torka för faaaaaa*

väntar på att nagellacket ska torka, har precis målat dom i reflexgult, flashigt (; idag ska jag till pappa fast blir inte förräns ikväll då han och carola kommer. sen imorn åker vi till henne i karlstad, sköj. har med mig bärbara dator så uppdatera såklart. ligger nog hela kvällen framför datorn, hehe så oroa er inte! ;)
har vart på promenadmed figge och matilda också, härligt väder oxå. tummen upp för de! (y'


handlat massa (;

hemma från stan. handlade lite kläder, benvärmare, vantar, linne och en jättefin ring! =) Handlade också transportbur och lite gosiga saker till min hamster + lite julklappar hehe. lika bra att börja tidigt! ;) Och så köpte jag min efterlängtade klävjeväska till ubbe! snacka om bra köp! han blev så mycket lugnare och så skönt att se att han faktiskt vill ha uppgifter och vill hjälpa till! Den kommer användas flitigt! ((:
det var väl allt jag ville säga, vi hörs väl imorgon. ikväll ärre gustavsson 3 trappor och vem kan slå filip och fredrik! :d


en timme bakåt

vaknade och klockan stod på halv 8, inge mer med det. gick upp och ut med ubbe och kom in satte igång tvn och fick se att den bara var halv 7. suck, men skönt inge stress. ska ju in tll stan idag och handla lite nytt. det är alltid kul med nytt. dessutom ska jag kolla på en klövjeväska åt ubbe, skulle nog vara bra för honom med mycket energi (;
Ha rprecis duschat, fixat mig och sådär. äskar känslan (: imorgon är det pappa vecka, så skönt med lov och inte behöva lägga sig 9 heheheh =)


T Ä V L A R

Tävling hos http://www.domkallarmighannes.com/2011/10/tavling-i-samarbete-med-gniztrase.html, direktlänk (;
Man vinner ett par supersnygga örhängen såom påminner lite om rosabandet, det kanske är det som är meningen? heh vet faktiskt inte, men påminner dom om rosa bandet vill jag såklart vinna dem, kommer alltid stödja dom och har alltid gjort också! Gör det sedan farmor drabbades, vet vad det är för skit dom som har bröstcancer går igenom!


image


idol

fick höra och SE på reprisen av idol att Linni åkt ut, fan! Jag hoppades verkligen på att hon skulle vinna för hon har häftig och annorlunda röst. men nu när hon åkt ut hoppas jag att Moa eller Robin tar hem det här! :) Dom är bra båda två även fast Moa ligger liiiiite före enligt mig (;


somnade tidigt

somnade väl halv 10 tror jag. efter första delen av idol, så såg ju inte vem som åkte ut. någon som vet? Ubbe har sovit som en gris men nu på morgonkvisten har han velat gå upp sedan 7, halv 8... så då börjar han hoppa på mig och sträcka sig och gnälla och rulla runt, haha dryg hund. men han somnade en stund till iaf, så nu ska vi strax ut på promenad, skönt. vädret ser riktigt fint ut. härligt =)


tissel och tassel

har ni hört om den där skolan i östhammar...? det är ju pinsamt.
de hade serverats ugnspannkaka till lunch som alla klagade på eftersom det bara var en stor klump med gröt ungefär, och då skulle de få vanliga tunnpankakor ist, och dom var frysta fortfarande så andra gången deklagade fick mattanen damp och började strippa för eleverna och hångla med en stolpe. fy så sjukt. hon borde ju sparkas helt klart, vad tycker ni?


stackare

har sett att nåra stycken kollar in här på bloggen även fast jag inte skriver och det är ju lite skoj, eftersom dom då VILL läsa :d
hade matte prov idag, kändes bra faktiskt. bara hoppas att de gick bra också. igår hade jag noprov , kände jättebra de med :d går bra nu erika! riktigt bra :)
nu är det efterlängtade lov, ska iväg till carola nästa vecka och i helgen åker jag nog till mormor och sover där, det var ett tag sen de.. men vi hörs är lite upptagen nu ;) läser ponnanning heheheh


O N S D A G

idag är det onsdag, känns som det fortfarande är natt så pass mörkt ute som det är. Det är dimmigt och nästintill kolsvart och iskallt. var ute med ubbe tidigare i morse och det var verligen superkallt. men ingen vinterjacka än! Följer ett råd en kompis sa ''vad ska du då ha på dig när det är -20grader ute''. smart tänkt faktiskt, så ska pina mig själv tills det snöar; MOHAHHA.
så hur ser schemat ut idag då.. No, Ty, Rast, ööh so?, lunch, sv, eget (: Slutar väl 3 någongång. Aja vi öhörs väl senare eller imorgon, tingeling! ;)


