skola

nu är det snart dags för skola.. igen. men när man väl är där, går det hyfsat fort. tack & lov. haha, vet inte hur jag hade stått om om dagen segade sig fram i snigeltempo.
vet inte om jag går hel eller halvdag idag. mamma sover fortfarande & jag har inte pratat med henne än, men ska väl göra det när hon vaknar. eller slänga iväg ett sms om hon tar sovmorgon.

liiite blåsigt ute, men solen är framme så det borde väl vara varmt. var ut med ubbe på morgonkvisten & tyckte in det var särsklit kallt eller varmt. någonstans mitt emellan. nej, ta & bortsa tänderna kanske!

vi höres :)

hallojsan

hallå! Är hemma från skolan nu, allt gick kanoners. låter som jag gjorde värsta grejen, men näädå bara vanlig skoldag. eget, tyska, hemkunskap & svenska. på h&k:n skulle vi städa.. ja, själv torkade jag av lite bänkar & sedan skulle vi göra nå avslutningsmiddag. det blev grillspett, potatis, grönsaker, nå muffins & milkshake & bröd & nån sås. så, har jag glömt något? nää, tror inte det. men det var iallafall vad vi åt & så fick vi tillbaka proven & gissa vad jag fick? orkar inte vänta så säger istället! A - MVG! duktig flicka jag är, vaa? jaja, nog om det. nog om skryt, eller vad tycker ni? ;)

riktigt fint väder nu. blir en sväng med ubbe sen! :)

the weekend

ska berätta om helgen tänkte jag..
i fredags hände ju inte så mkt. jag var i skolan på fm & det var väl allt. inget mer som hände. lite onyttigt ätande kanske. don't remember! ouppsi
i lördags då.. hmm, haha. det här blev ju ett bra inlägg. kommer inte ens ihåg vad jag gjort. varken fredags eller lördags. minne som en guldfisk.
men jaja, det jag egentligen tänkte skriva var om i söndags, men tänkte att jag skylle fylla ut det lite med vad jag gjort i helgen, men uppenbarligen funkade det inte & som vanligt har jag ingen tur på min sida, åååh.
Men iallafall. I söndags tog vi bilen till Alsike där min moster bor. Hon har nyligen, eller ja. nyligen & nyligen.. 3 veckor sen fick hon barn & då åkte vi dit & skulle hälsa på bebisen + att vi inte hade sett deras hus eftersom dem är relativt nyinflyttade. det var sjuukt fint & nybyggt & det såg riktigt lyxigt ut & jättefint inrett. lite lagom avis, haha. nej, men det var riktigt fint.
& så Måns då.. så sjukt söt så jag trodde jag skulle smälla av. lillskrutten då. min kusin. åå, vill bara träffa honom igen. han var verkligen jättesöt.
& så fick jag en ny bästakompis där också. grannen hade 3 barn, kommer icke ihåg namnen på alla, men en unge sprang i 180 & slängde sig på mig. undra om han tog fel på mamman & mig.. jaja, lär väl aldrig få veta! ;) men iallafall.. ja, om man säger såhär: han var kramgo. jag var tvungen & säga att jag skulle gå för att han skulle släppa.. eller nää, så var det inte riktigt. jag sa att jag skulle gå, han kramade mig hårdare & jag fick bända upp hans händer. haha, typ så gick det till! ;)
När vi hoppade in i bilen & skulle åka hem startade inte bilen. jävla tur vi har ibland min familj.. så vi försökte & försökte & jag fick dagens skratt när mamma & grannen puttade på bilen & sprang & puttade för att den ev. skulle starta, men icke då. fick ringa tony & han kom & hämta oss. & bilen då? den hämtades av bärgarn! ;)

jaja, vi hörs väl senare K A N S K E ! seya!

it looks like it's going to be nice weather!

som rubriken lyder --> SOL! det är jätteskönt ute. solen är redan framme. det var bara igår det var grått & mulet. fast, okej. även om solen är framme är det inte alltis varmt. det blåste lite nu på morgonen & jag erkänner. jag frös nästan ihjäl om mina fingrar. så att rekommendera är ett par fingervantar!

nå, vad har hänt då? inte speciellt mycket. inget nytt direkt. jo, kanske kan berätta att den där /&"%=!?!#" datorn gick sönder igår. min laptop. visst jag har haft den rätt länge, typ 2 år & nu sa den ifrån. den har varit bra dålig rätt länge nu, dåliga gångjärn, trög & stänga, seg, ja massvis. & så igårkväll ramlade en skruv av & nu knakar hela ''skärmen''. & ramen runtom skärmen (den där svarta runt själva rutan) håller på lossnar.. så nu kan jag inte stänga den. men som sagt, skolan är snart slut & jag får skaffa ny till skolstarten igen. det är mest det jag använder den till, skolarbeten. facebook osv kollar jag på denna dator! :) så det ska nog funka..

