är inte på humör alls. byee


Dagen vill ha

är just nu en dagbok. Vore toppenskönt att bara kunna kluddra och skriva ner. Vad jag känner, vad jag tycker, vad jag tänker.
Har en klump i halsen, känns inte bra. Skriver mer imorogn, måste tänka på annat.

saknar mina två bästisar



Tilde åkt hem

Tilde åkte precis hem. blev inga bilder, hihi. Jag bara snackar massa. Men inte hade vi tid med sånt, tihi.
Vi höll på och sy nån sak, det var superkul. Tror faktiskt jag tyckte det var roligare än Tilde, hihi.
o så kelade vi med Freddy, var ute i potatislandet, kolla på händige manny och chuchuchuchuggington och spela spel (: myspys-dag (:
Smakade nyss min vita choklad. Den var inte lite god, oj blev helt beroende av den, hihi-
Idag är det Bonde söker fru på tv! :D JABADABADOOO!


bara städat

har städat sen jag vaknade imorse. inte kul. Det suger att vara hemma. Jag vill vara i skolan, träffa kompisar och sådär. Inte sitta hemma, gud så tråkigt det är.
Smsade nyss mamma och frågade om inte Tilde fick komma hit en stund så vi kunde hitta på någe. Så vi får väl se hhur det blir. Ni lr märka om hon kommer för då lägger jag nog upp lite bilder på oss (:


förlåt för sen bloggning

men så här är det.
Jag vaknade halv 6 och mådde pyton. Mådde så illa så jag trodde jag skulle spy. Jag låg och skakade för att jag frös. Det var något fel seriöst. Jag försökte somna om och det gick inte så där superbra utan vaknade var och varannan minut. Men klockan ringde iallafall halv 7 och jag mådde fortfarande piss så ringde pappa och sa att jag stannande hemma från skolan. Han ringde och sjukanmälde mig och jag skulle försöka sova lite. Jag somnade iallafall och när jag vaknade var det lite bättre. Klockan 10 klev jag upp och då kändes det helt okej så det var skönt. Så nu sitter jag här och har ingenting för mig. Det blir väldigt låntråkigt när man inte går i skolan. Men har fått fixat lite här hemma med tävtt, disk och sånt där tråkgöra. Nån nytta måste man göra. Och jag hade inte lust att bara ligga i sängen hela dagen, nänä. Så blev lite småpyssel härhemma. Men imorgn blir det skola igen! (: hatar att missa massa, usch.

Ska väl inte göra så mycket mer idag, som sagt väldigt långtråkigt här..


Pfft!

Jävla skit data!!! ÅÅÅÅÅ
Jag orkar inte med denna bajs data, inlägget försvann och nu är jag så förbannas satt jag inte kan skriva det igen. trycker liksom ner ALLA knappar när jag ska skriva ett ord! Skitgrejer!
Har iallafall dushat och fixat naglarna. Blir o kolla på tv nu, sen får pappa ta o klia mig på ryggen aaaa! :))


nothing to blog about..

haha, som ni säkert märkt gillar jag att snacka engelska. Inte på engelska-lektionerna men annars, hemma och sådär. Då passar det minsann ja, hihi.
men har inte så mycket att blogga om så kanske kan berätta om den där ekorren som vi tog hand om? Skiter i om ni vill höra eller ej. Jag antar ni slutar läsa om ni inte orkar höra, hihi + att det är MIN blogg och jag bloggar om vad fasen jag vill! :D
Så.. det var en vacker dag och katten passade såklart på att vara ute. När det regnar vääägrar hon att gå ut, satt när det är sol och inte regn är hon nöjd.
men så kom hon inspringandes med något i munnen som hon slängde fram på golvet när vi satt och kollade på tv en kväll. Man hörde hur hon tvättade något, så vi reste på oss och kollade. Där låg en liten erkorre ihopkrupen. Vi skrämde iväg katten för att vi tänkte att det var hon som hade gjort honom illa, eller i värsta fall dödat honom. Men lilla ekorren mådde fint och skuttade upp i våra händer. För att göra en lång histora kort så gjorde vi honom tam. Riktigt tam. han blev en familjemedlem. Våran lilla Korre. så han vande sig vid oss och vi kelade med honom, matade honom med välling från en nappflaska. Men det värsta var när dagen kom att vi skulle släppa ut honom då han var redo att klara sig själv. Vi kelade en sista gång med honom och släptte iväg honom. Han skuttade sakta iväg och satte sig en bit bort och kollade på oss. jag erkänner. Jag grät. Det var som en familjemedlem, så kan ni tänka er hur jobbigt det var? Men han kollade iallafall på oss, ungefär som han sa ''tavk för hjälpen och vi ses igen''.
ja, så var det med den historian, och jag lovar den är sann. Jag saknar faktiskt min lilla Korre när jag pratar om det nu. Har bilder på honom när han ligger i Tussans päls, men ingen här på datorn. Får se till att fixa det, eller vad tycker ni? :)


morgonrutiner

.. har väl alla?
mina ser ut så att jag går upp 6.25, klär på mig, drar upp persiennerna, går och tänder lampor lite här och var, tvättar ansiktet, använder hudkräm, borstar håret, gör frukost, sätter mig framför tvn, slåt på datorn och bara gör ingenting.
så ja, så ser mina morgonrutiner ut :)
sitter och kollar på adam-live nu, repris då. Såg det live igår på tv, haha men ändå xd kanske kul o se det två gånger? (;
har inte så mycket mer att säga till er.. mer än hejdå! :d


in the ugn

kom på det just nu. öh, vad heter ugn på engelska?
haha, skitsamma. Sitter framför dator och tv nu och väntar på att mina varma mackor ska bli klara. Eller ja, jag ska bara ha en med skinka och ost och pappa ska som vanligt ha en specialare men taco-färs, tomat och massa annat grejs. Så då kommer säkert hans ta 45minuter, haha.
Klockan 8 är det väl ensam mamma söker tror jag. Det ska jag se. Tänker inte missa ett avsnitt av det programmet! Avgudar det där jäkla programmet! Att ett program kan göra en så berooende, heeelt sjukt! :)

Aja, blir ingen mer bloggning idag. Nu är det nog. Ni har fått tillräckligt era jäkla getter! :d Nerrå, är jätteglad att ni läser min blogg och bara hoppas ni fortsätter läsa den! det är bara att säga till vad ni vill att jag ska skriva om. Juste ekorren! fasen! påminn mig imorgn, eller på onsdag, eller torsdag, eller ja när ni kommer ihåg helt enkelt haha! :)


Tävlar!