H E A D A C H E

sån jävla huvudvärk, tråkigt.
kom hem från skolan för ett bra tag sen, mamma och tilde med ubbsen mötte mig och vi gick ner till affärn tillsammans. Köpte actimel drickyoghurt nu när det är så mycket bakterier runtomkring. vill helst vara frisk nu till lovet också (: Skulle sitta helt fel och bli sjuk nu hehe.
har inte så mer att skriva om annat än vi hörs! ;)


dimman

det är jättedimmigt ute, hah man ser knappt var man går. närrå, men tycker det är lite scary för att man ser inte vem som kommer emot en, eller vem som kommer bakom en och det kan jag tycka är lite läskigt faktiskt. /: Den känslan är inte bra, man känner sig inte trygg eller hur man ska beskriva det hehe.
idag är det ny dag, tisdag. Skolan väntar som vanligt. Kan inte schemat i huvudet men ämnena vi har är iaf so, språk, matte, idrott, engelska. tror det är dom, fast inte i den ordningen hehe :) Vi hrs väl senare i guess, ciaoo

saknar julen, saknar släkten, saknar morfar. morfar är han i koftan längs mot fönstret (:

något hemskt och något riktigt sött

först det hemska. såg en sjuk film idag på so:n. en kvinna stenades fast hon inte gjort något fel, kom några tårar eftersom det var helt sjukt och sorgligt.
men en annan kul grej, hihi.
Tilde: Jag och Eddy brukar pussas. (eddy är grannen, 6år)
jag: Jaha, vad spännande.
Tilde: Ja, det är supermysigt.
Jag: Är ni ihop då?
Tilde: Nej, jag ska dit nu och fråga om han vill bli ihop med mig.
Jag. Jaha, kul! Stolt jag är nu då, vad modig du är.

*Efter promenaden*
T: Han sa att vi kunde bli ihop om vi flyttade ihop, men det ska vi inte, men vi är ihop ändå.
J: Vad gulligt. Ska ni gifta er då?
T: Såklart vi ska. det måste man.

hehe, söt syrra man har!
Älskar dig plutti


no idea

ingen idé på rubrik .. hmm, egentligen inte innehållet heller.
Kom hem 3, tog med mig Tilde och gick till biblioteket och lånade några böcker. Tilde lånade 5 st och jag en hundbok som jag såg när jag kom hem hade miniminiminiminiminimini text. hatar sånna böcker, haha. man orkar liksom inte ;)
ska ta ubbe på långis sen tänkte jag. tror jag går 6km eller nått. vore bra för både mig och honom, hoppas jag får med mig matilda oxå, vore inte helt fel. så jäkla långtråkigt att gå själv.. om jag ska vara ärlig tycker jag det är lite läskigt oxå, man vet aldrig vad för läskigt folk som är ute just när jag är ;) Vad bablar jag om? haha vet inte ens själv, ciaooo bella ciaoo!



måndag

igen. veckorna går asfort. haha kom och tänka på att mina rubriker nästan alltid är ''måndag, tis, ons, tors, fre, lörd, sön'' Har ni tänkt på det? Men vad annars liksom? hehe, kommer verkligen inte på något annat passande.
Har varit ute på morgonprommis med ubbe och shit vad kallt! Frost som vanligt och snorkallt. Hade på mig vinterjacka + tjocka vantar och kände att de var alldeles lagom. jag frös inte, kanske LIIIITE om benen, men inte så farligt. Hade inte fått plats med långfillingar under byxorna iaf eftersom det är så pass tighta haha. (:


Dag 1

Som vegetarian. nu ska jag LYCKAS. Jag ska övertala mamma att bli vegetrian, säger hon nej strejkar jag att äta bara, hehehe. ser ni, jag har en plan B (;
för jag lovar er att jag kommer klara mig utan kött, det är inget snack om saken. har superläne velat bli vegetarian, men aldrig fått, men nu jäklar sörrni! ;) Nu är det inget mer kött för mig! Meeeen måste man äta linser då? Hmm, har hört att det är näring i dom som vegetarianer behöver, men tycker verkligen inte om dom så det skiter jag i! :)Idag ska vi käka taccos, men för mig blirre bara grönsaker, hihihi. Ska jag leva på det nu alltså? fatta nyttig man blir? det borde ju vara bra för träningen oxå? :d Fan vad bra det här kommer bli, hörs senare om jag lyckas bli vegetarian utan att mamma dödar mig lite hihi :))


morgonpigg! :d

vaknade halv 10, fick sova ut skönt! Ubbe började plötsligt skälla imorse vid ..7(?) och blev så irriterad så slängde ut honom från rummet och han fick äta och gå ut med Tony. Men Tony har andningssvårigheter så därför går han bara utanför så jag tog en riktig promenad på 3km när jag klev upp. Jättenyttigt. Och jag har verkligen märkt att jag måste börja träna nu. Får fan inte gå upp ett kilo till, då dör jag seriöst. USHCUSHCHUSCH. vet inte vad jag hittar på idag, kanske far iväg till matilda och busilusar om ni fattar, HAH menade BUSAR såklart :d MORGONHUMOR NI VET ...