Nej, om man ska slänga i sig lite frukost kanske.. låter bra! vi hörs! :)

morsningkorsning!

hallå! blir inte så mycket uppdatering märker jag.. men lite blir det, och ibland.. det är liksom stopp. typ tomt i huvudet, vet inte vad jag ska skriva om & vill inte skriva bara för att. men det blir när det blir & det får duga just nu! och vet ni vad? nu är det v. 22 & v.24 är det S O M M A R L O V ! denna vecka är helvecka & sen nästa är det massa andra dagar, fotbollsdagar och så, så nu är det inte långt kvar? nedräkning!?

har inte gjort så mkt idag. inte konstigt, klockan är knappt 7 haha. fattar egentligen inte varför jag kliver upp så tidigt. har redan  fixat mig & varit ute med ubbe. bara frukost kvar nu, sen är jag HELT klar & redo att gå till skolan.
går heldag idag med, skoj! får vara med på musiken alltså, yey. har inte varit det på hela terminen, haha. fast har ju gjort lite uppgifter hemma då & då, så det funkar. men roligare att vara där. alltså, I musikrummet. haha, musikrummet. nää, det stryker vi. lät inget bra haha.
aja ska logga nu, vi hörs! :)

riktigt långpromenad

gick ut imorse kvart i 10 med Ubbe & kom hem NU. kl 12. räkna själva.. eller ja, jag gör det åt er - 2h & 15 min! gick först hem till pappa & hälsade på och sen tog vi oss ner till granngården & jag rick runt Alunda & vet ni vad? It feels so good! Ubbe fick med sig ett ben hem från granngården som han ligger och mumsar på just nu. ska väl få i mig lite lunch. råkade skippa frukosten imorse, ajabaja.. får ta igen det med en rejäl portion pastasallad, mumma!
vädret är väl sådär idag.. blåsigt & molnigt. ingen direkt värme, men det är sånt här väder man ska passa på & ta riktiga promenader i, inte för kallt & inte för varmt!

vi hörs senare! :)


bli bonde?

hmm, funderar starkt på att bli bonde. tänk egentligen så mysigt: inga grannar (hade jag velat), massa djur (som den djurvän jag är) &.. ja, gud så härligt. ibland. kanske inte så roligt att gå upp 5, halv 6 & fixa.. vad man nu gör. mjölkar kossor? städar ladugården. I don't know! men ibland skulle jag inte ha något emot det faktiskt. o det där med inga grannar är nog det som lockar mig mest.. ;) låter som ja är nå jäkla enhstörning som är asskygg för folk, men så är det inte!
men jag menar, kunna springa runt på gården i vad för kläder jag vill bland annat. jag menar, tänk att ha en grön/rosa/svart/blommig byxa på sig & bara en bikiniöverdel med gröna hello kitty's på & INGEN kommenterar den outfiten & det blir inte massa skvaller & snack bakom ryggen för att jag väljer att gå klädd så. (ps. ta inte åt er nu ni med grön/rosa/svart/blommig byxa eller hellokitty bikini, det vara bara ett exempel.)
alltså, grannarna här i alunda.. nää, börjar lessna. ska nog börja ignorera folk. tror dom vet bäst om hur MIN hund lyssnar bäst & vad MIN hund vill göra & vad jag ska låta MIN hund göra & att MIN hund ska få gå till den lyktstolpe han vill. så är det inte. eller jag kan inte sitta här & säga så är det inte, för man väljer väl ändå själv hur man uppfostrar sina egna djur? är det inte så..? jo, så är det tamigfan.
jäkla fräckt folk det finns som tror dom vet allt & lalala, jag kan dittan & dattan & jag läser djurs kroppsspråk & ser du inte att han vill gå till skogsdungen där? & klappa inte så hårt & spring ett varv runt buskarna med honom.
jag menar, vem bestämmer? den fulla kärringen eller jag - ägaren? lutar inte så mkt åt den fulla kärringen om jag ska vara ärlig.. sorry du tanten om du läser det här, men detta är sanningen. du kan väl springa 25 varv runt buskarna om du tycker det är så kul. så kan väl jag få sitta med ett glas läsk & skratta åt dig.

nää, sura kärringar ska inte få förstöra min dag! ha en bra dag i värmen! :D

finally!

