Bonde söker fru

kollar ni? Är det sista avsnittet idag va? eller kanske nästsista, spännande ju! ;) Såklart man måste ko,,a hehe det gör iallafall jag :d
snön kom ju i söndags, men nu syns inte en droppe för den har smält nu ): det är ju förfasen första december imorgon så den borde verkligen komma. men mamma berättade att hon hört på nyheterna att det är den tropiska värmen från afrika som är här och därför dras vinter ut på det hela, men inte bra om vintern håller på i april liksom, haha då ska det vara vår :d och vad händer imorgon då? 1 december = öppna första luckan på chokladkalendern, jihoo! tänk att jag fortfarande får sånt skräp, eller det är ju choklad. det är ju inte skräp :d
vi hörs imorgon, ha de gött, see you!


kan man verkligen..?

kan man seriöst hata en person så mycket att man exploderar när man ser den? hmm, trodde faktiskt inte det gick. men tydligen gjorde det de. blir helt galen när jag ser Henne. Tur att jag slipper det. Hon är äcklig, vidrig, ful och helt jävla idiotisk, blää för henne. och nu säger jag inte det bara, men det är något fel på henne. det är inte mänskligt att göra vad hon gjort, hon måste ha något stort fel.
aja, nog med det. ville bara tala om hur less jag kan bli på folk, och nu menar jag verkligen det jag nyss skrev. usch, låter ont, men det är Hon som är ond. Jäkla häxa det där..
hah men nu räcker det. lugn erika, lugn haha.
så idag då? skaffade nya jenas, välbehövligt. mina favoritjeans sprack mellan bena, wää. hah storbölade faktiskt när dom gick sönder, bara mer och mer och går nu inte att använda längre, ser förjäkligt ut, för det syns verkligen. haha, men skaffa iallafall nya idag + ett snyggt linne. linne + jeans är SÅÅÅ min grej! :d

Godmorgon bloggen!

Onsdag idag, missar som vanligt massa skoj i skolan .. auger att vara hemma. bara hålla tummarna att jag får gå nästa vecka, hatar att vara hemma. visst mamma är ju hemma med mig, så jag får ju ensamtid med henne, fast hon tjatar bara, tjattjattjat om att jag måste äta.
har precis fixat mig lite smått, smörjt in mig med världens gooaste hudkräm, den luktar MUMS! (: + att jag slängt på lite ögonskugga. köpte tre nya häromdagen, oj så snygga! (: Jättefina färger, någon grönaktig, en gul, och en glittrig/brun. skitsnyggt! :) fast har bara prövat en, hehe min favorit :d
ska ta och käka lite nu, och dricka min saft som stått i frysen ett tag. ÄLSKAR ISKALL SAFT MUUUUMS! :d
så vi hörs senare, om jag inte sover bort hela dagen. haha, nää. måste in till stan och göra några ärenden!
See you later!


T Ä V L A R



Jag tävlar om att vinna en goodiebag proppfylld av härligheter från Depend.se - på Emma-Lous blogg. Tävlingen finns här: http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=41025&beid=1934547


tid över..?

när jag har tid över, tänker jag verkligen vara med min hund. det låter kanske sjukt, men om nån frågar mig om vi kan göra nått efter skolan är jag hellre med min hund. hah skumt va?
men just nu vill jag lära han nya tricks och bara ha en goooo och glad hund. Han är världens going, men lite rädd för okända människor. Dem går han gärna inte fram till, utan backar undan och skäller. Men det är inte när man går förbi, utan bara när dom ska hälsa. kanske är dom för på? nej, jag vet faktiskt inte. har ni några tips på hur man kan lära honom? någon frivillig som ställer upp som jag kan träna lite med? Någon som min hund inte hälsat på vill säga.
Han är även lite skrajsen för större hundar, och de hundar han får hälsa på skäller han på och springer runt som en dåre. visst jag fattar, han vill leka. men det är inte okej att han låter som ett hundagis bara för att han ser en kompis, nää det är det inte och nu är det så att jag bestämmer över min hund, så säg inte att han får skälla för han är glad. visst han är glad, men jag gör så jag tycker är bäst =)
har ni tips på vad jag kan lära busen lite tricks och hur jag kan öva inkallning med honom för en dröm är verkligen att träna lite mer agility med honom. han älskar att hoppa, krypa, kra slalom hoppa upp på saker. ja agility är hans grej helt enkelt. men våran agilitybana härnere är inte inhägnad tyvär. det är lite dåligt tycker jag. och jag kan inte släppa honom lös från kopplet för då sticker han. haha olydig hund (a)
men vill verkligen kunna det, så ge tipstipstips! allt uppskattas! :d lite bökigt att springa runt på agilitybanan med koppel på honom, känns inte riktigt rätt..


tisdag

fortfarande tisdag, sega tisdag wää. vart hemma idag med. hoppashoppashoppas jag får gå till skolan nästa vecka, eller ja inte på måndag för då ska jag ju till doktorn igen, på mammas födelsedag! :( får köpa något extra fint för det haha! funkar alltid (; Men vad ska jag köpa? funderar på ett doftljus som det står jag älskar dig på och en jättefin dikt. vad tycker ni? låter det bra? hmm, tror jag köper det. tror det blir uppskattat (:
Så idag då? Hämtade ut två paket på posten som jag beställt :) Julklappar till familjen, haha nej det är inte det enda dom ska få, som jag VET att många tänkte nu? ;)
Sen gick jag till tandläkaren, gick übersnabbt, max 5 minuter och det såg galant ut! Hade varit duktig med o borsta, så det var kul. Kunde nästan garantera att jag skulle ha hål, men nichtpicht inga hål! :)
Har också gjort massa skolarbete som måste göras, lika bra att göra det så man inte hamnar efter! (: Ska fixa lite till med Gandi som vi håller på med i So:n! Vi hörs imorgon (:


T Ä V L A R

Tävlar här http://www.bloglovin.com/m/3051244/336780452/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnRpbmFuai5zZSUyRjIwMTElMkZub3ZlbWJlciUyRnZpbm4tZW4taXBob25lLTRzLmh0bWw om en iphone! Tro mig den chansen vill du Inte missa! =) Det vill iallafall inte jag! Tänk så skönt att byta min gamla stenåldersmobil till en iphone! Jag som nyligen skrev om min skittelefon i ett inlägg! :d hehe, så passande. I LOOOOVE IT!