låångtråkiga lördag

har ingenting att göra. vi ska väl äta strax, eller ja om en halvtimme. vi ska käka schnitzel (STAVNING) och potatis, yummi. det är riktigt gott, fast är inte så hungrig.
har hunnit med och handlat lördagsgodis också. köpte en liten påse nachochips och ett granatäpple! :d och i ugnen står en kladdkaka. mamma ringde från jobbet och TVINGADE mig att slå ihop en, hihi. hon skulle fixa grädde och jag kakan, vilken deal va? (;
Ska hjälpa till och duka nu, sen blir det nog ut med ubbe ett tag. vet inte vad vi ska hita på..skogspromenad? Det finns väl inte ormar nu? eller..? haha, är skiträdd för ormar, därför det inte blir av att jag går i skogen så ofta, även fast ubbe ÄLSKAR det. Han blir superglad :) Men vi hörs väl senareeller imorgon, seeya!

hallå mahulbert! HAHA

Tävlar

Nu var det ett tag sedan, men nu är det dags att jag är med i en tävling nu och hittade såklart den perfekta för mig! :)
Man kan vinna en sminklåda med massor av olika lyx i! Jag tycker faktiskt jag förtjänar detta, äntligen en grej för sig själv. Jag ger ju oftast grejer till andra och glömmer helt bort att jag också kan behöva känna mig fin ibland, så tycker denna tävlingen passar mig (:

Lånar bilden från www.sminkladan.blogg.se där tävlingen är! Kolla in! NI ÅNGRAR ER INTE, TRO MIG!
Här är direktlänk till tävlingen! http://sminkladan.blogg.se/2011/october/utkast-okt-17-2011.html#comment Men båda länkarna förtjänar att kollas på! =)

för er som inte visste

tänkte skriva lite om hunden som är hos oss. ägaren är alltså pappa tjej och hon har alltså denna bamsestora hund. Det är en hane på 2 år(tror jag) som är en Grey Hound. Ni vet en sån där löparhund? Som tävlar i och springa massa lopp. Han är grymt snabb, cirka 70km/h springer han, fast han tävlar inte utan är bara som en sällskapshund. Han är supergo och jättemysig. Men blir så glad när man kommer att han hoppar hehe och glömmer bort sin storlek.. Man skulle lätt kunna bli vält av honom. Men det går framåt, så snart har han fattat att han inte får hoppa på någon. Det bästa han vet är cyklar. Han blir jätteglad och hoppar på bakbenen när han ser en cykel/moped. Bushund.
Ja, det är väl det jag tänkte berätta. Är det något mer ni undrar är det såklart bara att fråga! :d


lördag och redan vaken?! :o

helt otroligt. varför vaknade jag så tidigt? jag klev upp 8...på en lördag!!! Men egentligen var de ju inge problem eftersom jag är pigg :)
hunden har sovit i min säng inatt. skojar inte, han tar upp 2/3 av den.. jobbigt läge. hah måste bara berätta. han drömde något så han skällde när han sov, haha så söt. buffade då på honom och han vaknade och la sig max 1cm ifrån mig. myspys hund dedär.



dem här knäppte jag nyss med camen på datorn, SÄMST kvalité. hm, skitgrejer

idol

har en hund i sängen och på tvn idol, kan de bli bättre. jo såklart, lite glass hade inte skadat. *slurp* jahapp, då var det slut oxå :)
vem hejar ni på i idol? eller kollar ni ens? Jag hejar på Linni, vilket jag gjort från första början. Han Emil är absolut ingen favorit, sorru. Men Robin är rätt så bra med, tycker faktiskt inte André är så bra. dessutom tyckte jag han var snygg i början, men nu ser han bara sliskig ut. Han verkar som han bara tänker på sig själv, usch


mörkt

det är mörka morgnar och mörka kvällar. när man vaknar är det mörkt, efter 5 börjar det bli mörkt. usch, och det blir det faktiskt kyligare inbillar jag mig, tror nog det är så tihih.
har inte så mycket att blogga om, pappa kommer väl hem snart. han har handlat så hjälper till att packa upp allt grejs. han har handlat lite fredagsmys, glass, frukost, aa lite ätbara saker. faktiskt bara ätbara saker..
Sitter också och funderar på när vi ska tapetsera vardagsummet, ser ju rent ut sagt förjävligt ut. hemskt. helt superfult. det måste göras något åt. helt mitt rum med, men om jag ska vara ärlig så är vardagsummet i mer behov av det än mitt!
Oj, nu kom pappa, tjobalobaa! förresten har kollat på ett sånt där halsband på nätet, hör hundar. som sprutar något i hunden face när den skäller. vore ju toppen för ubbe. han skäller JÄMT när han vill ha uppmärksamhet, visst får han inte det för det, men så sjukt jobbigt. hundjekel. MIN hundjekel i sånna fall :)


Hola!