äntligen fredag & vet ni vad det bästa är? v.21 är snart över! så jäkla skönt & jag lever ju fortfarande!
det är nämligen så, att vi haft 5 prov denna vecka. onsdags - engelska, torsdags - matte + no (kemi), fredags (idag) - musik + matte. alla har ju gått helt OK. matten idag gick väl sådär, men man får vara glad ändå!
är bara så himla skönt, sån lättnad att v.21 är över. ännu närmare sommarlovet! LIKE LIKE LIKE!
vi slutar den 12 juni & idag är det 25 maj & så är det ju helg & dessutom massa dagar vi har fotbollsdag på & någon studiedag osv. så, ja. gissa om jag längtar? ska bli så otroligt skönt! :D
vi hörs sen, ska bara njuuuuuuta av livet & gosa med älskade hund. byeee

home from school!

howdi!
Hemma från skolan nu & den gick bra. gick heldag idag. Varför vet jag inte. jojuste, ville såå gärna vara kvar eftersom Linn skulle redovisa! mohaha! näärå + att vi hade so & genomgång & det blir så jobbigt allting, ifall man missar den.. så svårt att hänga med & komma ikapp sen.

vad hade vi.. hmm, först eget arbete, tyska (redovisning, gick kanoners), rast, matte, lunch, so & svenska! rätt skön dag faktiskt.
& sååååååå fint väder idag! igen! lever vi i spanien eller? verkar nästan så. har inte direkt mkt emot det heller, så ska inte klaga. pblir en promenad med hunden ikväll & kanske hittar vi nå hundkompisar & busa med.. vi får se.

ska väl ut & njuta av solen strax. eller plugga. eller sol. nää, plugga.. sol, plugga. sol, plugga.. S O L ! oupps, sorry, skolböckerna. ni får allt samla på er lite mer damm! ;)

ha en bra dag! vi höres!

Tisdag

.. godmorgon! tisdag, men känns som måndag.. kan kanske bero på att vi var lediga igår? studiedag! men idag så.. back to the vardag. v.21 - gooosh, mycket prov.. men, det ä väl bara & bita ihop! känner pressen komma.. haha, nädå inte än. men snart I guess.. ouää.

imorse när jag vaknade kikade jag ut genom fönstret & gimlen var ljus! tjoho, härligt väder idag med. men, ack så fel man kan ha. ösregn & burrigt. och vad innebär det? jo, gummistövel-time & parpaly-time! loove it.. eller inte. nää, hatar & gå ut & se ut som en jäkla smurf, så därför när det regnar tar jag alltid skogspromenaden för att så få som möjligt ska se mitt morgontrötta jag i regnkläder. haha, believe it or not! :D

nää, kanske få i sig lite frukost nu. käkade en macka, men inte mätt. blir väl en till. eller en kaka kanske.. får riva lite i skafferiet och se vad jag hittar.
iallfall.. godmorgon bloggen!

sommar!

kan man på riktigt riktigt säga att nu ärre sommar? kanske inte än, men helt klart VÅR! minst 20+ om dagarna & en grej ska ni ha klart för er - J A G  Ä L S K A R  D E T ! även fast det är mkt prv & skit nu. bra väder, får mig bara så.. himla glad :D & när de är fint väder, vem orkar sitta & plugga? visst, man kan ju sitta i solen & plugga, men hur stor är chansen att man pluggar då? sitter ju hellre & får lite fin färg & NJUTER! passar på nu innan vintern. Hört att den är på g nu! ;) haha, nejdå. inte än får man hoppas.
nää, kanske plocka fram skolböckerna & sopa av dom lite damm. legat rätt länge nu, ouppsi. ha en bra måndagskväll! vi höres!
sorry, men inga bilder att bjuda på. kanske kan leka paparazzi & smygfota ubbe när han sover. wonder how happy he's going to be. i know, my english SUCKS! men övning ger färdighet, så övar lite här på bloggen, if you don't mind? :D

U B B E

-världens bästa hund-
Hur snygg är inte läckerbiten? inte konstigt tjejerna dreglar efter honom! ;)

dött här

oj, vad dött det var här då. vems fel är det? ouppsi.. men tänker inte sitta o be om ursäkt. haha never. min blogg - mina val, eller hur var det? ;)
har haft mycket nu. mkt som hänt & mkt som kommer hända. ouu.