välbehövd promenad

tog en riktigt välbehövd och härlig promenad med matilda och figge och såklart min galning. oj så halt, men gud så skön promenad. hehe alltid så mycket att prata om. det var inte så kallt, för hade vinterjacka + dubbla byxor + mössa + vantar och såklart hade min lilla vovve reflexväst. han är duktigare än jag. vet inte hur det kommer säg att jag inte har reflexväst. Det är MINST lika viktigt att jag har det som min hund så det ska jag faktiskt börja tänka på och vara nogrannare med. SKÄRPNING Erika!
Har inte så mycket att blogga om, ni får ge förslag! vad vill ni att jag skriver om? Många som kommenterar att dom vill ha länkbyte, men njaaa. är inte så mycket för sånt, haha sorry my friends!


betapet

vill ha ny mobil, hatar min gamla mobil som var ''populär'' typ 2008, haha komigen. mamma snälla, en iphone? (a)
har hittat ett nytt skitkul spel på datorn, betapet. det är typ som wordfeud, fast något på datorn. hehe juste, går ju inte i skolan nu på ett tag. skit. astråkigt att bara vara hemma. imorgon ska jag till tandläkaren också, blää för det. tar med mig mamma så hon får hålla mig i handen, haha närå. men nära att jag gör det. är rädd för tandläkaren, den där jävla kroken som dom skrapar med gör så jäkla piss ont, och då har jag inte ens nämnt den där skiten som gör att de kan ta kort, fyfasen vad ont det gör. kommer allltid en, två,tre, eller fyra tårar. blä vad ont det brukar göra.

har inte så mycket mer att berätta. vill tillbaka till skolan nu och jag har vart hemma en dag. less.
vad är de på tv idag då? ensam mamma söker har ju slutat. hmm, tror det är SOS gute, de blir det nog till att kolla på.
aajuste, igår den första advent kom snön :d den efterlängtade jävla skitsnön, haha närrå. skadade inte med snö och gärna mer får det komma så jag och min hund som älskar snö kan pulsa i den sjupa snön och sitta i skogen med en thermos varm choklad, mmmm mumma.

T Ä V L A R

Jag vill vinna en Personlig almenacka från www.personligalmenacka.se
- och jag är med och tävlar om en sådan hos http://www.ninninusens.blogg.se/
 Tävlingen avslutas 8 december, ni hinner anmäla er! ;)

lördag

lördag idag, tråkig dag. har ingenting att göra. äta ,äta, äta känns det som. tog en 3 kilmeters - promenad med vovven imorse, det behöver han med sin energi. hehe ni anar inte. får han inte minst en lång promenad om dagen lever han rövare och busar och tar mina saker, haha allt för uppmärksamhet! ;)
ingeting planerat idag. imorgn är det ju julmarknad, men brukar inte va något speciellt, typ lite godis, några getter/får, ponnyridning, brandbil, lite extra bra priser så ja lite av varje. men går nog ner och kikar iallafall och tar säkert med mig tilde och mamma också. tilde ska väl rida antar jag, hehe hon äääääälskar hästar. det kommer nog bli en riktigt hästtjej av henne tror jag!
Såg ni idol igår? Jag kollade, men inte utröstningen. Fast läser ju alltid dagen efter på tv4.se och samma sak idag då jag såg att Molly åkt ut. Tycker det är bra, tyckte faktiskt inte hon var något vidare! =) Så det gör ju att min favorit Moa kommer ett steg närmare titeln IDOL 2011! ;)
Jättefint väder idag, riktigt härligt. Fast hade inte skadat med snö, vill faktiskt ha snö nu. det är ju i slutet av november och det är snart jul så snälla snö, var är du? :o
Hej suddiga bild, men hårbollen i famnen! ;)

kunde gått bättre ..

ja som sagt, sjukhuset igår. blää för resultatet.. :/ ledig hela nästa vecka, tagit hem massa skolböcker, en hel hög. väger nog 4,5 kilo iallafall, så blir jobbjobbjobb. Mamma ska ha koll på mig, hon är ledig med mig. ni vet inte vad det handlar om va? tror inte det.. vissa kanske vet, men tänker nog inte berätta. vill nog bli frisk först, känns jobbigt det här.
ont i huvet har jag också, usch. ingen bra dag idag. motionera ubbe, nää de får man inte heller. inga långpromenader, inget bus och lek i skogen. bara korta tråkiga promenader, hur ska jag aktivera honom?

du är vad du äter

känns som jag är med i ''Du är vad du äter'' fast åt andra hållet, haha skumt jag vet. kan knappt heller fatta det, men mycket nu som händer, bloggar när jag känner mig på bättre humör.
var ju hos doktorn igår, och oj, chockade vi blev. inte så kul, men jag vet inte hur jag ska hantera det, så jag skrattar åt det vilket inte heller är bra .. men vi hörs senare gott folk, byee


FAILBOOK

kastar in ett inlägg innan jag kilar iväg i höstmörkret till skolan, burr. börjar bli riktigt kallt och jättemörkt ute, så nu får gärna snön komma så den kan lysa upp lite .. vill faktiskt ha snö, det är så mysigt, det är vinter och min hund älskar snö :d fast hatar verkligen när det blir slaskigt, blaskigt och blött.
hmm juste. Är det bara min facebook eller har ni också problem? Undra om jag ska radera kontot och starta upp ett nytt, vad tycker ni? det är liksom.. asså jag kan inte se vad folk skriver till mig på chatten utan de kommer inte ens och jag VET ju att dom skickar eftersom dom själva blir irriterade när jag sen inte svarar, men nu vet ni vad det beror på. FAILBOOK kan det få heta :)
Igår på idrotten dansade vi bugg, det var en elev som ledde hela lektionen själv. modigt och bra gjort! =) Ja tyckte inte det var direkt kul, men det får duga. vi ska ju ha betyg nu så får fanken ta och vara med på allt, vare sig det är tråkigt eller inte. Allt är inte kul och jag kan inte alltid få som jag vill, hihi.
Så idag då.. onsdag= No, Ty, Rast, SO???, Lunch, SV och Eget =) Efter skolan blir det hem till hunden och gosa med honom. tänker bara på vintern, när snön kommer. alla snöbollar som kommer fastna under magen och isen som lägger sig mellan trampdynan., har ni tips på hur dom inte ska få bollar under magen på vintern? får era det? Liksom, det blir ju skitkallt för dem.. vi brukar duscha ubbe i ljummet vatten, men ska vi göra det varje dag då ..? Kanske inte så bra, även om han är en liten lortgris (;
Imorgon fyller pappa år, har köpt ett jättefint doftljus som det står någon dikt på (har inte läst den själv HAHA) och jag älskar dig o lite trams hehe. lägger den på kökösbordet idag eftersom jag ändå ska till Freddy och vara "social" (a) fast ska skriva en lapp att han får öppna den imorgon :d han kommer säkert fuska och öppna den idag ialllafall, eller så tappar han bort den och hittar den inte igen, slarvig pappa man har, haha (a)
oj, långt inlägg. men måste ju ta igen de bloggningar jag missat, vilket är rätt mycket, hope you like it BYE! :d