Är ni vakna? hah knappt jag. skulle faktiskt vara skönt med en tupplur, heheh. helt slut, jag blir det alltid på fredagar.. varför egentligen? Kanske för att jag vet att jag får sova..? hahah, det var den sämsta förklaring jag hört mig säga NÅGONSIN. DÅ är det illa, verkligen.
Hade hemkunskap idag cirka 3 timmar. Vi skulle göra något på köttfärs så jag och Linn gjorde en smarrig chili corn carne med scones till, var väl helt okej. Smakade helt. Glömmer ALDRIG den snuskigt äckliga korvstroganoffen, blää urk. fattar inte vad som hände. skyller på att korven kan ha vart gammal, haha!



freeeeeedag

skönt med fredag, vi har TRE lektioner. Eget, Matte och sedan hemkunskap. Vi slutar kvart över 1, lyxiigt! Går nog hem till mamma efter skolan då, var ju inte där igår /: Så får bli idag, känner på mig att min lilla vovve behöver motion. Kanske går till Figge med honom så han får springa av sig och lattja lite, hehe. Hoppas bara Matilda kan :)
Men vi hörs väl senare, kommer ni ihåg? Idag kommer JÄTTEhunden, Super! :d


tordagskväll

torsdagskväll.. hm, har ont i ryggen och magen, typ lite längre ner, ländryggen? heter det så..? och jag som har biologi nu, pinsamt! :o
Kollar teen mom nu. har liksom rutiner framför tv:n. kl 6 är det teen mom, kl 7 är det sjukhuset, halv 8 hos mig, 8 alltid något bra och idag är det robinson! :d Det ska jag se punkt slut. :d Tur att jag och pappa har en varsin tv, annars hade de blivit fight. Han vill alltid se clintan filmer, eller typ efterlyst, gränsbevakarna eller såå.. hm, bra smak han har...knappast, heh :d

I looooooove you my little pig

hemma

dagen gick ju ganska så fort ändå (: ska kolla top model nu, som vanligt hehe.
Ska käka oxå, maten är i ugnen mums.  Imorgn ärre fredaaag ååå så skönt! Carola kommer ju också, skoj! Ni vet hon med jättehunden! Kanske tar en promenad med honom, vem vet? ;) Knäpper nog lite kort på tokstollen så ni också kan bli lite avundsjuka på godingen!


Min dag

ser väl ut såhär om det inte blir några ändringar. först, tyska (PROV!), idrott, rast, no, lunch, engelska, och sedan bild. slutar 14.50, så det är väl inte allt för sent, men kunde ju vart liite tidigare? (a)
efter skolan går jag iväg till mamma. har mamma och ubbe längtan nu så jag ska dit och snacka och gosa med min vovve. Jag ser han som min egen hund eftersom jag mest går ut med honom, sköter om honom, badar honom, uppfostrarr honom, handlar koppel, ja allt. så ni kanske fattar varför jag säger min hund nu (;

hade förr tre sköldpaddor oxå, skurt, chippen och jack! ;)


onsdagskväll

ooj, dagarna verkligen flyger iväg. gud så snabbt det går. vad tycker ni? Jag tycker verkligen dagarna går supersnabbt, tur det. hade aldrig stått ut annars, hah. men snart är det lov så då är det bara att vila och ladda inför betyg och allt detdär. går ju i 8:an nu, stor flicka nu (:
Ikväll är det bonde söker fru MEN också ett program på 3:an som jag vill se /: måste de bra programmen vara samma tid!? Det är sanning och konsekvens på trean. ska ni se någe av det? :) Följer ju bonde söker fru så får nog bli det jag kollar på, kanske sappar över till det andra i pausen, höhö. Men nu ska jag kolla teen mom, så vi hörs imorgon., förresten, vist har jag blivit bra på att blogga mer nu? NÄSTAN regelbundet bloggar jag ju, hihi.