vi tar det från början. eller, vart, när & hur bloggandet fick torka. and here we go.
så här är det. vi fick för.. hmm, ett halvår sen veta att min hamster hade en tumör, men att han inte led av det eller hade ont & veterinären sa då att han max hade 1-2 veckor kvar att leva. men, han klarade mer än så. nästan ett halvår till. jag var ju förberedd på det, att han kunde gå bort när som helst. han var gammal & sjuk. eller kanske inte förberedd, men jag ville vara det. jag trodde jag var det, men chocken när han verkligen var borta. hemskt.
kvällen då jag skulle till Linn. kommer ni ihåg? jag skrev att jag skulle iväg till Linn på tjejkväll/filmkväll & innan jag åkte kollade jag som vanligt till Freddy & han låg bara. jag tog upp honom & han kollade knappt på mig. jag visste att det var nära slutet nu. Så jag satte mig ner & pratade med honom, så han skulle vara lugn & höra att jag var där. jag lade tillbaka honom i buren, för att han skulle få lugn & ro sista tiden & åkte iväg. bäddade om honom i vadden & lät honom vara.
när jag kom hem - tårarna sprutade. min älskade vän var borta - föralltid. det kändes förjävligt, men samitidigt visste jag nu säkert att han inte hade ont.
begravde honom därpå & fixade lite fint med stenar runtom jorden & lade på blommor. tänkte gå dit några ggr i veckan & fixa & göra snyggt. prinsen förtjänar fint & det ska han få. de thar han gjort sig förtjänt av.
vila i frid.

sen så har vi grymt mycket prov nu den veckan som kommer. vi har varit långlediga nu när det vart kristi himmelsfärd. tors-fre-lör-sön-mån. måndag - studiedag, såå najs! :D ska in till uppsala imorgon & köpa avslutningsskor & smycken. inte långt kvar nu, längtar. ska bli grymt skönt med lov.. *drömmer mig bort*
men som sagt.. mycket prov i veckan som kommer. musik, no, matte, engelska, tyska-förhör. gissa om jag är skoltrött? goosh, kill me.

nää, nu har jag kramp i fingrar & händer.. ha en bra kväll!

snacka om att det vart skönt väder idag. 20 + MINST! inte bara jag som älskar solen, även Ubbe! knäppte lite kort med mobilen & dom vart ju helt OK faktiskt! Kanske ploppar upp lite mer bilder sen när vi var ute!




goodbye

..my lover, goodbye my friend. you are beatuiful, you are beatuiful for me!

begravning

inte på humör idag. begravt lille fred. min älskade vän. min första hamster - har lärt mig såå mycket genom åren. fast, känns ändå lite som en lättnad så jag säkert vad att du inte har ont.
älskar dig gammelsmurfen

vila i frid

vila i frid, älskade freddy. dvärgisen blev närmare 3 år. älskade vän

boktips!

läser en GRYM bok som heter Hungerspelen. den går på film också: the hungergames. ska såklart se den också, men måste läsa bok först ju, annars är det icke lika spännande. jag menar, om man ser film och SEN läser boken - näpp, funkar icke.
kan starkt rekommendera den boken iallafall!
En till bok jag gillar är inlåsta, med Emma D... vet inte hennes efternamn, men den boken - awesome! :D läs den & hungerspelen. tro mig, man är fast direkt! släpper den inte från sig & hoppar inte över ett ord, som det annars ofta blir. ett ord här & ett ord där, hoppsan. men inte dessa böcker! inget man vill missa! ;)



mormor här

haha, vet ni hur mycket jag gapskrattade när jag skrev rubriken? det var den bästa jag kom på, alltså den stämde ju att mormor är här. men när jag väl skrev den, lät det som att jag menade mormor här. alltså, här & skriver detta inlägg. men tro mig, så är det inte! hon kan ingenting om datorer & hade skrivit 3 ord/timme. inte så lyckat kanske. lär ju inte bli så långa meningar för hennes del! ;)

mormor är iallafall här nu & kim med såklart. hennes vovve (10årig sheltie). gammelskrutt. men så söt! dansar när han blir glad, haha gulle då.
sitter just nu & kollar på extreme cribs på tv. tänk om man levde så.. kanske lite föör lyxigt, vet inte. men hade jag haft så mkt pengar hade jag lätt skänkt till rädda barnen & så till barn i andra länder. hade känts bra. kommer absolut bli fadder när jag blir vvuxen sen oxkå, det lovar jag!

ska strax leta fram kläder till ikväll. En hel garderob + en byrå full med kläder, men hittar inte en plagg jag vill ha på mig :(.. brukar låta så, men ändå. trär väl på en sopsäck över huvudet. vad säger ni? snyggt! :)

hemma

vilket jävla pissväder!! gick hem 12 från skolan & det bara vräkte ner, USCH! :( blev dyngsur, bokstavligen D Y N G S U R ! alla kläder hängdes upp på tork & nu sitter jag här framför datorn i myspyskläder & en skål glass, yummi!
tänkte ta ett bad snart. fryser nåå förbannat.. haha, dum jag är. fryser & så sitter jag o käkar glass.. passande, verkligen! ;)

aja, vi hörs kanske sen. ska ju t linn! :)