mjauuu

ingenting nytt

inget nytt har hänt, bara den gamla vanliga måndagen. kom äntligen in på skolsaken där man kan läsa sina omdömen, jippikayej. var rätt bra, inte superbra, men bra. Okej var dom väl, ska jobbajobbajobba. det är ju ändå betygen i 9:an som räknas och tro mog, dom ska fanimig ligga på topp, det är en sak som är säker! hehe, nää. vill ha mål, men inte FÖR höga.. blir bara besviken då.
nu har jag grymt ont i huvudet, ska inte göra mycket. tog nyss en promenad med hunden, burr. lite småruggigt, duggar lite ute också, vilket gör att de blir ännu ruggigare, blää inte min dag idag. KLAGKLAGKLAG.
torsdag, då ni.. ska jag in till sjukan, spännande? undrar ni vad jag ska göra? då får ni undra ett tag till, för tänker inte berätta ÄN! LurERIKA? ;) Juste, pappa fyller också år då, hjäääälp. vad ska jag köpa? ge förslag, allt är bra jag lovar! :d


söndag

uäää, får alltid lite ångest när det är söndagar. tror de beror på att det är måndag och skola imorgon .. kkunde helgen vara liiite längre eller? nää, tyligen inte.
har vart ute med ubbe, pysslat lite med tilde. sitter och funderar på julklappar medan tilde drar i mitt bh-band, aaj. hon är så stolt för nu har hon också en ''bh''. haha ni vet en sån där topp med hello kitty på, hehe sötnöt.
vi hörs väl senare, är så sjukt trött så ska nog dejta sängen nu (:


hemma själv

följde inte med på stoffes match, den började kl 7, men mamma var tvungen att skjutsa in honom till samlingen också som var halv 6, så då blir det en och en halv timmes extra.. nej det pallade jag inte, så sitter hemma själv i höstmörkret och umgås med min underbaring till hund. hur kan man inte älska denna krabat? ;)
när man ligger och kollar tv ska han antingen ligga PÅ kudden så man själv ligger med huvudet utanför sängen, och ligger man på sidan ska han ligga tätt intill magen, och ligger man på mage lägger han sig mellan låren.. hehe sötisen söker sig till värme, gosegris dedär.
mamma kommer väl om ett tag, en halvtimme nånting, och vi hörs imorgon! kika in! =)


dagen

ställde klockan på 9, klev upp. duschade och packade väskan med smink och lite sådär. tog me dmig ubbe och gick till matilda. vi skulle fota eftersom hon är så snälloch ska fixa en grej till mig. den blir nog inte klar idag, men förhppningsvis snart!
ikväll blir det till att kola på brors match, klart man ska vara där för sin bror hahah! :d

kortdag

det var ju kortdag idag, så är redan hemma. eller ja kom hem för en timme sen om inte mer.. (: Skönt att sluta tidigt på fredagar.
Hade hemkunskap från halv 11 till kvart över ett. jag och Linn lagade skinksås och pasta och till efterrätt kärleksmuffins (mockarutor, snoddas eller vad man vill kalla dom) finns supermånga namn på dom. men jag kallar dom kärleksmuffins, det låter gulligt. hehe men iaf så vart det en hel plåt med sånna, och de är ganska svårt att ta hem i papperspåsarna man får (det är typ som spy-påsar HAHA) men vi fick en varsin burk att lägga dom i, så de gick lite bättre men inte helt bra. Men har flyttat över dom till en större burk och nu står dom i kylen så de blir nog bra! =)


Lånade bild

Lånade bilderna av ponnysanning, hoppas det var okej! :) Tyckte dom var riktigt coola, jag menar tänk att någon har klippt dom sådär. hur skulle de se ut om dom kom så på en tävling, reaktionen? ;)






jaa, äntligen!

ja äntligen fredag! Har bara tre lektioner i skolan: Eget, matte och Hemkunskap! Så dagen kommer nog gå rätt fort, slutar runt 1 så det blir ju toppen! (y)
hmm, ni anar inte hur J*VLA ont i nacken jag har. tror inte det beror på att jag sovit konsigt, snarare från igår på idrotten. jag gjorde minst 543 bakåtkullerbyttor, och dom var väl inte helt perfekta utan stod lite halft på nacken mitt i kullerbyttan, haha så nu får jag lida för det.. inte så mycket mer att skriva. Mamma vecka börjar idag, eller ja egentligen på måndag, men kör ju helger där med nu, så det ska nog bli bra (:
Have a good day my friends! =)

minns detta som igår.. vi åkte hem från mumindalen, därav tröjan hehe! =) IGNORERA MITT DROGADE ÖGA I KANTEN!


torsdag

heh, tänkte ha rubriken ''skoldagen'' först, men har ju redan haft det en gång ;) kan ju inte ha det 2 gånger!!! haha, typiskt mig att göra en så liten grej till värsta big dealen! ;)
idag i skolan iaf, så hade dom tyligen höjt allt i kiosken med 1 krona!! vi har en kiosk i skolan där man kan handla glass, smörgåsar, festisar, yoghurt och frukt. Men nu hade dom höjt med 1 spänn! vet, det är ingenting, men varför? haha, inte många som har precis 6 kr på sig, man har ju oftare bara en femma på sig. men jaja, nu är det så. fick höra att det var så för att någon ''rånatä'' kiosken, så sjukt lågt. fan, varför gör man ens så? idioter! så jävla onödigt.. hörde också (en fågel viskade i mitt öra) att dom hade snott 8000 kronor, fyfan vad idiotiskt. pinsamma människor det där!
oj, sorry för det negativa inlägget, men behövde bara informera er om läget! ;)


skoldag, check

äntligen är helvetet över, hehe nej så farligt var det inte. jobbade mest med kärleks/sex-boken, men även lite annat. tyskaförhör bland annat, blää för tyska, hehe är inte direkt förtjust, men det är värt det eftersom man får poäng för det. Dessutom säger lärarn att jag är riktigt bra, så det är kul! =)
jag tror jag ska ut och ta en rask promenad, det är nyttit. ja det gör jag, seya!

kallt och eländigt

usch vilka morgnar det är nudå. märks att snön är på väg. Fast detta år är väl snön sen? eller var det snön förra året som var tidig? hehe, nej tror snön i år är sen, det är ju ändå i mitten av november..
det är skitkallt ute och frost. det är de varje morgon och jag vill bara ha en bil att åka i till skolan. jag är en väldigt frusen person och fryser JÄMT. Mina fötter och händer är alltid kalla. Men när jag går till skolan känns det som jag sakta blir en istapp. mina lår fryser och gör ont. hatar den smärtan.
pappa sa att han fick åka 60 km/h till jobbet för det är jättehalt ..... och nu ringde mamma och sa att jag skulle klä mig varmt för det var riktigt kallt ute. fast mina långfillionger är ju inte här ;( Dom är hos mamma, så får räkna med att frysa ihjäl idag, bläää..