ååh vad jag saknar min knasboll

något att fira?

firar man när man kommer till sitt 500:e inlägg? hmm, har sett fleera stycken som gör det faktiskt. men jag är inte där än, men SNART. Är väl på typ något med 400 nu, satt inte så långt kvar.
ja, snart är det lov, gud så skönt. Jag ska iväg till Karlstad med pappa. Vi ska till Carola (hans flickvän).
Saknar det stället, en jättemysig gård. visst det är en bit att åka, men tro mig jag har åkt längre än så, hehe.
Jag ska tillexempel få lära mig köra sulky, fett skoj! :d
fast ska nog vila en hel del, är riktigt utmattad efter all skola, vill bara ha lov. långa lov och få sovmorgon. häärligt.
kollar top model nu vilket jag ska fortsätta göra så .. aa vi hörs väl ((:


lite bilder på mina fina
















saker ni kanske inte visste (:

ni som läser min blogg ska såklart veta vem jag är så därför ska jag skriva lite sanningar om mig själv, enjoy!
- Jag vill bli vegetarian

- Min största dröm är att på något vis jobba med djur

- Jag SKA ha minst 3 hundar när jag flyttar hemifrån

- Jag vill inte ha någon pojkvän, för jag vill lägga all tid på skolan nu när jag får betyg

- Jag gråter nästan alltid inombords

- Min mamma är helt klart bäst. Henne gör jag allt med

- Jag älskar programmet Jersey Shore

- Jag älskar att få massage

- Jag fryser ALLTID om mina händer

- Jag har sämst kondition, men funderar varje dag på att ut och springa men de blir aldrig av /:

kissekatten när han var mini

senila gubbf*n

så får man inte säga nej, men ibland får man. i akut-situationer som denna (;
ni vet den där gubben..? han som sa att jorden ska gå under 2012? nu har han ändrat sig och jorden går under på fredag tydligen. Ja nu när man vet det är det bara att leva livet då. Råna butiker, skita i skolan, spränga folks hus och så, eller? Jag tror som vanligt att den där gubben har fel och tycker det är idiotiskt att han ens håller på och säger så, fattar han inte folket som blir skiträdda!? Jag blev det första gången, men när det inte hnde lessnade jag stor på honom. hmm, vad tycker ni om detta?



kortdag

blev kortdag idag, skönt. slappar framför datorn och tv. det behövs ibland. eller för min del, ofta. är rätt så deppig nu, tänker på morfar. på farfar. hoppas bara han blir frisk snart och du morfar. jag vet att du ser mig. jag älskar dig. vila i frid min älskade morfar.


tävlar

Tävlar hos thousansmil.blogg.se/ om ett presentkort på H&M, kolla in på hennes sida, ni lär INTE ångra er (:
Skulle köpt minst ett par jeans + en fin virkad kofta, vore perfekt till hösten nu (: Men liksom 1000 kr, det är mycket pengar och dessutom på affären där man är stamkund, kan de bli mer perfektooo? :d

lånade bilden från hennes sida, kolla in vettja! :d




lite allt möjligt (:

såg precis att jag tidigare använt den rubriken, haha kanske dags att komma mää något nytt va? äh what ever :d
Sitter och kollar på Top Model och är liiiiite på datorn, men det ää okej. Har precis käkat. Gjorde bara köttbullar, makaronisar, sås och lite grönsaker. Jag känner att jag vill börja röra på mig. Röra på fläsket liksom, men jag är ju så jäkla lat så vette fan hur det ska gå till. Nä, men från och med nu ska jag fan inte käka chips eller någe på vardagar, endast fre/lör (; Har fuskat med det, inte bra :/ Har ju velat börja ut o springa eller så hur länge som helst, men så jobbbigt de första gångerna. Men ikväll, då ni. Då ska jag ut och röra på mig, få bort det där jävla fläsket och trippelhakan, höhö. Måste dra nu, datorn döör, byee



hmm

trodde jag var uppvilad efter ullared igår, men inte då. var helt slut fortfarande. somnade tidigt igår och vaknade 10 idag, så TROR jag har nya krafter nu ;)

Sorry för sämst uppdatering, men har inte orkat. hehe, typical me ..
har hänt massa grejs inom familjen ang. flytt, och bråk och massor. usch, hatar det.

ska strax ut med tilde, mamma och hunden och gå till nån lekpark och underhålla tilde lite. hon blir så jäävla grinig när hon inte får komma ut, typical HER!
Vi höreees my friendseeee! :d


Ullared - vilket äventyr

GOSH så kul det var! Bussresan tog ju såklart sin tid, men det var värt det, tro mig! :)
Vi kom ju dit vid 8 nr det öppnade och då hade de precis börjat släppa in folk så det avr skönt eftersom det gick snabbt att komma in! :) Var max 1,2 grader ute. BURR.
Och sen shoppade vi hela dagen, gick til skoaffärn, och lite sådär. Så en hel-lyckad dag alltså! :) Kom hem cirka 2 inatt, så sov fram till nu. Men kände att jag var tvungen att gå upp nu om jag inte skulle sova bort hela dagen! :))
handlade iallafall en HEL DEL :D lite julklappar börjades handla, kofta, hudprodukter, prydnadssaker, och lite allt möjligt!
Tycker faktiskt ullared hade bra priser på de mesta, men det är typ som ett stort Öob, eller ett stort Thuns så ni vet :)
Morgan min idol jobbar ju på lagret så honom såg jag inte :/ Men Ola-conny stod och sorterade bröd hehe, så mamma frågade om hon fick ta en bild med min mobil (jag var för feg) och det fick hon :D så nu är Ola-Conny min idol :D
aja, ska ut med voffsingen nu, han har saknat mig alldeles för mycket! :D



inattt dåååå niii

inatt bär det av med mamma, moster och mormor till...... ULLARED :D :D
Ska bli så förbaskat kul så jag tror jag dör hahah, shit så spännande :D