Tävlar just nu om sheercover. Det populära sminket som går på reklamen! Skulle absolut vilja testa det! Verkar ju grymt bra! :)
Tävlingen är hos www.kajsanihlen.se! kolla in! :)




Länkar

Kollar ni på idol? Jag gör. Varje gång faktiskt, och jag har mina favoriter såklart. Lägger upp lite länkar som det är så värt att kolla på :)

http://www.youtube.com/watch?v=AT7zvo1q1UE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TOdIkgVzeYM

http://www.youtube.com/watch?v=JMQtcbNLWgw


Hos pappa

Skolan är slut skönt. Klockan 10 imorse kollade jag på klockan och insåg att det var 5 timmar kvar tills jag skulle få gå hem. Det är helt sjukt. Skolan tar över våra liv, man hinner knappt göra något mer. Middag sen sova. överdriver lite kanske..
Hade inte speciellt roliga lektioner idag. Hade musik, den enda som var kul! Vi repade. Som musiklärarn kallade det. Jag kallar det mer katastrof. Vissa spelade gitarr, andra piano, bas. Jag, Elin och Fanny var sångare. Vi skulle koppla in mickrofonen som inte funkat. Vi böt mick och höll på och tillslut efter mycket pip och tjut tadaaa funkade det och vi kunde äntligen sjunga ''jag vill ha en egen måne''. Så det var kul. Har börjat gilla musiken nu när vi har ny lärare ich får göra massa olika saker och inte bara sitta och lyssna eller leka. Det är faktiskt kul att lära sig något.. xd

Hah, men det var min dag iallafall. Någon av er som gjort någe speciellt?
har så grymt ont i huvudet nu, så ska käka och sen slänga mig på soffan framför tv:n. Skönt. Sa till matilda att jag skulle träna, men som den softpotatis jag är. Orkar jag icke.


vad är de för dag idag?

Vad är de för dag idag? Det är ingen vanlig dag, för det är farfars födelsedag Hurra Hurra Hurra! grattis farfar.
Idag fyller den bästa-farfarn-i-världen år! det skulle inte skada om ni sa grattis vet ni! Var inte blyga. Han bits bara när han är arg, riktigt arg. (:

Har tyvärr ingen bild på honom, men om jag säger såhär han är läcker. Kan ni tänka er hur han ser ut nu? ;)

åh, saknar innebandyn.

måndag

alltså en ny vecka. hoppas den går fort, orkar inte med tidiga morgnar. Fast i sover ändå rätt länge. vet ni hur många timmar vi i genomsnitt sover? alltså vi som sover och inte går o lägger oss 6 på morgonen, men ja ni fattar? vi sover 27 år!!! Tänk vad mycket vi sover bort av våra liv, det är sjukt.

åh vilket skitväder det är. kan det aldrg vara sol nu för tiden. Blir så less. det spöregnar, blåser och är allmänt kallt, usch. Inte min dag idag. Känns som jag klagar på allt. Men idag är en sån adg amn vill dra täcket över huvudet och somna om. Det hade inte vart helt fel, eller vad säger ni?

nu åkte iallafall Tony med Tilde till dagis, sedan ska han jobba. Så man kan väl typ säga att jag är ensam hemma. Visst jag har en sovandes bror om det räknas? Han har sovmorgon till 10! Vad är det för lyx-gymnasium han börjat i!?

Aja, nu slutar jag klaga och bara hoppashoppashoppas att vädret blir finare under dagen. Har inget papaply heller så får låna Tildes med blommor, vackert xd

Har musik idag för andra gången, skoj! Vi ska spela Elektropop på gitaarr, haha älskar låten! :)

men, som sagt. Vi hörs väl senare när jag gått hem till pappsen. Det är hans vecka idag (:


saknar Julen. Och saknar morfar.

snigel-söndag, almost check

ja man kan väl mer eller mindre säga att denna söndag är över, skönt. Haha, jag hatar söndagar, vet inte varför. Kanske vet vad som väntar nästa dag? ;)
Vi käkade pasta med skinksås, mums.
Juste, var på fotbollsmatch också. De laget jag hejade på vann med 2-0, grattis till dom. Men oj, vad fult spel. de andra laget skrek elaka saker och sånt som ''kärring'' när någon ramlade. men kom igen, varför spelade dom? Och sen blev dom skitglada fast dom förlorade, antagligen sarkasm men haha skrattretande, vilka skämt dom var.
o förresten så såg jag en supersöt ekorre ute, intressant? hih, kanske var korre vår lilla ekorre (: har inte berättat om det. Gör det en annan gång. Påminn mig (:
Ska bada strax och sen bara ta de lugnt framför tv:n, vi hörs väl imorgon (:


Tävlar

Om ett tandsmycke hos www.vadfanskajagheta.se! har alltid velat ha ett så det vore helt underbart om jag vann! Åh, jag blev helt kär i smycket jag såg.. Sån är jag, hihi! :)
Från www.twinkles.se kommer tandsmycket! Kolla in vettja'! :)


fortsättning Söndag

och söndagen fortsätter i snigelfart.
Har varit hos freddy där också carola och voffen var. Mysigt att träffas igen (: Längtar tills vi ska dit på lovet!
Ska på fotbollsmatch kl 2. Det är bror som spelar, heja han och hans lag vad dom nu heter, haha.


söndag /:

helgen redan slut? den går så förbaskat fort. logiskt sett borde det vara helg 5 dagar eftersom man går i skolan 5 dagar i sträck, satt det hade ju inte vart helt fel.
Så vad ska little Erika göra idag då?
Jag skulle åkt till farmor och farfar och hjälpt dom men har annat att göra, så får ta det nästa helg istället! :)
Jag har städdag härhemma, ska hem till pappa och mata Freddy, gå på öppet hus härnere där den nya veterinären ska öppna. Det ska bli skoj att det öppnar en veterinär här i lilla Alunda! :')

Och nu till min mupp-hund Ubbe. Han springer ner för trappan och låter som en höna, uff, mmm, uff. och gissa vad han låter för? Jo, för att mamma har hängt upp tvätten där, haha mes-hund! :d



lördag

har varit på promenad med matilda, ubbe och figge. Det var ganska så kallt.. Hade ingen jacka, burr.
Kl 8 börjar en bra film som jag ska se. Eller, vet inte om den är bra, men den verkade bra. SKa ta en dusch nu innan de börjar. Hörs imrogn byee

Home Sweet Home

Är hemma igen. Har vart det ett tag nu.
Ska berätta lite vad vi gjorde och så därborta.
Vi kom dit. Hälsa på djuren, getter, grisar, hönor, hästar och kaniner. Inte så mycket att se direkt. eller jo, grisen var grymt söt. Lilla piggy döpte jag den till, hihi. Fick skäll av en 6-åring också, oupps. han skrek åt mig när jag gav geten en ormbunke för det var tyligen gifitgt. Hmm, kunde dom kanske satt upp en skylt? Det stod en pojke där när vi kom och gav dom hur mycket ormbbunkar som helst. De lär ju bli lagom sjuka nu. Sen när vi åkte DÅ satte de upp skyltar ''mata ej djuren med ormbunkar''.
Vi kollade på någon minicirkus med barn. Det var det sämsta jag sett på länge. Alla gjorde bort sig och kunde inte ens sin grej. Det var värdelöst, haha.