Duscha, check

har alltid trott att jag inte hinner ruscha innan skolan på morgnarna, höhö men det gick ju på max 10 minuter och man blev sjukt pigg av det, så det blir såklart flera gånger. känns så härligt att inte sitta och sova framför datorn just nu..
Kollar på repris på Top model, hehe såg det igår också. juste bonde söker fru! såg ni det? Skulle gissa på att det är val kanske nästa gång? hehe, ni som inte kollar. fattar no NAAAADAA.
hehe but that's okay! :)
Idag är det alltså torsdag, veckorna går snabbt skööönt =). vi har tyska, idrott, rast, no, lunch, engelska, bild. Åh vad jag har saknat bild, vi har inte haft det på evigheter, men ÄNTLIGEN! :D

åååh, jag och Lola!


couldn't believe it!

kunde inte tro det, men det var verkligen sant. freaking amazing I say.

really like myy phootoo! :d what do you think? :)

TÄVLING

Här är direktlänk på en grym tävling jag är med i nu ---> http://crazyminds.blogg.se/2011/november/6-tavling-vinn-vackra-smycken.html#comment, man har chans att vinna jättefina smycken från Sofie Marléne!
Skulle inte vara helt fel att vinna faktiskt, skulle sitta riktigt fint nu innan jul, så man kan vara lite julfin .. ;)


tips

jag vill ha era tips nu, vad som helst och hur mycket som helst. det är två olika saker jag vill ha tips på. Först, vad kan jag göra för något annorlunda och kul på mina naglar? har testat marple och tidning, men det var inte ens snyggt. hehe kanske gjorde fel, men whatever. Har ni något bra tips, eller någon snygg färg ni vet? REKOMMENDERAREKOMMENDERAREKOMMENDERA är ni snälla =)
o så vill jag ha tips på hundbloggar ni vet om, som jag kan läsa, hehe ni vet säkert att jag är crazyyyy i hundar, så vore kul att följa lite hundbloggar där man lär sig lite nytt =)

SNORkallt

det är skitkallt inne, sitter med raggsocker och morgonrock + mina vanliga kläder, burr. har någon tjuv snott våra element eller vad är felet? Jag har ONT i mina händer och fötter för att jag fryser så mycket. usch. sommarn är du här snart?
det är 17 grader inomhus, det är så mycket för kallt, blää. ): Det är mer vinter inomhus än utomhus, det är inte okej. nej det är inte okej. skulle vara lagom mysigt med en öppen spis.
nu skriver jag inte mer, fyffaaaan för blogg.se, den tog bort min text. DÖ JÄVLA BLOGG,

skoldag, check

onsdag skoldag, check. skönt att den är över. trodde aldrig den skulle ta slut, höhö.
Hade tyska, helt okej faktiskt, eller ja en del av det. Sitter nu och kollar på top model på 3:an, alltid samma sak. skola, sen hem och kolla top model, sen project runway, hehe kollar alltid på samma program, men det är ju så. man kan inte sluta följa ett program bara, haha det är ju inte kul.
ikväll kl 8 på 4:an är det bonde söker fru! MISSA DET INTE :d


onsdag

fin rubrik, som att ingen vet att det är onsdag, haha nää det här med blogga är nog ingenting för mig .. Men vissa dagar känner man att man vill skriva av sig, och bara berätta lite allt möjligt, medans andra dagar typ somnar man när man trycker upp en ny flik med blogg.se . men bara för att ni ska få läsa så skriver jag lite om dagen ..
höhö, kan knappt schemat, but I try. No, tyska, rast, jahapp, hah vet inte mer ..
händer inget speciellt, ska ta med mig mitt låne kort och låna någon bok, fast jag gjorde de igår. Men vill ha hundböcker, lånar alltid 4,5 stycken. dem är riktigt intressanta =) Lånade bara en kärleksbok igår, måste läsa den nu när vi har kärlekstema.. hehe that's all for me! :d

Bloggvy

Bloggvy är en sajt där många bloggare håller till, varför inte prova du också? =) Funderar starkt på det, man förlorar ju inget, snarare en vinst så, why not? ;)
http://bloggvy.se Kolla in, du kommer inte ångra dig! (:
Just nu har man chans att vinna en kaffemaskin, vore helt perfekt till min pappa i julklapp, jag som inte kommit på någt bra än, men detta är så otroligt passande! =) Han som är besatt av kaffe, hehe det är min pappa det.

I try, I try

jag försöker hålla igång bloggen, hålla den aktiv, men inte så lätt. jag kallar det inte direkt aktiv om jag skriver ''hej idag har vi spelat fotboll'' varje dag.. nää det är inte min grej, jag gillar att skriva massa olika, variation kallas det, höhö.
skoldagen var inte speciell alls, som vanligt. tråkig, lång och jobbig. nejdå, men något positivt fanns det väl .. kanske att jag kom lite längre i kärleksboken speciellt med engelskan, känns härligt.
nu tänkte jag inte göra så mycket mer, tror jag ska vara me di lite bloggtävlingar, vet inte varför jag fortfarande är med när jag ändå inte vinner något, men what ever. min tur kommer väl också .. nån gång .. 2016 .. nej förresten då har jorden redan gått under .. fan då är jag död .. jag antar min tur inte kommer komma .. suck, ingen idé att vara med då .. kollar tv, hejdå.
klockan 8 .. tvprogram ..? förslag? hmm, kär och galen börjar väl ikväll? vad är det? har sett det på reklam miljoner gången, men kommer inte ihåg. JO nu kom jag på. Vill du gifta dig med mig?


jag låtsas inte vara någon jag inte är.