I HAVE TO

känns bara som att jag måste blogga, för jag ser ju att några kollar in här även fast jag inte skriver. men känns så elakt då ifall jag inte skriver, så måste liksom ;)

Läste någonstans på hotmails nyhetssida eller något att en man som nyligen gjort en ögonoperation var tvungen att använda ögondroppar varje morgon och kväll. Liksom, tar han inte dom får han svårt att se.
Så han kom hem från jobbet skulle ta sina droppar, men såg fel och droppade KLISTER i ögat fatta vad hemskt. så han åkte in till sjukhuset. Ni kan ju tänka er, ni vet ögoninflammation typ, fast 100000 gånger värre. så på sjukan opererade dom satt dom fick bort allt lim. USCHUSCHUSCH :(



tisdag

är grymt trött, men jag antar jag piggnar till ..nån gång x)
det är iaf FETT kallt ute, men tror det är för att det är morgon ..? kanske blir fint senare, ser faktiskt ut som att himlen ska bli något blå (; Skönt det, men har iallafall på mig långkalsingar, för det är höst nu NICHT sommar! (:
Var ute med Ubbe och jag frös ihjäl om händerna det sticktes som sjutton i dom ajj.
Juste, skoljoggen idag. Men vem orkar? ;) Så jag går med Elin och Linn, kanske joggar lite iblaand :d men jag får väl ha ett rep från mig till dom så dom får släpas efter, så lata är dom :d


ubbselstubbsel

rubriken handlar som vanligt om ubbsen, men vad annars liksom? är han min bäbis så är han.
Ska nog iväg till matilda och figge sen med ubbe, så då blir de nog o gå till fotbollsplanen och släppa hoonom. Så skönt att det är inhägnad så inte min byracka rymmer! ;d
imorn är det skoljoggen, blää. fast går, orkar inte röra på fläsket. är inte riktigt vältränad för't. haha nej men det får bli ändring på det :d
ska faktiskt börja röra på mig, ut o springa lite då o då och lite situps och skit så blir det nog kanoners! :))


set fire to the rain

är helt beroende av den låten! sjukt bra! Ni böööör lyssna på originalet Adele - set fire to the rain. GRYM.

har precis vart ute och busat med Ubbe, så en trött hund ligger och flåsar.. (; byggde upp lite hopphinder som han älskar, hihi. Hoppar typ en halv meter över hindret, det är min hund de! :D

Kännre att jag vill göranågot annorlunda kul med hunden. Hmm, något nytt. Vet itne vad, bara att aktivera honom på ett nytt och roligt sätt, vore skoj att pröva lite olika! förslag? :d


kl är 12

och jag har redan vart med matilda, vart på öppen hand, gått ut med ubben 2 gånger och tjockat i mig lite chips, tihihi. det sista var ganska onödigt, tyvärr men är det lördag så ärre! ;) Blir o köpa lite godis ikv, eller om jag får leva på cipsen. nää blää. Köper nog glass, fett gott! :)

Har vart på promenad med ubbe 2 gånger oxå, duktigt va? (: fast det där (/"¤?½!!½##!? hallsbandet öppnade sig, fast min duktiga hund stannade när jag sa stanna. Älskar honom ännu mer för det! ;)

Var ner en snabbis med matilda och tilde på öppen hand också, finns faktiskt fina grejer där. Tilde köpte nått smått o gott och en dagbok (skiiiitmallig)! och jag köpte bara ett par solbrillor (asnajs) även fast vintern snart är här, men ändå inte ofta jag hittar nått jag vill ha för 5spänn! :DD




kl är 12

och jag har redan vart med matilda, vart på öppen hand, gått ut med ubben 2 gånger och tjockat i mig lite chips, tihihi. det sista var ganska onödigt, tyvärr men är det lördag så ärre! ;) Blir o köpa lite godis ikv, eller om jag får leva på cipsen. nää blää. Köper nog glass, fett gott! :)

Har vart på promenad med ubbe 2 gånger oxå, duktigt va? (: fast det där (/"¤?½!!½##!? hallsbandet öppnade sig, fast min duktiga hund stannade när jag sa stanna. Älskar honom ännu mer för det! ;)

Var ner en snabbis med matilda och tilde på öppen hand också, finns faktiskt fina grejer där. Tilde köpte nått smått o gott och en dagbok (skiiiitmallig)! och jag köpte bara ett par solbrillor (asnajs) även fast vintern snart är här, men ändå inte ofta jag hittar nått jag vill ha för 5spänn! :DD




H-E-L-G!