Tidsinställt

Nu är jag antagligen på 4H grejen i Tuna. Det är jag, Tilde, mamma och Tindra (Tildes bästiis).
Håller väl på o grejar där, kanske äter glass, vem vet..(; Man fick ju göra fågelkolkar också, skoj! Tänker absolut göra en, och gissa vad för färg? ROSA såklart. asballt med en rosa fågelholk i skogen, haha tror ni den kommer sticka ut? Det tror inte jag.
Vi gjorde en tigerkaka att ha med oss, så vi inte behöver shoppa upp hela stället. Och gissa vem som bakade? Proffset Erika tihihihihi :)) Så bara därför är den helt perfekt. Mrs perfect is my name. HAHA, men humor. haha, lät sjukt. Mr Ubbe is almooost perfect.


okay, we need some help.

vi behöver verkligen hjälp med vår byracka. Vi är bekymrade faktiskt. Liksom, ska Ubben ha sånt där temperament när man säger åt honom kkommer han bli som Bernard. Och vi måste få ur det ur honom innan han blir för gammal. Än så länge är han 1,5 år men vill att vi får bort det ur honom innan han blir äldre så det inte sätter sig fast. Inte bra.
Så snälla, om ni kan eller iallafall vi försöka hjälpa mig, tveka inte och lämna en kommentar! Uppskattar allt!


tidig-morgon-bloggning

tycker om att döpa bloggningarna, inte satt de heter per, molly, malin, sara, sam. Nää, inte så. typ morgon-bloggning, efter-maten-bloggning och så :)  Ni kanske har märkt det, hihi?
Ubbe fick något jävla tokryck nyss. Han är hungrig hela tiden och går därför ner i tvättstugan där hans hundmat står. Ni vet en stor säck och där står han och käkar, försöker bita sönder påsen. Och till mitt svar när jag kom ner och tog tag i honom fick jag syhrddhgwseogsrasaaeeääääewww "=¤935+!!?"?´.
Typiskt ubbe-svar när han är arg.
Men innan han blev surpuppe-ubbe så tog vi en långpromenad som han tyckte var supermysigt. Vi kastade boll på gräsplättar och sådär och då var han en glad ubbe, men inte nu.. Han är iaf nerstängd nu så han fattar att han får ett straff, den lilla jäveln.

okej, glad-erika kom frraaam! Sådär, nu är jag tillbaka. Glad-Erika. Vi ska iväg till Tuna idag. Det någon 4h-sak där med massa djur och så får man pyssla lite o sådär. Jag vet att det är för småbarn men tilde ska dit så har något att skylla på, hihi.


vad är de för dag idag?

vad är de för dag idag? De är ingen vanlig dag, för det är Tonys födelsedag, hurra hurra hurra!

har vart ute på promenad med hunden, skönt. Det är riktigt härligt att gå promenader (: fast grodan på vår gata har blviti påkörd för säkert 54:e gången och har nu inte längre något huvud, UÄÄÄ. usch så äckligt.

Vi åt spaghetti och köttfärssås till middag, mmm. Älskar tonys köttfärs, är verkligenberoende av den. Kan
verkligen äta upp 1kg helt själv. Överdriver faktsikt inte :)



efter-skolan-bloggning

nöjda nu? (;
kom precis hem från skolan, sluta cirka en kvart tidigare, skönt. Vi fikade ju sista timmen, eller ja kvarten xd
Vi bjöd på sockerkaka och en klick hemgjord chokladglass. riktigt lyckat, blev även en liten klick kvar, som vi förmodligen käkar upp ikväll. Eller, hmm jag! :)


F R E D A G

är underbart, eller vad säger ni? jag älskar fredagar, fast de har satt in en mattelektion idag :'( Snyft, annars skulle dagen vart UNDEBAR. men ni vet vad man säger. Inget är perfekt.
Har iallafall varit ute på morgonprommis på Ubben, och vi såg en överkörd groda. Vi ser alltid överkörda grodor, stackarna. Men antar det är den tiden nu. Det är fuktigt och kallt ute och då passar de på att komma fram. Men det slutar inte alltid lyckligt. usch, så äckligt att se en överkörd groda, uäää.
och idag ska vi bjuda på fika, spenande..(;


sorry for bad update

blev ingen efter-skolan-bloggning idag heller.. Sorry my friends.
Ska berätta lite snabbt om dagen.
ty, idrott, rast, no, lunch, engelska, rast, bild! skön dag och imorgon blir det ännu skönare för då är det fredag :)
Juste, jag och linn ska ju bjuda på fika också, skriver imorgon vad vi bakade och sådär :) Kanske receptet för tro mig det är det värt att läsa! Så sjukt gott, har liksom smakat liite, hihi
Aja, ska ut på långis med hund och mamma. Hmm, jag blir släpad av hunden och så får jag släpa mamma. Låter bra, eller..?



myspropp #1 och #2

är mina små bäbisar. Både Ubbe och Chippen älskar soffan vi har i hallen häruppe, så där ligger de tillsammans näästan på varandra och sover. gud så söta dom är. Önskar verkligen jag haft en bild på dom, men har ingen mobilsladd eller den är borta och har ingen kamera i närheten, den är cirka, hmm.. 10 meter bort?
Ja, jag vet. Jag erkänner. Jag är Lat.
Och så fort Ubbe rör på sig, eller väcker Chippen med sina snarkningar börjar katten tvätta Ubbe. I öronen, på rygen, mellan benen, mellan ögonen. Ja överallt. Precis som att han tror att det är hans bäbis.
haha, ja tro mig. Ubbe kan snarka. Han snarkar högre än en människa. Kanske äär det en sån ras bara? Eller så är det för att han har så mycket fett i ansiktet som trycks ihop? haha, nej jag vet faktiskt inte.


är någon vaken?

känns som jag är jättetidig bara för att jag gick upp 5 minuter tidigare..ubbe satt vid dörren och gnydde, han var säkert toa-nödig eller bara hungrig som vanligt :) Gud vad vår hund är glupsk, han tuggar inte maten han får och den är slut på bara några sekunder. Undra om det finns någon tävling i matätande, i sånna fall skulle ubbe slagit världsrekord, skojar inte.
Nu blev det iallafall en efter-ubbe-promenad-bloggning! You like, huh? (:
Ska käka frukost nu, magen kurrar burrbbrrrururääähh. Och vi har världens smaskigaste bröd, yummi! Ska nog ta o käka upp allt nu innan folket i huset vaknar! byee



oj, sorry för sen bloggning

bläv inte ''efter-skolan-bloggning'' idag. Hade fullt upp med att baka med Linn. Vi ska ju bjuda på fika till klassen på fredag, blev kanonbra i think! Det såg fint ut, men smakar det bra? haha, aja får väl se på fredag. Kan inte skriva vad det är eftersom det är lite secret. ska bli en överraskning och vet att folk från klassen läser min blogg, hiih kul! :d

Aja, ska ta promenad med ubbe och mamma nu för att sedan bara sova framför tv:n, haha eller med andra ord bli fet på min chokladkaka.
Tog ju skolfoto idag, och oj vilken stressad fotograf, inte okej. Stod på tavlan att fotograferingen var 11.20 men kl 11 ringde hon upp och sa åt oss o komma ner och att vi var försenade, att vi hade 5minuter på oss tills nästa grupp kom och att det inte var säkert att vi hann ta portärr, men skumt? Men hann iaf duktiga som vi är. Hon tag EN gång på portärr och sa att det blev bra, men undra om hon slarvade eftersom det gick så jedra fort...? Tog cirka 3minuter för 11 elever att ta porträtt... hmm, lite underligt.