TÄVLING

Helt troligt vilen grymt bra tävling jag hittade! Länkar man till deras hemsida FÅR man ett par färgade linser, helt sjukt! jag som tjatat på mina föräldra och funderat på att skaffa huuuur länge som helst! känns som en dröm går i uppfyllelse! Kolla in på www.fargadelinser.com! Det är värt det, believe me! :d


läskig dröm

å, hatar läskiga drömmar. drömde om en hemsk sak inatt, usch. vaknade och grät, haha.. det var liksom inte läskigt från en skräckfilm utan en olycka. riktigt otäckt och det sjukaste var aatt det kändes så på riktigt, så mycket detaljer och sådär, usch vilken jobbig dröm. men nu struntar vi i den (om det går, sitter och tänker igenom den hela tiden..)
Idag är det TISDAG. Vad står på schemat idag? Matte, so, rast, engelska, lunch, tyska, rast och idrott. inte så lång ddag väl? eller, är klockan 3 för länge? hehe, klart man hade velat slutat tidigare, men kl 3 är ändå rätt bra. (:
ska kolla runt på lite bloggar nu och försöka få i mig lite frukost. see you later! :)


mycket som händer

mycket med skolan, två stora arbeten blää, orkar inte. Ge inte upp Erika. Känns meningslöst, har inte bestämt vad jag ska bli, känns kaos. vill ha ett mål. något att sikta emot, ska jag bli hundförare, gaash, hjälp mig. Något med djur. heeelp me please gooood. nej men skriv förslag, bara kul om ni kommer på något.
ska till doktorn, why? dont tell ya guys. ska till doktorn igen, why? again, i dont tell ya guys. it's secret, och ni har inte med det att göra. kanske berättar lite om det sen, om någon ens är intresserad?
klockan 8 är det ensam mamma söker, jippi. aj huvudvärk, gonatt


Min dröm

hehe fick idén om att skriva om min skumma dröm när jag kolla runt på lite olika bloggar.

Jag stod i mitt rum och kollade ut genom fönstret och såg att det brann utanför. Jag tog med mig saftkannan (?) och sprang nerför brandtrappan och hällde saften över lågan, (den var inte så stor) men den slocknade inte, så då såg jag att vattenslangen låg 3 cm bredvid mig .. så tog den och släckte branden. Sedan gick ag runt på trädgården och kom på att jag hade getter, juste! Jag hade glömt att jag hade getter! Så jag gick in i förrådet där en ensam get stod och åt våra saker. Utanför förådet var en lite hage med grisar, fan hade vi det också!?
Haha, sen på morgonen innan jag skulle till skolan sprang jag ut för att ta en snabbritt på min häst. Så i stallet stod mina häst och en annan redan på stallgången. jag visste inte att det var min häst, men den var fin så den skulle jag rida.
Jag börjar rykta den, borsta kratsa hovar och till sist sadla och tränsa då en bil kommer åkandes utanför. Bilen stannar och Bonde söker fru Johanna hoppar ur HAHA. Och hon blir superglad för att jag hjälper henne och tänker rida hennes häst så hon inte behövde det för hon hade knappt med tid till att släppa ut sina 16 hästar, hah och sen kom hennes kompis och skulle hjälpa mig och kolla satt jag gjort rätt. Fråga mig inte hur, men jag hade satt tränset satt det satt ihop med sadelgjorden..Haha, men hon hjälpte mig och sedan när jag skulle byta sadel och så för jag hade tagit fel så kom jag på att klockan var alldeles för mycket, klockan var tjugo i 8 och jag skulle aldrig hinna rida innan skolan så jag sa det ''öö, skolan börjar snart, så jag måste gå nu'' och till mitt svar fick jag ''Jaha okej, hjälp mig att plocka av hästen bara ¨då så kan du gå sen''
 Och sen ringde den dryga signalen på mobilen som menar att det är dags att gå upp och jag blir tvungen att göra det ..

OMG

omg, i'm so tired, that you can't understand. Haha blää för skolan idag. vill sova sova sova. men jag är konstig ibland (eller ofta för den delen) flr på helgerna när man SKA sova ut gör jag inte det och då blir jag ännu tröttare när den där jobbiga måndagen kommer istället.. ööö, vad snackar jag om nu? haha, märks det hur trött jag är eller? usch för måndagar, kan det inte vara helg en vecka så man verkligen har chans att ta igen sina sovmorgnar.
Hmm vad har i på schemat idag då ..? Mentorstid, Matte, NO (?), rast, åh fan kommer inte ihåg. jag halvsover när jag skriver detta inlägg, måste sova en minut till, zzzZzZzZ Ett får, två får, tre får, fyra får, fem får. Hej John Blund! ZzzZ


fars-dag

idag är det söndag och farsdag. har ni köpt något till era pappor? (:
Jag har gett en skjorta med slips till min pappa och till min låtsaspappa ett rivjärn, hehe vi har inget och då får han skära i minisbitar haha så han blev riktigt glad, fast det blev ju min pappa också :)
Vad ska ni göra idag? vi ska fika lite bara och sådär.. :) Vi bakade en rulltårta som vi ska ha på grädde på och sedan något bär kanske ovanpå, blir riktigt smarrigt och utseendemässigt blir det också snyggt! :d

vi hörs kanske senare, eller imorogn. har blogginflammation, haha orkar inte blogga. Hoppas ni överlever ändå! :)

 Och sorry, för inga bilder alls, hehe men har inga :( hittar inte kamerasladden heller, skit också.

stan

bestämde vid 3 att vi skulle in till stan och handla lite. tilde ska ju få ett akvarium så behövde något liknandee nattygsbord för att ställa det på. När vi köpt bordet på ikea och fyllde akvariumet med vattnen läckte det, haha smart. men det var inte nytt utan det är från farmor som har haft det i förrådet i några år, hehe så rätt så förståeligt. men ska hämta ett annat imorgn där, hah en gång i tiden hade hon minst 10 akvaium i huset, men nu står 9 av dem i förrådet och ett i huset, heh skillnad. I stan köpte jag också ett wiispel, mario/sonic olympic, med massa olika grenar. hoppning, simning, kanot, cykling, löpning, friidritt, fotboll ja massa olika. köpte även två blommor + krukor på ikea och en akvarieväxt på arken. Ska städa det imorgn tänkte jag. vi hörs imorgon, seeyouu


bloggar lite snabbt

lyckad kväll igår. kom dit käka pizza, kolla chucky + 127 timmar. chucky = skräck, 127 timmar = typ action? haha nej jag vet inte.
åkte hem vid elva och linn sov hos mig. håller på nstallerar mitt wii nu, svårt när språken är på turkiska, portugisiska, italenska och att man suger på engelska, haha huuuuh.

no big deal.

alla har skrivt överallt att det är 11/11-11, who care? det är väl ingen big deal. fast det var ju liiite skoj när klockan var elva minuter över elva, haha 11/11-11 11:11, lite komiskt kanske, men bara lite :)
har vart på ullis, köpt en liten grek till matilda som har halloweenfest ikväll, skoj! och så köpte jag två skyltar som man sätter på dörren. Det stod "varning för hunden" på den ena och på den andra ''varning för lat katt'', haha, kul va?
Har inte gjort så mycket idag. Vi jobbade med kärleks/sex-boken hela dagen. blä, vad länge., man tröttnar om man håller på en hel dag och vi har hållt på med det HELA veckan.
kan det inte vara sommarlov snart!? Skulle inte vara helt fel, förresten. ser ju att folk läser min blogg, men varför kommenterar ni inte? visst, jag är oxå dålig på kommentera era bloggar, men kommentera mina inlägg så kommenterar jag såklart era! :)
aja, ska ta och fixa mig nu. har precis duschat, hah så man inte stinker på "kalaset" ;) Sedan vid 4, alltså om 1 timme och en kvart kommer linn. vi ska gå tillsammans och jag ska hjälpa henne att färga håret, fast alltså med sprayfärg. SVART. Hehe, undra om vi lyckas? kan man misslyckas? - Jag kan.