Äntligen helg, skönt. fast veckorna går så grymt fort. snart lov, men innan dess ULLARED. Åker dit nästa vecka,, fattar ni hur mycket jag längtar?! Men känns mest som ajg åker dit för ubbes skull, haha känns som jag kommer bränna iaf 1/3 på hunden, hah oj. men jag är galen i att köpa thiiings till hundar! (: Så himla söta saker det finns, galet! :D

Har vart på granngården med först mamma för att testa selare, men fanns inte i ubbsens strl så får ta granngården i uppsala någon dag, och så nu med matilda. hon skulle köpa balsam till figge, så jag köpte en visselpipa, ett ben och lite godis till min voffsing så han blir glad igen (vilket han alltid är, men ändå) hah! :))


F R E D A G !

Gud vad veckorna går fort. Dagarna bara flyyger fram. Synd att helgen går lika fort bara.. :/ den hade ju kunnat få sega lite, hehe.

Men idag är det som  sagt skola som vanligt. Vi har TRE lektioner, härligt eller vad ..?
Vi har, hmm vet faktiskt inte vad första ämnet är, kanske so eller svenska och sen matte, får tillbaka provet i guess, och sen har vi hemkunskap till kl 1! ;) Och eftersom det var kanelbullens dag i måndags eller tisdags så ska vi baka det idag! Jag är som vanligt med Linn (: Vi bakar nog hälften vanilj och hälften kanel, älskar båda, thahaha! :D Är man fet som är man, hihi busigt va? (a)

Sitter och kollar på Adam-Live (EJ LIVE) och det är så sjukt bra. fattar inte hur man kan fastna för ett program så mycket! Men u guys know..THAT'S ME! :)




SKITVÄDER

FORTF :'( Himlen är helt grå, seriöst helt grå. Nästan svart, suck. Vädret gör mig deppig :/
O så regnar det oxå, usch. Det är riktigt kallt oxå, blää. Bara SKIT. SKITSKITSKITVÄDER. Är det för att det börjar bli höst, eller vad? Fatta om man vaknar imorgon och så är det snö, haha fatta vilken chock. men, nej inte i oktboer kan de väl.. hmm hoppas inte iaf.
imorgon är det hemkunskap, vi ska göra kanelbullar/vanilj (: MUMS


skitväder

usch vilket skitväder! vet inte om det regnar just nu, men har sett i tidningen att det ska bli regn hela dagen och i hela landet! Vad är det för skit, haha.
Sitter iallafall och kollar på Adam-Live, fast det är inte Live nurrå. Det är repris sen igårkväll. Brukar ni kolla det? (:
Aja, nu ska jag ta och borsta tänderna. Hmm, jag borde ju få tid hos tandläkaren snart. Har inte vart där i år, så det blir väl snart! :)


världens största problem! :(

hmm, enda sedan jag var liten har jag bestämt sagt att jag ska bli veterinär. Men den känslan finns inte kvar nu. Hört att man måste ha SKYhöga betyg för att bli det dessutom, och det kan ju vara det som gjort att jag inte vill bli det nu.. hmm, men vad vill jag bli då?
Jag SKA bli något med djur. Helst hundar. Men vad? jag menar, nu drömmer jag om att starta eget hunddagis, Men hört att man tjänar SKIT på det. Inte kul alls. Men det är verkligen min dröm, att starta ett eget hunddagis.. Hur ska jag göra? Någon vet lite om hunddagis, eller om något jobb med hundar över huvudtaget?
Det är bara att skriva en kommentar, skulle uppskattas supermycket! :)


vanor

jag har liksom vanor. jag gillar att veta vad jag ska göra och inte bara ta dagen som den kommer. Nej sådan är inte jag. Jag vill veta att imorgon kl 10 ska jag äta frukost. Ja men typ så. Inte precis att jag planerar en vecka innan, men ni fattar exemplet?
På morgnarna när jag är hos pappa ser mina morgnar ut såhär: *väckarklockan ringer*, stänger av den, tänder den lilla lampan, går upp, tänder i taket, klär på mig, tänder överallt i huset (är mörkrädd), sätter igång tv + datoor, borstar håret, tvättar mig, (sminkar, IBLAND), äter frukost, dator, och sedan borsta tänder.
Jag kan tänka ibland, borde man inte tröttna? ;)


Tidsinställt

märker att det bara blir 1, max 2 inlägg om dagen. dåligt av mig jag vet.