Tävlar

hos www.simgrisarna.blogg.se, där man har chans att vinna ett valfritt iphoneskal från www.iphoneskal.se.
kolla in vettja'! :d


onsdag:

skolfoto, jippi..ska dra på mig en kofta, scarf och jeans. Tycker inte de ä någoe speciellt med skolfoto faktiskt. Skulle nog inte åka in till stan för o handla, nänä.

Är så jädra hungrig just nu,. Men med mig är det såhär att när magen skriker på morgonen vill inte halsen ha. Och jag är så rädd för att må illa då, satt hoppar över det elleeer så tar jag en chokladbit. Det är så mycket godare än massa mackor, uää.

och vädret, vad sa jag säga? det suger som vanligt.. Det är fan alltid regn och blåsigt nu förti'n. Hmm, det kanske brukar vara det när hösten är på väg..? jag har ingen aning, men lite sol hade ju inte skadat..



Tävlar

hos www.asslatjejerna.blogg.se.




Min bild är här:

Nu så ska ni få höra

vad man brukar få göra, de är inte alltid läääääätt deeeeee. Kan ni den sången? Haha kommer knappt ihåg den men mamma och ''dunkade'' den i bilen när jag var liten i bilen, hihihi! :)
Ubbe och jag ska såklart fortsätta träningen idag inomhus såklart. Har ni sett vädret? det är fan storm. Jag skojar inte, det blåser som sjutton.
å stackars Tilde har en lös tand. Framtanden. Den liksom hänger och dinglar och blöder massor. Stackarn gråter jättemycket och det ser inte fräscht ut. Hon vill inte ens ha glass, hmm. Då kan det inte vara bra.

inget att skriva om!!

Har verkligen inget att skriva om, hmm. Så tänker hädanefter inte blogga regelbundet, alltså bestämt frukost, eftermiddag och kväll. Utan de får bli när jag har något jag vill säga, okej :)?
men nu har jag en grej å säga. går på kvällspromenaden såg jag en groda. Det är faktiskt jättemycket grodor nu på kvällarna, äckligt hah. Men iallafall, den betedde sig lite konstigt. Trode den hade blivit påkörd, men han åt ju en mask. O masken ba slurp in i munnen, urk.
haha, intressant vavavava? :d Har so, ma, ty, idrott bland annat idag. Najs dag? hmm, nää


dålig uppdatering, jag vet

men har inte haft något vettigt att skriva om, och så tråkigt att tråka ut er, precis som vanligt, hihi.
har inte gjort någe speciellt. Käk, Ubbepromenad, Ubbeträning och tv.
på ubbeträningn skulle jag lära han ett nytt trick. Jag lade mig ner, eller ja på knä typ och sa hopp och så ska han hoppa över mig och vips så kunde han det! Duktig hund? Kanske lägger upp videoklipp om jag hittar den förbannade sladden som alltid har en förmåga att gömma sig när jag behöver den, nicht gut.
Ska iallfall kolla på halv åtta hos mig nu. Och klockan 8 är det ensam mamma söker, andra avsnittet, tjohoo!!!


headache

har sån jekla huvuvärk. ååå så finns det inga huvudvärkstabletter, suck.
Matildurt vill att jag går på innebandyn men orkar inte, och har ingen lust. Tänkte ta med lite knäckebröd ut på promenaden med ubbe sen och öva honom lite. Busen har börjat skällt lite på större hundar, fyfyfy.
När jag kom hem från skolan tog jag med mig Tilde till biblan. Hon lånade 5 barnböcker och jag lånade en fantasy och en hundbok. Älskar hundböcker! :)
Men ska kanske ta och hjälpa Tony med maten så han blir glad. Är man snäll eller är man snäll :d?
Juste, hade musik i skolan idag. Första gngen sen vi började efter sommarlovet. Vi har ju inte haft någon lärare,men nu har vi det! Lärarn verkar jätteschysst och skön, kan det bli bättre? :)


är ni vakna? :)

för det är jag, tralala! (;
Sitter och äter en rostad macka med skinka på, det var länge sen! Oj så gott :)

Juste vad såg ni igår då på tv då? :) Det var tre bra program, så jag sappade mellan alla tre, haha kollade intre direkt på ett av dom. När det var en dålig bit på tex idol böt jag till true talent och sen till det där spelprogrammet. :)
har faktiskt inte så mycket mer att säga än att vi har en lång jobbig skoldag! :o träslöjd, so, ååååh!
Men vi hörs i eftermiddag då (:


vill ha nyyyy!

NYNYNYNYNYNYNY NY!!! 
Vill verkligen ha ny header och varför inte ny design också (: Det är liksom kul att få något nytt. Och vet att det tar sin tid, så räknar inte med att få den på ett tag heller. Men är någon sugen på att hjälpa mig? Ni gör mig en stooor tjänst i såfall! :)
Fick hjälp av Matilda, www.blueanemone.blogg.se sist, men hon ha rkämpat med sin egen design + header så hon orkar nog inte + att hon gjorde min förra! :))
Varför jag inte kan göra en själv..? Det är för att jag inte har photoshop och i paint blir kvalitéen på bilderna sämst. Nej, det gillar jag inte. (n)

Förresten, jag har ju sålt jultidningar. Palla rinte sälja mer.. Gjorde inte så mycket direkt, det var mamma som gjorde jobbet faktiskt.. Gullig mamma jag har :))
Och jag har valt wii. Det är alltså själva wiigrejen där man stoppar in spelet + tennisracket + ratt + nått mer + två kontroller + två spel! najs, huh? :d
Så, funderar starkt på att ha filmkväll med mina fina flickor så vi kan spela lite wii och sådär. Det blir ju inte än isåfall, men innan jul hoppas jag! :))

bara för att jag är så snäll, söt och rar får ni lite allt möjliga bilder!! :))
















ojdå. mamma hurtig!

Mamam ringde och hon ville gå ut på promenad, så jag lyfte min stora rumpa och mötte henne. Blev väl 2km minst (:
Skönt med promenad. Nu väntar duschen!!! :d Ska fixa det innan kl 8. Då är det alltid någe bra på tv, eller hur? :) Fast idag, hmm söndag. Vad är det då? Någon som har koll? Säg gärna till så jag kan paxa tv:n! :d
aja, vi hörs någon annan gång. Antingen imorn, eller ikväll! (::

min dag (:

ska jag berätta om nu :)
Som sagt sov jag hos mamma, och gick till pappa vid kl 1 ungefär.
Gjorde inte så mycket då.. satt vi datan, kolla tv, soov..

