oj, sorry för sen bloggning

bläv inte ''efter-skolan-bloggning'' idag. Hade fullt upp med att baka med Linn. Vi ska ju bjuda på fika till klassen på fredag, blev kanonbra i think! Det såg fint ut, men smakar det bra? haha, aja får väl se på fredag. Kan inte skriva vad det är eftersom det är lite secret. ska bli en överraskning och vet att folk från klassen läser min blogg, hiih kul! :d

Aja, ska ta promenad med ubbe och mamma nu för att sedan bara sova framför tv:n, haha eller med andra ord bli fet på min chokladkaka.
Tog ju skolfoto idag, och oj vilken stressad fotograf, inte okej. Stod på tavlan att fotograferingen var 11.20 men kl 11 ringde hon upp och sa åt oss o komma ner och att vi var försenade, att vi hade 5minuter på oss tills nästa grupp kom och att det inte var säkert att vi hann ta portärr, men skumt? Men hann iaf duktiga som vi är. Hon tag EN gång på portärr och sa att det blev bra, men undra om hon slarvade eftersom det gick så jedra fort...? Tog cirka 3minuter för 11 elever att ta porträtt... hmm, lite underligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0