idag har väl vart en valigt tisdag. det är kanelbullens dag. I matan fick man ta en bulle, haha fina. Dom såg helt skumma ut, dessutom var min stenhård. Jag skojar inte, stenhård var den. Men tog en till, så den var liite bättre. Inte så fin men den smakade väl helt okej. När jag kom hem åt jag äppelpaj. Carola hade bakat en hel form med sån till mig. Hon vill att jag ska bli fet.. (;

Hade iaf dessa ämnen i skolan:
So, Ma, rast, Eng, Lunch, Ty, Rast och idrott. Imorgn är det onsdag och inget speciellt händer tror jag. Inte som jag vet om iallafall, kan ju ha missat något. Ni vet ju hur jag är ;)

Har grymt ont i huvudet nu, och dessutom är det askallt i mitt rum. Ska burra ner mig under täcket och bara kolla tv;n! :)



morgnarna

är kalla, mörka och blåsiga. burr, tycker inte om höstvädret. och tänk er den morgon man vaknar och det snöar? haha oj, liiiiten chock kanske. Men det kan väl inte snöa i oktober..? eller?

Va är de för dag idag? va är de för dag idag? nej, det är ingen vanligt dag för det är kanelbullens ''födelse''dag, hurra hurra hurra. Ska ni käka bullar? det ska jag, tihihi. dom kanske säljer i skolan i cafeterian, hoppas hoppas hoppas! ;)
Tar med mig pengar ifall att :d


inte alls

... lust att blogga mer. Tror jag bara låter den vara. Bloggar man ska man göra det rätt ofta (min personliga åsikt).
Liksom, en gång varannan dag är ingenting. Det är sämst uppdatering och så himla supertråkigt för de som läser. Jag vet själv hur det är.
Men det är rätt så mycket med skolan nu och sådär. Ma-prov, fantasy, engelskagrejs, so-sak och massa. Ja, det blir bara tuffare och tuffare i skolan /:
Och i år är det ju betyg också, vet ni hur mycket jag längtar? Tycker det ska bli skitkul faktiskt. Inte många som ser fram emot det, haha. Men sån är jag, lite speciell! ;)
Ubbe ligger här och sover på min mage, sötnos dedär. Min lilla bäbis helt klart. Tror jag skämmer bort honom lite för mycket men det går inte att undvika. Han är ju som min bäbis, blir helt crazyy om jag inte får vara med honom. Tycker det är jobbigt att lämna honom när jag ska till skolan .. Bäbisubbe, är helt fäst vid honom..

 

bingolotto

kl 7 ska jag spela binoglott! satsar på storvinst! Fatta najs de skulle va om man vann en resa till spanien, inte helt fel va? :)
Mormor åker hem imorgon, så får dras med henne en dag till. haha närrå, kul att hon hälsar på. inte varje dag :)
nu skriker hon att jag ska hämta min godis-påse, hmm. hennes ord är min lag ;)


Söndag

söndag idag. Kanske ska åka in till uppsala, in på arken zoo. om vi ska det så lämnar vi mormor hemma på samma gång. fast snela mormor städade mitt rum igår, hyggligt! :D
ska inte göra så mycket mer idag, gosa med ubbsen. Gå långis och sådär! :)


L Ö R D A G !

Har handlat godis, tihi. EXTRA-PRIS på willys, gissa hur mycket..? 37:-/kg! omg, omg, omg!!! fast köpte inte 15kg i alla fall.
har gått till mulle idag med tilde, mormor och mamma med hundarna. vi fikade o sådär myspys. Fixade min hamster, lika lycklig som vanligt! (:
Har varit på klädbytardagen, haha skulle ALDRIG köpa något där, men tilde hittade två koftor. Tur att man so liten knappt bryr sig om vart sakerna kommer från.. ;)
har också handlat en 'colgate' rengöring. ni vet sån man gurglar i munnen + en frida tidning, beroende? :D
kl 8 blir det o kolla på fångarna på fortet, skoj! Umgås med familjen lite (: Vi höres..


varning!

erika anropar: dålig uppdatering, upprepar dålig uppdatering! hihi, sorry. men har som vanligt inte haft ork, lust eller tid :d
hihi, men ska bli bättre, I promise  u! :)
Var iaf på tjejkväll igår hos Elin. jag, elin, linn, matilda och carro var där. Riktig skoj. Som vanligt skräckis, komedi, snacks, sova-över, massa prat, spel! riktigt mys (:
sov i husvagnen, alla utom matilda sov kvar TRÅKMÅNS! (:
Har pprecis kommit hem, mormor är här. Nu är hon i mitt rum och städar byrån. Jag behöver bara säga: Smutsigt, rent, vik, släng.. jobbigt va? :D


RSS 2.0