Men sen fick jag ett ryck och började städa. Rummet blev fint, köket blev fint, vardagsummer blev fint, toan blev fin. Ja, det mesta blev fint! Hatar att städa, men älskar när det är rent och snyggt. Hur går det ihop egentligen?
fast ibland får man nått ryck och vill städa, städa, städa! Och då är det faktiskt kul! :))

Har käkat också. Pappa åt chili corn carne och ris, och jag åt bara varma mackor. Jag är verkligen beroende av dom. Så hiiiimla goda! :)

Sen kom farfar förbi med mat till oss. Han tror inte vi kan laga mat, hihi. Närrå, han  vill bara vara snäll och se till satt vi äter ordentligt. Och det är sant, vi brukar faktiskt fuska jättemycket med mat här hemma. Vet inte varför. Tror inte orken finns till riktigt.
Men iaf så lämnade farfar en burk med biffar, en burk med paprika, och en burk med potatisbullar som vi skulle käka, vilket vi redan gjort då satt det blev matlådor av alltihop. Om nui undrar vad vi har alla matlådor tillm så har pappa med sig dom på jobbet till lunch, och ibland käkar jag dom till mellis/middag! :)

Vääntar på att mamma ska ringa strax och säga att vi ska ta promenad med ubbe. Hon skulle funderar på de, haha. Hon är litee lat den människan..(;
Men hoppas verkigen hon vill det, känner att jag vill röra på mig. MEn så himla tråkigt att göra det själv ju.. ):
Hoppas bara inte att regnet kommer, för då blir det absolut ingen promenad eftersom mamma inte ens har något paraply, för att hennes är här hos mig, hihiHihihiih

oj, vilket långt inlägg det blev! KUL! :d



kalla mig datanörd

för jag tror jag blivit en sån. Eller är man en datanörd om man tar med sig datan in på toa? Jag tycker det låter som en stor datanörd. Men vad gör jag vid datan då? Hmm, jag sitter faktiskt inte sååå mycket vid facebook, utan tiden går till bloggen, andras bloggar och just nu kollar jag på tapeter. Vill så gärna tapetsera mitt rum till någon ljusrosa. Som ni vet är jag galen i rosa och kommer nog alltid att vara, hihi :))
Men letar efter någon fin tapet med något gulligt mönster på..Blommor eller något. Det skulle vara hu fint som helst. Sen en lurvig rosa matta, tv:n på väggen, och ja helt underbart! hade spenderat all min tid därinne i sånna fall, hehe.

gammal bild då jag trodde jag kunde bli modell, HAHA

vaknade tidigt

vaknade redan halv 7 imorse för att Ubbe höll på klia sig i öronen + att han gnydde för att han ville ut. så jag släptte ut honom, gav honom mat och gick ut med han. När vi kom in sov vi som små grisar till 9. Då gick vi ut igen och jag hittade en svamp som såg ut precis som kantarell. Så jag tog hem den, och frågade Tony om det var en kantarell, men nää. Det var en giftig svamp. Haha smart.
och nu sitter jag här och äter mjuk macka med en bit kött på, MUMS. Det är supergott.
Ska hem till pappa idag, vet inte hur det kommre sluta men men, värt ett försök.
Bakade ju en kladdkak igår, så blir nog att ta med sig en bit som jag kan käka hos pappa (:
Men vi hörs, ska väl göra lite nytta..vilket menas med typ sooova? (a)


skönt väder :)

blev faktiskt riktigt härligt väder nu (: Tog en promenad med Ubbe, och han blev lika lycklig som vanligt. :)
Satte mig och spelade memory med Tilde också, uppskattat (:
Ska tvätta rent ubbes öron idag eftersom han kliar så jekla mycket i dom. tror de är lite smutsiga, så får ta den där rengöring som han hatar och hälla i öronen (:
har handlat lite lördagskul! (; En toblerone, en kexchoklad, vindruvor och en frida-tidning! Skön lördag eller? :)


Skräckis vi såg igår

The Haunting in Connecticut hette den.
Det är en skräck, hmm 1,45h kanske.
Det handlar om en kille som har cancer. han har det jättetufft och nästan bor på sjukhuset. Alltså han åker dit jätteofta för att ta prover och allt sådant.
Så för att familjen ska ha närmare till sjukhuset flyttar de till ett stort hus som ligger närmare de. Mat (han som ha cancer) ser saker. Han ser människor döda varandra och märkliga saker händer. Tallrikarna åker ner i golvet bland annat. Men hans mamma tror det är han som gör det själv och börjar bli lite crazy. Vad familjen inte vet, är att huset de flyttat till är ett gammalt bårhus. Efter ett tag börjar alla barnen se skumma grejer men Mest Mat. Han valde rummet nere i källaren där..ja, det är något läskigt.

Tänker inte avslöja mer, då jag tycker ni borde se filmen själva. Om ni törs alltså. Vilket jag knappt gjorde. Det var gränsfall verkligen. Men gillar ni skräckisar, är detta något för er.

The haunting in Connecticut

hihi, tycker bilden är så supersöt

Sitter och tänker

att jag verkligen saknar julen.. Men det är väl inte så långt kvar..? 3månader bara, skönt (:
Och jag längtar så grymt mycket till Ullared. Ska dit om 5veckor, lite mer än 1 månad alltså. Inte långt det heller. Vet ni hur jääkla mycket jag kommer handla? ojojooj, akta er ni på ullared. Jag kommer springa soom en galen get därinne.. (;

Är iallafall hemma, har vart det sen..12? har vart ute med Ubbe, städat akvariumet, bäddat rent i sängen, städat rummet, noppat ögonbrynen. Så aa, har väl hunnit med en hel del (y) Haha, vissa hårstrån man tar vid ögonbrynen gör så jäkla ont så tårarna bara sprutar. Var väl och ta i, men ni fattar? det gör ont.


vaken, redan?!

Kom hit till Linn vid 18.00, husesyn, kel med Nobben, käk, sanning & konka, film, godis, chips ostbågar och allmänt mys (:
Gick väl och lade oss vid 00.00 inatt och idag är det den stora dagen! Linn fyller 14år :) SKa väl hjälpa henne och städa lite härhemma tills hennes släkt kommer, fast då har jag redan åkat hem :)
Aja vi hörs, ska kola facebook o sådär också (; Datanörd #1! :))
haha, exempel bild? ;)


åker strax

till Linn. Är hemma hos Elin nu, förfestat ;))
haha, närrå. Vi är duktiga flickor som inte gör sådant...(a)
Ni fick ett litet inlägg nu precis innan matilda och hennes pappa kommer och hämtar oss.. usch märkte att det regna, burr.

blir ingen bild eftersom det är elins data o hon har bara massa mangabilder o skit, haha

känns inge bra utan bild så blev en...aa panda? haha, typ enda normala bilden hon har här. annars bara nakenbilde roch snusk, blää

dags

att börja fixa sig lite smått nurå ((:
Har vilat upp mig, alltså sovit en timme. riktigt skönt. Ska fixa ''morgon-frillan'' och lite annat :)
Har packt lite i min ROSA snobbenväska eftersom jag sover kvar där inatt :) Blri inge bloggning ikväll i guess, och inte förrän jag kommer hem imorogn, busigt va? ;)


hallåhallå (:

har lite ont om rubriker käänner jag.
Blev ingen ''kvälls-uppdatering'' igår. Mådde inte så bra, trodde jag skulle bli sjuk idag. Hade så ont i magen och mådde så illa. Skönt att sömn hjälper. Mår myycket bättre nu. Men ja, mitt liv är inte lätt. Jag har ALLTID ont i magen, fast det kan ju ändra sig från mycket eller lite värk satt..aa.
Kollade ni på Robinsson igår? Två veklingar åkte hem igen. Då gav de ett straff till sitt lag för att de drog. Tycker det är orättvist, och tjejerna som lämnade visade att dom inte brydde sig. pfft.