F R E D A G

Houston, we got not a problem. becauuuuuuuuse, it's friday! *Djungelmusik*
Haha, så skönt med fredag, ska jobba med kärleks och sexboken hela dagen, fy farao. haha nejdå, skönt, men ändå inte.. helda dagen? nej jag skojade, fter lunch har vi fiiika. Det betyder att en i klassen har bakat, hmm vem? Julia kanske. Casper skulle ha bakat, men började skylla på att hans mamma inte var hemma, HAHA bra ursäkt casper lilla.
Men ikväll är det halloween fest hos matilda också, ska bli skoj! älskar tjejkvällarna =) Så mysigt att kolla film, prata av sig och äta godis (a) ..
Nu ska jag packa ner lite saker inför skolan, hah vi hörs sen. kanske slänger upp någon bild på något skoj :d


minnen

vissa låtar påminner verkligen om minnen, härliga minnen, tråkiga minnen, sorgsna minnen. ja alla olika sorters minnen.
Men en låt påminner mig om när jag bodde i Gimo med mamma. Kommer precis ihåg hur ALLT var, och bara för det måste jag berätta, så ni också får veta hur jag hade det då.
Jag delade rum med Louise, suck. kom aldrig överrens, vi bråkad eom tv:n på kvällarna, för jag ville sova tidigt men Louise skulle PROMT se simpsons som började klockan 9, så då blev det alltid bråk. Tjafstjafstjafs.
Men när vi väl var kompisar lekte jag, stoffe och louise jämt med varandra. vi trodde vi var urcoola för att vi kunde hoppa hopprep till garaget, som låg cirka 100 meter bort. Vi tänkte att vi kunde vara med i en cirkus för det. Vi var ju så himla bra, men stoffe var bäst. Han kunde hoppa fram och tillbaka (!??!?) så han kunde nästan starta en egen cirkus.
Och min dockvagn, hehe glömmer det aldrig. Jag brukade skjutsa Louise i den. Jag lade på en filt, så vi inte skulle skämmas, men vi tyckte det var så grymt kul. Vi hade ofta med oss saftflaskor, böcker, filtar, fika och låtsades att Louise var min bäbis, min alldeles egna bäbis. Jag var så stolt, alla tuffa killar som frågade vem som var i vagnen fick svaret '' mitt barn ''. och Louise försökte då låta som en riktigt bebis, gissa om hon lyckades, HAHA
Men visst låter det kul? Gud vilka minnen. Vilka tider.
Och bara för att trötta ut er lite till, så MÅSTE jag berätta om haren. jag, stoffe och louise gick runt som luffare vid ok-macken, och såg en dag en död hare ligga på gatan. Så vi sprang och kollade på den för att se om den levde. Den hade ryckningar, woow den rörde sig verkligen. Så vi sprang in på macken och hämtade personalen som fick ta en sopsäck att slänga den i, och sedan duns ner i soptunnan. Vad vi blev arga och ledsna då. jag vet inte hur mycket vi grät, för vi var så säkra på att den levde. Men personalen förklarade om och om igen att den hade ryckningar, vilket de får när dom är döda. Men oj, vi trodde inte på dem. vi var helt hundra på att det nu var dom som hade dödat den, eftersom den inte var död från början.
Oj, blev lite längre inlägg än vad jag trott. Men hoppas ni kan skratta lika mycket som jag .. om någon gör det, jag skrattar åt mina egna skämt, får man det? Eller är det gränsen på meganörd? aa, men det gör inget, bara jag är mig själv skiter jag i om folk kallar mig nördig, thatäs not your problem! ;)

auuusch, denna bild svider. ni förstår inte, men knäppte dessa bilder när morfar låg på sjukan, så ni kanske förstår varför jag känner lite för dom.

vovve fiiin

har klippt ubbes tassar, ser förjäkligt ut när pälsen blir så lång. Klippte hans klor också, det gick bra faktiskt, men nu är det en fin vovve. glöm inte kolla videoklippe tjag lade in. imorgon är det halloween fest hos matilda, har redan vart halloween men vi körde lite senare för att vara lite udda, tihihi. vi hörs imorgon  =)
Glöm inte robsinson-finalen ikväll kl 8 på 4:an! :D


Men nudå?

Testar eeeeeen gång till funkar det?


testar

gör ett halvhjärtst försök till att lägga upp ett videoklipp, så bli inte fundersamma om det bara kommer upp massa bokstäcer och siffror, hehe.
inte det videoklippet jag tänkte, men ni kan ju få flera? (a)
http://www.videofy.me/blogger/videos/307406

HJÄLP

har hjärnsläpp. hur fasen laddar man upp videoklipp här på bloggen? snälla berätta. Spelade j u in en video på mig och ubbe som gjorde lite tricks och skröt lite, hehe. men kom ju inte på hur man la upp den, så får lägga upp den imorgon om någon schysst figur har berättat hur man gör. tokstollar, säg nu! :d

haha, skrattar ihjäl. fan vad söta! :d men lite stor kanse, hmm. jag ljuger om jag säger att fötterina inte slog i marken! ;)

onsdag kväll

betyder bonde söker fru! och gissa vem som ska se det? JAGJAGJAG!
hmm, imorgon är det torsdag vilket betyder tillbaks till vanlig skoldag. Nu, måndag, tisdag och idag onsdag har det vart kärlekstema. alltså, sexualkunskap och sånt. Så har fått två arbeten, ett lite större än det andra. det är kärleksboken som vi ska skriva, massa olika kapitel, och sexboken, några kapitel där vi ska skriva om olika saker, graviditet, abort, könsorgan, haha ja, ni fattar? ;)
Och gissa vem som är tillbaka? heheh, ubbe är på bushumör igen! morrar åt sin lilla innebandyboll, krafsar sönder mattan och skäller på sin svans. TOKIS! :d
hehe, saknar när vi var på Vällen.. Borde göra något liknande snart! Supermysigt ju! =)

julen!