F R E D A G

halleluja! så skönt, äntligen fredag!! :D fast har riktigt långtråkiga lektioner i skolan, buuhuu. okej, först eget. det är faktiskt helt okej! sitta & småjobba & storjobba blir det. sedan bild - helt OK det med faktiskt, men sen kommer det jobbiga. gissa vad? MATTE! inte en, utan en och en halvtimmes mattelektion. kill me, please! orkar inte. haha, men bara stå ut.
ikväll har ju linn tjejkväll också, myys!
Mormor kommer ikväll med, men hinner inte träffa henne så mkt idag. blir imorgon istället. kommer ju hem ikväll någon gång & då sover hon nog. tröttern! :)

ser jag fel, eller regnar det? =( tror fasen det gör det.. IGEN! nu får det fan vara slut på skitvädret, GE OS SOL, VI VILL HA SOL! *oo, vips, så blev det strålande sol & 23 grader varmt* Sa ju det! ;)

Ni får ha en bra dag i det trista vädret, hoppas inte er dag tar efter vädret! ;)

välbehövt bad

gud så skönt. ett riktigt välbehövt bad. inte för att jag var en lortgris, haha nää. utan för att jag varit ute i ruggiga regnet så mkt idag.. riktigt skönt att lägga sig i ett varmt bad, loove it! med lite skum i & ljus tända. :D

ska ta en tallrik glass nu ja. köpte en ny smak, med lakritspuck! har ju funnits förr också, men på pinne & nu finns det i bytta, najs! lakritspuck - is the shit! eller vad? ;)

ha en bra kväll, så hörs vi imorgon! :)

promenad på g

ska ta en runda med ubbe nu, innan maten. bara en kissrunda i skogen. vem vet, kanske hänger katten med? ;)
har inte särskilt mycket emot det, rätt mysigt faktiskt! har fått ett antal kommentarer av folk som sagt det är en katt som följer efter dig, o till svar har dom fått det är min kissemiss de! :)

middag --> PAJ! mm, mumma! älskar paj :D. ost & skinkpaj - HEMMAGJORD! perfecto! kan inte bli bättre!

o imorgon är de fredag & Linn har någon typ av.. tjejkväll/filmkväll! myskväll! så trevligt :)

home sweet home

..eller? jadå. ibland. kom hem för en stund sen & har slängt i mig lite potatis & purjolökssoppa - smarrigt! o så såklart med en fralla med ost på till, ännu mer smaskens! undra nu ja.. om man ska ta sig en nybakt bulle.. eller kanske en chokladmuffins. låter frestande, men vi får se! ;)

hände inte så mkt i skolan idag: no, eget, tyska & matte. så det var OKEJ ämnen. ska jobba med no-uppgiften nu tänkte jag.. sagan om tuggan. ni får ha en bra fortsättning på denna torsdag! Och vet ni vad et bra är? :D imorse var det grått & mulet, men nu SOL &.. visserligen lite blåst, men sånt man får räkna med här i Sverige! ;)


torsdag

Halloj! gud, vad segt dagarna går! :( blir ju för fan aldirg sommarlov om det fortsätter så här. det är torsdag idag, bara 2 dagar kvar till helg. men helgen rusar ju förbi.. skulle lika gärna kunna gått någon dag till i skolan & få längre helg! det hade vart nåt! ;)

Igår hände inte så mycket, så kände att jag inte hade något att blogga om. känns inte riiktigt värt det att bara sitta & skriva för att. det är ju bättre o skriva när man väl kommer på något istället! tycker iallafall jag. :)
Men ja, nu blev det iallafall ett skitinlägg. hade inget vettigt att skriva, drar upp lite absolut ointressanta saker som hänt.. haha, but that's life you know! :D

juuustja. fick veta världens bästa nyhet igår! bort med den gamla, in med den nya! :D haha, vill inte tala om mer än så, för då blir jag bara besviken på mig själv om det inte händer. klurigt!

Nu har det varit regnigt & grått 2 dagar. Det räcker!
10 maj är det idag, så.. ja, nu är det väl mer eller mindre vår! känns skönt att säga!
& nu är det ju ca en månad till avslutningen! Vet ni hur sjukt mycket jag längtar?

som vanligt hängde katten med på promenad i skogen imorse. myspys. tycker det är så roligt att han VILL vara med oss, så inte vi tvingar honom & ba, drar med honom i ett koppel. funkar inte så. man får ju bygga upp en relation med varandra. han följde även med oss in, men på en gång när han kommit in, skulle han ut genom balkongdörren. suck. så fick släppa ut homom igen & sitter & kollar på han nu. han som promt skulle ut, sitter under en gran & halvsover. haha, knäppkatt. kanske lite skönare inne? torrt & varmt!