Idag ärre fredag, jiha. Ska ju till Linn ikväll, går till matilda och åker med henne sen...eller om det var Elin jag skulle åka med..? Minne som en guldfisk..?

Efter skolan drar jag till mamma. Går ut med Ubbe, fixar mig och sådär va. Sen är det daaaags för att blliii bonde på landet! :d (Linn bor på landet med massa kor, hästar och en hund) Tycker det är jättemysigt! :)

har hemkunskap i nästan 3timmar idag! Vi ska göra en rätt med rotfrukter och korv. Tror jag och Linn gör korvstroganoff med lite grönsaker, blää. Men slutar kvart över 1, så ska väl va nöjd i Gueess! :)

Aja, vi hörs. Ska kolla lite på ''Adam-Live'' nu.  Ni borde se det. fast på morgnarna är det repris, annars är det typ klockan 6..? men brukar se på morgnarna satt jag har något att se på (: Igår åt de torkade larver, syrsor och maskar med olika smaker: sour cream, dill, bacon and cheese och allt möjligt, haha usch. O det knaprades när de åt dom, fast vet ju inte om det var riktiga, men de fick det att se ut som de faktiskt.. Mumsigt, och ena tjejen ba mm, mina var goda...och åt upp hela påsen! HAHA



I got a problem..

Houston we got a problem.. or me..
Linn ska ha filmkväll imorgon. Vi ska käka gott, kolla skräckis och så ska hon öppna paket såklart. Hon fyller ju år på Lördag satt då ska vi ge grejs till henne (: Har redan handlat, men kan som sagt inte säga det här vad det är! :) Who knows if Linn is reading my blog, maybe right now..? (;
Ska ha min rosa klänning tror jag, eller så blirre den rosa tunikan. Haha allt är rosa i mitt liv. Jag Älskar rosa, om ni inte redan fattat det.. :) Kanske svårt att missa..?
Men vad ska jag ha för frisyr. Har sökt på youtube, kollat på google, försökt hittat på en egen, men inget funkar. Inget. Får väl fläta, locka, sätta upp i hästsvans, raka av det eller vad som helst? Ge jättegärna förslag om vad ni brukar ha, och vad ni tror skulle bli bra. Det får inte vara allt för svårt. Är inte en sån människa som lägger 3timmar på bara håret, nänänä, verkligen inte Jag :)


Pissväder

gud vad dåligt väder.. har vart det hela dagen, kanske vart uppehåll..1,2 gånger, men hur länge..? xd
Dagen har väl vart som dom andra skoldagarna, skönt o va hemma om jag säger så.. (; hade No-prov. Gick bra kändes det som. Idrott, usch. måste jag säga mer än det?
Håller på och gör mat tills pappa kommer hem. Det som står i ugnen är ost och broccoli paj, låter gott, huh?
Ska kolla facebook och sådär och sen är det dags att ta ut den ur ugnen! Längtar supermycke ttills imorgn, då linn ska ha en mysig liten filmkväll! (; Mys eller vad? :))


Tidsinställt


Är i skolan nu så detta är tidsinställt (:
Schemat ser ut såhär idag;
Språk
Idrott
Rast
No
Lunch
Engelska
Bild
Slut 14.50

ganska så najs, fast har prov i no. Mindre najs, vaa.
Ville bara ha något att underhålla er med medan jag har superkul i skolan.. Juste, idag kl 20.00 är det robinsson, ska se det! Ska ni? Måste se det, alla är så veka och vill åka hem. Men liksom, tänkte ni inte på det innan ni ställde upp i robinsson? Sveriges tuffaste äventyr säger dom ju. Liksom, vad trodde ni det var, Sveriges bästa solsemester?



är vaken nu (:

och sitter och äter frukost. knappast en frukost direkt. Utan två muffinsar! HAHA nyttigt?
Men fanns inte smör, knappt iallafall, så blev de här! xd
Kollar på Adam-Live på tv:n. det är jättekul. Folk tävlar mot Adam och det är grymt kul :) Så det borde ni se någon gång! (:

Har inte så mycket emr att skriva, så vi hörs imorgon (:


Tidsinställt

har förmodligen redan stängt av datorn och därför blir det *trumvirvel*: ett tidsinställt inlägg! HAHAHA, mycket att göra trumvirvel för :p
haha, men tänkte bara säga att jag sitter och kolla Bonde söker fru! Det börjar ju idag, ha det gööttt! :)


Nu ska ni få höra

vad jag har att berätta.
det är så att jag saknar mamma och min hund så otroligt mycket. Känner att jag måste dit imorgon efter skolan för att träffa dom. Fast idag var enda dagen denna vecka som mammsen var ledig.. ):

Men nu till mat katastrof-lagningen. Korvjäveln blev aldrig varm, haha. O potatisen kokade sönder, skitgrejer. Vad gör jag för fel? Jag som hade en dröm om att bli kock, den är bara att stryka va? Kan inte ens koka potatis, pfft.
Så gjorde matlådor på skiten och ställde i frysen, hihi. Tog en färdigpaj istället, mumma.
Så tänkte att jag kunde baka lite istället. Det blev kladdkaka i muffinsformer och det ni goa vnner, blev skitgott! Jag skojar inte, fy vad gott. Lite kolaaktigt, typ lite segt. MMMMMM, lite mer Erika i livet! ((:


äntligen

har nu tid att blogga, men är rätt så upptagen. Fixar mat. Korven står i ugnen och potatisen på spisen, duktig tjej? :)
Ska göra pappsen stolt, så deså! :)
Aja, måste göra klart satt det blir klart någon gång, vi höres! :))

tidsinställt

Sitter förmodiligen i skolan och har trÅkigt (:
Skulle bara tipsa om ett grymt kul gäng som jag hittat på youtube. Lägger in ett videoklipp som jag nääästan garvade ihjäl av.
Det finns såklart andra videoklipp dom oxå gjort, men detta är det roligast tycker jag personligen! de andra klippen är typ ''jackass''.