gud vad jag saknar julen, hehe så härlig. god mat, trevligt folk, kalle anka, julklappar, snö, tomten, ja så himla mysigt allting! =)
Mormor kommer ju också såklart i jul, hehe hon bjuder liksom in sig själv ;) haha, fast det skadar inte, bara kul att hon kommer. och liksom, hur kul är det att vara ensam på julafton? nej, det ska man inte vara =) Morfar bruade ju alltid vara med också, men han finns i våra minnen istället. han är en ängel som kommer sitta i julgranen och kolla på oss =) Kanske låter fjantigt, men nää så är det! :)

Sitter nu och kollar på 112 på liv och död på kanal Sjuan, föredetta tv4+, haha varför böt dom en namn? :) tycker bara de ä onödigt, men det är MIN åsikt (:
Haade en bushund idag, hehe han har så många olika sidor och idag var han bushunden så himla kul. han beter sig som om han var 2 månader typ ;) bara busar, hoppar och rullar runt och sprattlar, hehe sockertopp de där ((:
förstår ni varför jag älskar den här vovven?
:d

Ny dag

Ny dag, tisdag. kollade ni ensam mamma söker igår? Vet inte varför jag fastnat för det programmet, ser alltid det + bonde söker fru. värsta dejtingprogrammen, heh.
måste berätta, igår på musiken skulle vi välja en kärlekslåt som vi skulle spela och sjunga och vi valde det vackraste med cecilia vennersten. så jag spelade den på piano, tror jag lyckades liiiite bra iallafall hehe :)
Nu tänkte jag ta och borsta tänderna och sedan busa lite med hunden. eller ja, boxas kan man också kalla det ;)
VI HÖRS!


glass..?

skulle sitta bra jäkla fint med lite glass, eller vad säger ni? (;
Skulle vara gryyymt gott, hah fet jag är. måste sluta med sånt skräp seriöst. men jag erkänner, jag är sockerberoende och då är det jäkligt svårt, skit oxå.
Sitter och kollar på Teen Mom 2 med ubbe på fossingarna, mysigt. älskar a tt han gosar så mycket. tännk om man hade en jätteskygg hund, som sökte sig IFRÅN folk. Fast då skulle det vara lite utmaning, och utmaningar är väl alltid kul? haha, eller alltid och alltid..
Klockan 8 på trean är det Ensam Mamma Söker, jippikayejj! :d
Ska fortsätta kolla tv nu, hoppas jag inte tråkade ut er för mycket. kolla in här imorgon med, alltid nya ''spännande'' inlägg, hehe :)


skoldagen

har väl vart helt okej. eller? vi hade kärlekstema, vilket vi ska ha tisdag och onsdag med. och så har vi fått massa uppgifter, höhö? drygt, orkar inte med skolan.. är bra trött nu alltså.
men sen efter maten ska jag och ubbsen ta en långis i skogen tror jag och gå lite. tycker det är myspys att bara gå mitt i ingenstans, hehe och ubbe tycker nog detsamma. gud så han nosar, och svansen står alltid rakt upp, hehe gosehund.


julklappsdags

gäller att vara ute i god tid. har redan handlat en hel del, men blev en beställning på datorn nu åt någon... hehe, kan inte säga vem.. man vet ju aldrig om den läser min blogg. inte för att jag tror det, men det finns mycket som chockar här i livet, hehe.
Men jag tänkte bara ta och kolla på tv en stund. Har vart duktig och städat rummet, mycket jobb. slit, slit, slit. hah närå så mycket vr det inte. bäddade rent, städade garderoben (hehe, alltid nödvändigt) och lite sådär. Så flrtjänar en tv-stund nu väl?


T Ä V L A R

Hehe, jag och mina tävlingar.. Men denna var verkligen värd det. Finns så sjukt mycket snyggt att välja på. Man har alltså chans att vinna ett presentkort på 300:- från Misslia.se.
Här har ni direktlänk till tävlingen: http://tuschaa.blogg.se/2011/november/tavling-misslia.html


Jag tävlar hos Tuschaa om ett Valfritt plagg för 300kr ifrån Misslia.se.
Tävla HÄR du med

30 min räcker

gott och väl, för lilla ubbsen med sin väska. han blir helt slut, hehe. fyllde den denna gång med några potatisar vardera, det var smart. lagom vikt också så det funkade kanonbra. sprang upp för pulkabacken en gång också, haha kondisen är verkligen inte på topp. tror latheten tar över alldeles för mycket faktiskt.
Menmen skönt att ubbe är trött en stund nu iallafall, får väl köra samma visa igen senare då ;)


morrnmorrn!

morgon igen, söndag igen, dåligt väder igen. usch, vad mycket igen. kan det inte bli något nytt någon gång och inte bara samma ''vana'' varje gång. hehe, vore kul med lite förändring (;
Ska strax ut med ubbe på en skogspromenad får det bli. det älskar han, och påssar då på att han får använda ryggsäcken så han blir stor och stark vovve. are you scared?


T Ä V L A R

Tävlar hos http://blueboxbloggen.se/2011/tavla-om-presenter-till-pappa-pa-fars-dag/ om en farsdag present. fanna jättemycket att välja mellan och riktigt snygga saker också. jättesvårt att välja ifall jag vann, men tror jag kom fram till något som han skulle uppskatta jättemycket! :)

Kolla också in www.bluebox.se =)

hmm, fick inte fram bilden, hoppas det går iallafall..

T Ä V L A R

Tävlar hos www.emlisch.blogg.se/ där man har chans att vinna ett presentkort på 150 kronor från smyckesboxen.se. Jättesnygga smycken har dom, hade inte suttit helt fel att vinna något.


bilder

slänger upp lite halvkassa bilder som pappa tagit med sin sunkiga mobilkamera, hehe







hemma i goa Alunda

eller...? saknar Karlstad som fasen redan. helt otroligt hur kul jag hade. riktigt skog var det faktiskt. Det kom faktiskt en tår när vi åkte därifrån, sorgligt nog :/
Har även gått ner till minneslunden nyligen där vi la krans och ställde några ljus för morfar och bernard. vi tänker på dem GRYMT mycket, usch, det var jobbigt alltså. grät där med, men GUD så fint det är där alltså. nu är ju tiden då man ska lägga krans och ljus på gravar så det var sjukt vackert där. Så kul att se hur många som verkligen bryr sig om släkt/vänner/bekanta.
men har grymt ont i huvudet nu, så tänkte bara slänga fram godispåsen och glo tv. Men vi hörs väl imorgon, hoppas på bättre väder imorgon, bye