Ha en bra dag! :D

morsning korsning!

hallå! har ni vaknat? I have! var så sjukligt trött imorse, så var såhäär nära på att dra täcker över huvudet & somna om.. och idag är det bara onsdag! det är ju evigheter tills helg & när den väl kommer, rusar den förbi & man hinner inte sova ut en blund. nää, så skoltrött nu. vill ha lov, lov, lov! men får vänta, vänta, vänta. inte så långt kvar nu..väl?
vet ju inte riktigt när vi slutar skolan heller.. 11 juni kanske? det är en måndag iallafall. den 1:a juni börjar iallafall NEDRÄKNINGEN! kan knappt bärga mig, hihi! :D

har precis varit ute med ubbe på en liten morgonrunda i skogen. & så klart skulle katten med. hade katten varit en hund - hade det varit en lydig hund! han springer efter oss lös såklart & hoppar i träd. men är jag & ubbe för långt borta - ja, då ruusar han ikapp oss. katt i ett skal det där. missen dååå.

ska få i mig lite KÄK nudå, så hörs vi efter skolan. kortdag idag - 12 slutar min dag.
ha en bra dag! lite mulet, men ni överlever nog! ;)

våren är här!

nu, äntligen kan man säga att våren är här! såå härligt, eftersom det då snart är sommar! :D & snart skolavslutning. inte så långt kvar väl? ca. en månad! gissa om jag längtar? gud så skönt. har inget riktigt planerat i sommar tror jag. vi åker nog till göteborg en sväng. ev. till öland, men tror inte det blir av & så camping kanske? hmm, skullle vara kul & åka någonstans & ha ubbe med sig. han i tält liksom! & massa bad. niiiice! men vi får se vad som händer i sommar!
Skolavslutningsklänning då.. hmm. har köpt en vit, rätt fin, men inte superdupermegaasfin. fast, jag slutar ju bara 8:an.. så, den blir nog bra.. det är lite större när man slutar 9:an tycker jag! så då får man väl börja leta avslutningskläder i jul redan, haha! :D

men det är iallafall übermysigt att våren äntligen är här! (förhoppningsvis) ingen mer snö! Kommer det snö nu.. ja, då har vi tagit fel på plats. då bor vi inte i alunda utan snarare i norrland, haha.. ang. norrland. har dom vår? eller har dom snö hela tiden? skuumt. hade aldrig flyttat dit om det aldrig blev vår/sommar. kan man lika gärna flytta till nordpolen.. (för det är väl snö där?) :D

tisdag

gomorron! :D tisdag idag & häärligt väder!
går heldag i skolan idag, eftersom har ett soprov på eftermiddagen som jag inte har lust att missa.
inge nytt & komma med en sån här morgon som idag.
jojustja, igår kväll kom kusin min! en liten pojke - måns! :) gissa om jag läängtar efter att få träffa honom? I DO! :)

monday

godmorgon häärliga måndag! fint väder, fast än så länge något kallt. men det är ju bara tidigt på morgonen än! ;) blir nog kanonfint idag. kanske smart att ta av sig yllesockorna dådå, haha! :D
Har 2 lite lagom intressanta saker att berätta.
först, så igår kväll vid.. halv 10-tiden kom tilde uppspringandes ur sängen - gråtandes. hon verkligen gallskriker & mamma sitter vid datorn & frågar vad som har hänt & vad det är osv, o då säger hon att hon svalt sin tandborste.. stackars liten. hon har drömt att hon svalt sin tandborste & hon var verkligen 100 på det, så vi fick lov o visa henne sin tandborste och att den stod i badrummet. stackars liten, vilka jäkla drömmar =(

sen, så nu när jag & ubbe var ute på promme, höll jag seriöst på att skita på mig. bokstavligt. det var något runt som börja puttra en meter ifrån mig & min första tanke var orm, björn, eller grävling. men det var inget av dom. det var en rädd liten igelkott som ubbe ville hälsa på. men där gick gränsen! vill inte dra ut några taggar från ubbe sen, haha. så vi lät lilla kotte vara & gick vidare! :)

nu ska jag få i mig lite frulle, för att sedan gå mot skolan, ha det!

hallå allihopa!

hej & godkväll allihopa! ;) ser att fler & fler följer mig & de lär ju vara en hel del nya antar jag, kul! välkommen hit! tänker inte sitta & predika om vad jag heter & gör, bor osv, utan fråga istället om ni undrar något, OK? deal? ;) dåså!
har varit rätt skönt väder idag. eller lite mitt emellan. varmt i solen, men blir snabbt iskallt i skuggan & dessutom blåste det ju en del också, burrburr. men nu är väl ändå våren här..? var ju snack om att de skulle bli snö i helgen som var, men inte då! tack & lov! :D
imorgon är det måndag - ny vecka - nya möjligheter. vi har syslöjd, svenska & no. sen går jag hem. halvdag alltså. vet inte vad jag gör sen. pluggar nog en hel del skulle jag gissa på! usch & fy vad tråkigt, men något som måste göras! måste ju tänka på framtiden! :) vill man ha en bra utbildning sköter man skolan, så det så! där fick ni lära er något nytt, huh? :D 
 
ha en bra fortsatt kväll! så hörs vi imorgon igen, natti!