http://www.youtube.com/watch?v=bUSJ-vWA2kM


!hola (;

dåligt väder igen?! Åh, så dåligt. Blåsigt, kallt o regnigt, usch.
Har världens träningsvärk i armar och även liite i ben. Kan det bero på sumobrottningen igår kanske? Hmm, jag vet inte. Men vad kan det annars vara liksom?
Sitter och käkar paprikasmörgås med ett glas saft, mums. Älskar röd paprika, så himla mmmmmm
Idag är det skola igen, kan inte schemat men ämnena So, No, Elevens val och Matte(?) tror jag finns med.
Men vi hörs senare (:


kvällsrutinen, näästan klar

har ätit pyttipanna + lite efterrätt. äppelpaj mä glass, mums. mNe så himla super mätt nu, så måste typ vila lite, haha xd
Pappa hade köpt med sig minst 15par strumpor, yes! Jättesöta, med grodor, svampar, hästar jaa allt! Jättesöta, tack pappsen! :)
Ska kolla tv nu ja, vi hörs väl..imorgon xd. Blir inge mer uppdatering dag (:


Idol?

kollar ni idol? Jag gör det Ibland när det bara är skit på tv:n annars. Denna kille är grym! han kommer från Uppsala tyligen o dessutom ser han bra ut!
Hittade inte klippet där hela klippet var med så får bli en bit bara, tro mig ni kommer också...smälta!

http://www.youtube.com/watch?v=Mr_JT6JIqCc 


Tävlar

~Gör det ni med~
Tävlar hos www.ikoketmedchanette.blogg.se, om ett present på 250kr från butiken Linneas hem och present!


min dag

har sett ut såhär typ.. säger inte allt för d orkar ja inte ;)
Men hade prov i So, kändes bra. Gick nog bra hoppas jag. På idrotten körde vi sumobrottning, kul! men hatar att folk nöp mig haha, även om jag gjorde det själv ..
men iallafall, vädret blev ganska så bra nu, även fast det blåser lite.
Idag kommer pappa hem, har inte sett han sedan mer än 1 vecka sen. satt det ska bli kul! :d
Skulle äta toast, men NÅGON hade ätit upp toastbrödet, så fick bli något annat + lite tröstglass! ;)

Hej dåliga väder!

Åh, dåligt väder idag suck. Vi som har uteidrott, har vi det ändå..? Det kan vi väl inte om det regnar, eller..?
Men vaknar man och det är dåligt väder blir man själv lite nere faktiskt. Man blir lite deppig. Om det vart sol blir man glad (:

Måste berätta om knasbollen Stoffe igår. När jag kom hem från skolan sa han att han trodde katten haft en råtta när han gick till skolan. För det lät slask-slibb-snusk. Men han hade haft så ''bråttom'' att han inte tagit av katten den.. Så jag ba nej då har Ubbe käkat upp den. Han äter allt som han hittar och speciellt för att reta katten. S jag sprang ner och kollade nder kattens bord där nere och där låg det massa fjädrar, blää. Så han hade antagligen käkat en fågel, fy, usch och blä.


Täävlar hos www.vadfanskajagheta.se

Är med och tävlar om ett par uggs hos vadfanskajagheta.se. Riktigt söta jag valde, har inte haft sådana förr, men ser så grymt sköna ut och ni kan väl kika in? Eller iallafall hålla tummarna för mig? ;)



fullt upp!

har alldeles megafullt upp, så hinner inte med datorn ens + att den alltid är upptagen från kl 6-21. Kanske någon reser sig 5-10minuter och då får jag passa på.. (;
Ska hålla på o plugga, sköta Ubbe, hjälpa mamma med maten och jaa, massor helt enkelt. har två prov denna vecka, suck. Men känns som jag kan en hel del! Stoffe ska strax förhöra mig har han lovat. Skönt att ha syskon, eller vad säger ni? (;
Prov i So imorgon tisdag och prov i No på Torsdag. Men det kommer gå bra, hoppas jag.. x'd
Kanske tar gjuteri sen med Ubbe, fast grymt tråkigt att gå själv. Läskigt också. jag menar, vem vet vad som sitter och lurar i skogen?
Aja vi hörs sen. Hoppashoppashoppashoppashoppas jag blir av med denna jävliga förkylning snart!


gomorron :)

Sitter och äter en rostad smörgås, gott! :)

Igår började idol på tv:n, kollade ni? Det gjorde jag (: tyckte han, hmm alexander ba... var lite väl hård faktiskt. menmen, sånt är liivet!
Igår på kvällspromenaden med ubbe gick vi förbi något hus, och bakom den bilen låg en hund lös. den hunde flög på Ubbe och försökte bita honom i ansiktet. Ubbe fick nog lite av en chock för han sa inte emot. Men mamma skrek och jag lyfte upp Ubbe fort som satan och tanten kommer ut och säger. ''nej , han har aldrig bitit någon förr, jag tror inte han skulle göra det''. Men vi såg ju det förfan?! Liksom, varför skulle vi ljuga om något sådant liksom?
Jag bara ÖNSKAR det hade varit Bernard så kunde han fått varit lite arg tillbaka, eller ja. det hade nog blivit ganska mycket arg tillbaka..Men, det hade isåfall itne varit vårat problem om HENNES hund springer fram till vår först, eller hur?

Linn och Ubbe. aj Linn, såhär gårre när man knäpper kort med MIN kamera. Dom kommer ut på bloggen, mohahaha!

eftersom..

den vanliga nässprayen inte är bra om man har för mycket köpte jag en sån här som man andas in. som luktar mint. man känner sig jättefräsh, men den kanske inte är lika effektiv som med vanlig nässpray, men deffentinvt bättre (:
fast ja, man känner liksom smaken i munnen när man tar den, vilket är väl bra antar jag x'd

~har ingen bild så skiter i det, blir tidsinställt satt ni har llite underhållning medans jag tar en tupplur, HAHA~


hemma

från the city.
var på Öob, gränby, rusta. aa o alla affärer som finns. Oj vad stort gränby har blivit, hittade knappt utgången..
hittade present till Linn, kan inte skriva vad det är eftersom hon ibland får för sig att läsa min blogg. (;
Mamam köpte nudlar på ÖoB i burk. Man häller i vatten o ställer den i mikron eller så kokar man vatten. Sen äter man direkt ur burken där de också ligger en gaffel, smart va? :D

sån där dag igen..

när jag inte har någon blogglust alls. Så blir nog inge mer uppdatering än denna..
Kan berätta att jag vaknade halv 7 imorse och inte kunde andas, så täppt var jag. kan det bero på att jag använt nässprayen 14 dagar, och man bara får använda den max 10 dagar..?  mamma och pappa säger att man blir täpptare av nässprayen om man använder den mer än 10 dagar, men vad ska man göra då? Så sjukt jobbigt att andas med munnen när man ska sova. Men jag reste på mig och skulle snyta mig, så då blev det lite bättre. Så ska börja köra med den tekniken att gå upp och röra på mig, fast risken är stor att jag blir pigg då och inte kan somna om. haha får inte hända.

Och om ett tag ska jag och mamma in till uppsala och kolla runt på gränby och köpa present till min bästa vän Linn som fyller år nästa vecka. Det skadar inte om ni säger grattis vet ni! ;)

linn och min bäbis

Hurtiga Erika!