Kvällsinlägg (:

hade inget modem på dagen här, så får bli en kort kvällsuppdatering innan jag möter john blund. just nu ligger boffeman på mina fötter, aj. 60kg är inte att leka med och med hans beniga tassar, AUCH.
åker ju hem till kära alunda imorfon och till min efterlängtade mamma och vovven såklart, fast kommer sakna det här med..
men nu, vad har jag gjort idag då?
jo, jag kan köra rockard helt själv, lagom stolt :d köre själv idag runt travbanan och sådär nerför skogen och så med en häst och sedan 2 stycken andra travare tillsammans med carola, skoj! Sedan var i iväg till hööks där carola skulle köpa lite nya grimmor till sina hästar.
inte så mycket mer, vi kökade en asgod gryta, mums fillibabba verkligen och nu ligger jag här i den lilla stugan med hunden och tänker sitta vid datorn ett tag innan jag somnar :)




jag regerar

seriöst, jag regerar verkligen på att köra rockard. de sa både pappa och carola. det kan nog bli av en liten kusk av mig ändå, heh. hah nejdå. men det var grymt kul att kunna, så lite stolt FÅR man faktiskt vara. =)
Ska ta en dusch nu efter allt hästskötande, hehe. Så kanske folk inte rymmer från ikea för att jag stinker.. skulle ju vara kul om det inte var så =)


update

uppdaterar lite snabbt, har precis varit ute och ridit. köre klättring med hästarna, stå sitt, stå sitt, stå stå stå stå stå, åå gud så jobbigt. rida i BRANTA backar, aaa. även trav, kul!
Ska ut snart igen och köra lite rockard istället, men nu kollar jag repris på bonde söker fru hehe. missade ju de igår, åkte ju iväg till ÖoB just då, men det var kul de med!
Vi hörs senare! =)


dag 3 Karlstad

Ny dag. Uppe med tuppen, heh nää knappast va..
Hunden sov på min kudde och la armarna om mig, fett sööt. typ smälte lite, hehe åå, synd att det inte blev någon bild, det var ju urgulligt.
har precis käkat frukost. Idag blir det köra mer vagn, lära sig ännu mer. började ju igår, men det blir ju mörk redan halv 5 nu, så idag ska vi börja tidigt så vi hinner köra måånga hästar, men mest spännande ska bli när vi kör racerhästen Goldie! :d
Åker iväg lite senare till ett stort köpcenter och traskar runt på ikea. Låter kul, huh? :)


kissemissen då

min lilla kissemiss har ont :( Mamma ringde och berättade det. Han stödjer inte på ett ben och skriker om han gör det. Det benet är svullet och man ser att någon har bitit, men dem vet inte vad det kan ha varit. Antingen en annan katt, eller någonting annat. Usch, låter inte skoj. Han ligger bara inne och sover hela tiden, men som tur är så är ubbe snäll mot chippen nu och fattar att han är skadad för han är riktigt snäll mot honom nu och är jätteförsiktig. det är min pojke det! :)


update

blir mycket uppdatering härifrån Karlstad. Men bara för att jag sitter i stugan och de andra är ut eoch sliter. Hah , jag orkar inte lyfta massa. dessutom har jag grymt ont i svansen. auuuch.
Ska lära mig köra om en stund, måste ju ladda upp såklart, hehe. undra hur det kommer sluta. jag skriver sen hur det gick om ni vill..? (:
och sen när det börjat skymma lite drar vi till Ikea. Man kan inte göra så mycket då när de blir så jäkla mörkt. Man ser ju inte ens lamporna. HAHA, den var dålig. fan vilket dåligt skämt x)


dag 2 Karlstad

så vad händer nudå, dag 2 i Karlstad? Jo, jag tänkte vara duktig och hjälpa till och stapla lite torv och ev. mocka någon box. skulle nog bli uppskattat. som ni säkert fattat är jag alltså på en hästgård i Karlstad, hehe. FAR FAR AWAY FROM HOME! När jag tänker på det, längtar jag faktiskt lite hem till mamma och min älskade hund. Visst bor det en stor vovve här med men det är liksom inte samma sak. Ubbe är liten. Hickoru är stor. Ubbe har mjuk päls, Hickoru har sträv päls. Hickoru puttar ner mig ur sängen, Jag puttar ner Ubbe ur sängen. Liksom, det är så mycket skillnad. Fast Hickoru är bra mysig han med. Tog med mig min kamera såklart hit, så lägger upp bilder när jag är hemma I think.
Juste, jag ska ju få lära mig köra Rockard också. Ska bli SKÖJ. Det är askul när det går undan! Fast det beror ju också på vilken häst man har. Vissa är latare medans andra springer lite snabbare (: Det är ju alltså travhästar de mesta på denna gård.
Men nu vet ni lite om detta. Kommentera gärna - OCH FRÅGA SÅKLART! Bara kul att svara på frågor.
hehe, juste måste bara berätta. Jag sover ju i gäststugan med hunden och fred. Och igårkväll vid 12 började Hickoru småskälla, va faaan låt mig sova busvovve. hehe, och han slutade inte, så jag blev seriöst rädd och trodde det var någon härinne. Så jag tog hunden i halsbandet och gick utanför och där stod nog 5 stora biffiga älgar och käkade. Suck. Men vi gick in igen och sov som små grisar (:


påkörd hund...not nice

imorse när vi skulle åka till carola, alltså hit så hann vi bara ut på gatan innan vi höll på köra på en hund. nämner INGA namn, men vi åkte så fort man fick iallafall. och iut genom busken kommer en hund i 180km/h, vafaan? fatta om vi kört på den, men pappa hann bromsa som tur var, men OM vi kört på den hade det iallafall inte varit vårat fel. Men tycker bara det är så sjuuuukt oansvarigt att man har så lång lina på sin hund så den kan springa ut på vägen. Han tycke nog inte om andra hundar, för på andra sidan gick det en hund så den skulle väl åt den, men tycker bara det är så sjukt att....åå blir så arg. liksom, så lång lina..? det är ju....aaa, hah vet inte ens vad jag ska säga suck..


karlstad

åkte hemifrån vid 10, eller någon gång efter där. pappa var riktig seg, men så äntligen vid 3-tiden var vi framme. hade stannat på mc donalds och sådär också så därför de tog lite längre. fred är med på resan, hehe sötpropp.
kom precis in. det är BÄCKsvart ute, inte kul. känns som det är mitt inatten..suck.
har åkt vagn efter hästen med carola och pappa, mysiigt (: Imorgon ska jag lära mig styra också, skoj! :d


RSS 2.0