skolavslutningskläder!

okej, har panikångest så det skriker om det. åå. trodde jag var ute i god tid.. men fick ju reda på att typ alla har köpt. alla utom jag. det svarta fåret. ensam i hagen står. typ så känns det.. letar & letar. både i affärer & i kataloger & på nätet. men ingenting. det som väl är snyggt passar inte.. har kollat allt känns d som, nelly, gina, bubbleroom, cubus, asos. m.m. drar nog på mig en sopsäck som jag färgar blå/grön. vad tycker ni om det? snyggt va? åååh, så less. tillbringar ju hela dagar till att kolla på datorn, that sucks. Köpte en på jc & den satt bra. men, när jag kom hem & prövade den igen.. naa, inte riktigt ''jag''. om ni fattar. den såg lite fjollig ut. men som sagt, jag går ju bara ut 8:an, så det behöver ju inte vara superspeciellt direkt. det är ju viktigare när man går ut 9:an tycker jag. vad tycker ni?
men, har ni någon bra klädessida i huvudet, länka. vet ni någon snygg klänning, länka. tipsa mig! uppskattar allt. är typ.. desperat efter en klänning nu! letar fan hela nätterna!

söndag

söndag, åå hatar söndagar. bokstavligt talar h-a-t-a-r. kan bero på att det är skola imorgon. fasen vad fort helgen gåår, kunde den vart liite längre, eller? nää, tydligen inte. :(
aja, får inte deppa ihop allt för mycket. idag då, vad händer.. inte mkt tror jag. jo, juste! Ska nog ringa matilda & höra om vi kan ta en promenix med hundarna. vädret är ju inte bra, men inte dåligt. lite halvblå himmel - medelmåttigt väder alltså. ;)
har inte hänt speciellt mkt idag.. fuskade med frukosten.. men åt typ 10 rån, haha. så sjuukt gott. love them!!
nu ska jag ta och resa mig från sängen & hitta på något. kanske städa freddys bur eller mitt rum. mitt är ju mest kaoos.. men roligare & städa freddys bur, för då blir han glad! ;)
ha det bra!

MUlet

på koutsläppet var det riktigt mulet & kallt. burr. dessutom var det fan 40 minuter försenad, thumb down. (n)
men när dom väl kom ut - ja, dom hoppas & skuttade lite & sen gick vi o kolla på smådjur, reptiler & får o hästar. sååå spännande - not. men sen, när vi hämtade bilen & skulle åka hem, stod typ 10 kossor vid öppningen och ville in igen, haha. gosarna då. fast dom stinker, är dom rätt söta.. lite... okej, inte ens lite. pyttelite till & med. vissa mer än andra. - men vaffan håller jag på med? haha..
har inte gjort så mkt mer. tagit det luugnt bara! :)

I LOVE COWS!

vet ni vad jag, tilde & tony ska idag? kolla på koutsläpp! HAHA.. men låter ändå.. rätt, öö.. ja, dom blir säkert glada menade jag :)
har inte tid o blogga så mkt nu innan vi åker, för vi ska ju strax åka! + måste borsta tänder innan.

seya!

rövsten

åkte vi till rävsten för hmm.. 45 minuters krattning? VÄRDELÖST!  kom iallafall hem.. typ 3. vet inte vad vi gjorde. krattade, käkade & ja.. grillade marsmallows! :D yummi! blev mätt som en jäkla.. smäck! om det ens är ett ord, oää.
efter maten, kaaanske jag åker till thuns med mammsen. skolavslutningsklänning, KAOS! tipsa mig. någon snygg. inte för lång, men inte rumpkort. ljus - beige/vit/ljusrosa/turkos! HELP! TIPS! :)
KRAMIS!

säg inte..