Har gått 6km nu, alltså gjuteri. Men ubbe, mamma och Lissan, hur duktiga kan man bli? :D Ska fortsätta med det nu, så det blir en vana! :)
Dags för tv. Fångarna på fortet på 4;an, hörs imorn. Herrå! (:


god gärning, check

hjälpte farmor och farfar meeedatt plocka upp alla äpplena, vattna blommor, rensa blommor, städa akvariumet, duktig va? :)
Det känns så bra att ha gjort något bra för någon (: 
Ska ner till affären sen, och köpa godiiiiis! Mumma, mumma fillililliumma.

åh, brist på bilder!

mot körvelskooogen!

fast nää. menade, MOT SKOBY!
Tony ska filxa något element i pannrummet, eller vad han nu sa och jag ska vara social med farmor, och kanske ta ut Moa på promenad. Farfar är rätt så sjuk så han orkarinte så mycket och farmor kan knappt gå och det är alltid kul att göra en god gärning, det känns bra. (:
Skriver väl senare, när jag är hemma om jag inte är helt död. Kanske ska handla lite åt farmor också satt de har något att äta. Får höra med henne om hon vill ha hjälp (:
See yoou. byee

kolla bilderna på figge och ubbe när ubbe var mini!! :D




ingen bloggning förrän nu..?

dåligt av mig, verkligen. Så sorry för det. Men datorn har varit upptagen eller så har jag varit det. Tog en långis med Ubbe för en..ja, en timme sen (?)
Och imorse när jag vaknade blödde jag näsblod, inte typiskt mig alls. Blöder aldrig näsblod. Har nog gjort det cirka 3gånger i mitt liv. haha, usch.
Idag ska mamma och Tilde på Mora Träsk i Uppsala, men orkade inte följa med. Är hellre hemma med lilla Ubbsen faktiskt (:
Har inte mycket planerat idag, kanske år iväg till Matilda med Ubbe, vi får se :)
Vi hörs LATER!

ubbeprommis, check

promenad med ubbe, check :) Var hem till pappa (han är inte hemma, bortrest över helgen) och matade fiskarna och min hamster såklart. Ubbe tyckte det var skitkul att skälla på oskyldiga lilla freddy..
Ubbe blev lycklig över promenaden, men på vägen hem drog han i kopplet som en ko. det vr en hund framför oss, men så mycket brukar han inte dra. Så skulle gissa på att det var en löptik. Men liksom, behärska dig hund! :p

är så himla mätt efter hamburgaren jag åt, usch. åt för mycket pommes frites, blä. Köpte inget nyttigt till ikväll ): Kunde inte motstå godis, sorry Nyttiga Erika


!Hola

Miamo Erika, wie heisst du? aha, spYska kallas de! :)
Härligt med F R E D A G !
Alltid på fredagar har vi fredagsmys, med typ chips och sånt onyttigt. Så tänkte vara nyttig idag, även fast det gör ont när jag säger till mamma att jag vill ha ett granatäpple istället för chips. Det gör verkligen ont. Sen ikväll kommer jag bli så sugen på chips att jag rånar min bror på hans. Så, har inte bstämt mig hur jag ska göra. Kanske blir nötter, mums.
Hmm, och vädret..vad ska jag säga? det är väldigt varierande..Sol, regn, sol, grått, sol, skummisväder kallar jag det.


Ingen rubrik! :(

Sorry my friends, men jag har ingen rubrik. Har suttit och funderat, men kommer inte på någon, eller jo en faktiskt ''Ingen rubrik!''

*tar fram mobilen*
det var ullared igår på tv:n, sista avsnittet tror jag..Det varsom vanligt bra, och det minskar inte lusten att vilja åka dit, snarare tvärtom, jag vill åka dit ännu mera om det nu går..
oooch så är det fredag idag, lycklig! :) Så himla skönt, en riktig slappar-dag! :)) Schemat ser ut såhär: Börjar 8.20 och slutar 13.15, vi har, elevens val, sv, rast, sv, lunch, sv fast där ska vi fika o glutta film! :d

Ajuuste, drömde en kul dröm om ubbsen. Han följde med mig till skolan UTAN koppel, lydig vovve..Om det ändå vore så i verkligheten! (; Haha, närå. Älskar min ubbe för den han är, han behöver inte vara ett lydnadsproffs för att bli omtyckt...fast det hade vart kul..(a)



lite allt möjligt vaaa

Saknar plastikturisterna, haha Lg! Skön snubbe dedär!
haha, hoppas de tkommer en till säsong snart då.
Har suttit och läst i min bok, pluggat lite No, och fixat med engelskan. Det skulle tyligen vart klart idag, fast lärarn inte satg något? Det hade vart bra om man fått veta det, eller?
Skön dag imorn, fredag. Elevens val, sv, sv eller är det so kanske, well well, och fika! :)
Ska ta med mig ubbsen och vandra till matilda sen efter maten. Blir bus och promenad i guess! Kan det bli bättre? Så himlat tråkigt att gå själv på promenad /;




Blir man sugen på godis eller vad?

hemma

är hemma från skolan, ätit, hunnit ta en liten promenad med ubbe också.
Spelade in film på tyskan idag, kul! Hade idrott, sista badlektionen för i år..? Ska börja ha friidrott nu. Längdhopp, 60m, stöta kula och sånt där skit. Tycker inte det är speciellt kul faktiskt.
Men hinner inte uppdatera mer nu, ska måla med lilla Tilde.
Ut och springa sen med Ubbe, eller så går jag til matilda så ubbe får spralla av sig där..

bilden är ifrån när vi åkte båt och jag blev fotad. Bilden kosta fan 200spänn..att jag ens köpte den, haha


bok-Erika har kommit fram

har börjat läst väldigt mycket och jag bara älskar det helt enkelt! :d
Nu läser jag två böcker. En i skolan och en har jag hemma. Den i skolan är snart slut och den var så grymt bra så jag tror jag dog när jag läste den. Oj. rekommenderar den till 110%! den heter Inlåsta.
Den andra boken började jag med igår men har kommit en bra bit, den heter ''Jag måste fly'' eller något liknande. Det är en tjej som blir kidnappad och som sen blir grymt misshandlad. Hon är tvungen att hålla i sitt egna huvud för att det inte ska ramla av, och tarmarna bär hon i en tröja. Hon blir lämnad i skogen och killarna sm kidnappade henne tror hon är död, men hon kämpar verkligen för att leva pågrund av sin lilla dotter därhemma.
Den boken verkar också så sjkt bra, gillar lite scaryy böcker faktiskt.

Är i skolan nu, eftersom detta är tidsinställt! :D



förbrett till bloggen!

*Tar fram mobilen, letar upp mina anteckningar*

-Promenad i kylan
-Kollar film i skolan, Marie Antoinette
-Ska spela in Tyskafilmen idag. Blev inget igår då en människa var sjuk
-Och, någon skummis som åkte på vår gata igår och kollade i våran soptunna. Han stängde och åkte vidare ner till nästa han öppnade den sprang in i bilen och hämtade 2 soppåsar som han slängde där! Skumt?

Behöver väl inte förklara punktern? Tror ni är smarta nog att fatta! :)


RSS 2.0