ååå, håller tummarna. beställde ju en ny datasladd. datakabel, eller startkabel, eller ja.. datorsladd helt enkelt o den kom idag. men jag får den inte o funka haha! så, hoppas verkligne inte att jag måste skicka tillbaka den.. den var ju inte direkt gratis.. oäää, vilka jävla priser folk har.
Någon dataexpert som läser min blogg? :D skulle verkligen behöva lite hjälp. den passar ju, men den visar inte att den laddar. den lyser liksom inte eller nått & datan är ju stendöd, eftersom batteriet är tömt! HELP ME! :)

juste, kom på det nu när jag bloggade.
Det har ju varit riiktigt härligt väder nu de sista dagarna, lovely!!! men, så imorogn. säger dom på nyheterna att det ska komma snö!? jag menar, W T F ? det är ju för fasiken maj nu. det är bara, sol, sol o sol som gäller.. väl?

var o kolla på gamla huset idag. på trädgårdsvägen. det är med sorg i hjärtat man ser dom riva det. inte speciellt mycket kvar nu. det känns, det gör det. har ju flyttat. men ändå, det var ett sjukt fint & stort hus. rymligt och perfekto! o så ska dom riva det, för o bygga nya jävla skitlägenheter.. inte vet jag varför! dom tror väl att dom tjänar på det. icke sa nicke. dyra lägenheter som ingen jävel har råd att bo i, SUCK! nej, men dem ska allt få se vad dom gör för misstag. SUCKERS! ;)

fryyyyyyyyyser

jag har vart ute med ubbe. tog på mig gummistövlar & vintejacka - men frös ndå. fyfasen. o vi ska åka till rävsten idag, burrrburrburrr. uää. gosh, kill me. någon som är sugen på att byta med mig? jag är frivillig o går faktiskt hellre i skolan! I VÄRMEN! :( kunde det var sol eller? nää, snart förfryser jag.. måste packa, seee you! :)

foodtime!

matilda svarar ju inte i tele :(, så lär blir en ''forever-alone'' promenad.. fasen också. det jag fruktade som mest. helt ensam.. inget sällskap.. alone.. no friends.. haha, närrå. tänker ringa, ringa, ringa & ringa tills hon svarar! jag ger mig inte i första taget, icke sa nicke! ;)
mig blir man inte av med såå lätt, believe me! ;)

ska strax käka. bacon & stuvade makaroner. helt OK en torsdag. lite snabbtmat sådär, men sånt får man leva med ibland oxå!
svarar inte matilda, blir det en promenad med ubbe i klövjeväskan! var ett tag sen & jag lovar er.. han äälskar den väskan. han äälskar att arbeta o blir seriöst jättesnobbig. haha, tokhund! :D

ha en bra kväll!

lite kyligt

imorse lös solen, men under dagen blev det mulet.. o grått. tråkigt! :( men nu så, börjar solen titta fram igen. men ändå fryser jag, haha. är lite speciell jag. o särskilt när jag sitter vid datorn.. då fryser jag som bövelen om fingrarna.. brukar ta på min fingervantar, men inte så bekvämt & kämms lite fånigt & klumpigt. jaja, sånt man år leva med!
imorgon - fredag - rävstsen - slutar kl 3 - ska plantera någe som man gjorde förr i tiden - ska tillbaka i augusti o skörda, jihaa.. eller? :/ nää, vet inte om jag ser fram emot det så mkt..
ska strax lyfta luren o ringa matilda. vill ju ut med hundarna.. var ju någon dag sedan nu! ;) så tråkigt att promenera själv. eller, ibland kan det vara riktigt skönt, men som sagt. lite sällskap skadar inte! :D

vilken dag?

vad är det för dag idag? blir helt förrvirrad bara för att vi var ledia måndag + tisdag. vänta nu, det är ju torsdag! jo, torsdag är det! för imorron åker ju vi till rävsten med klassen. vi ska typ plantera något o åka dit igen i augusti och skörda!! AA KILL ME! hur kul låter det? krypa runt på marken en hel dag. finns gott om dom om gör det ändå: maskarna!
har precis slängt i mig lite breakfast.
justja, var hos doktorn igår. nu ska vi typ snacka med den riktiga doktorn om hur vi ska gå vidare eller nå sånt. jag pretar ju bara med en sköterska någon gång i veckan, så man brukar snacka med doktorn eftersom han bestämmer, o så får han säga vad vi ska göra & hur.. osv osv..
nice weather today, lovely! have a good day, my friend!

måndag?

ja ni folk. valborg är över & dags att gå tillbaka till vardagen. lägga sig i tid & gå upp i tid. som vanligt igen. men nu är det väl inte alltför långt till skolavslutningen. guuud, så skönt. längtar! men ba o hålla ut nu sista veckorna. Idag är det.......onsdag. känns så konstigt eftersom det.. känns som måndag. ganska logiskt? :P
okej, onsdag - no, tyska & so. sen ska jag in till sjukan.. orkar inte, usch. men, dem ville veta vad jag tkr så nu, ska dom få veta vad jag tycker! MOHAHAH ;)
ha en bra dag! looove the väder! för bra för att vara sant! :)

RSS 2.0