vardag

ja, måndag. back to track, eller ja. det är ju fortfarande lov, så inte riktigt än, men skolan börjar på onsdag 11:e. hoppas verkligen jag får börja då, har inte lust att gå hemma mer nu, enough. ska till dokton imorgon, spännande. hoppas på framsteg, nervöst.
har varit ute på promenad med ubbe och såg en unge som försökte åka pulka i pulkabacken där det knappt var snö. kul syn faktiskt. inte för ubbe, han tyckte pulkan var läskig, eller var det barnet? haha, nee pulkan såklart. nu kom posten, så ska rusa först ut och hämta den, hehehe. får jag inte börja skolan imorogn förresten, så sover jag hos mormor. vill inte bli osams med mamma, och nu går vi varandra på nerverna faktiskt /: så kanske stannar hos mormor ett tag, vem vet? =) då blir det ingen uppdatering, för hon har ingen dator. så nu vet ni varför!
Ha det bra!


Kommentarer
linns beautybox

Nu är tävlingen där man kan vinna en parfym avvslutad. Kolla om det var du som vann!Vann du inte får du en ny chans att vinna i min nya tävling där vinsten är ett par Damn Heels. Perfekt för oss som älskar höga klackar!

http://beautyboxen.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-ett-par-damn-heels.html#commentBlogg: http://beautyboxen.blogg.se/
2012-01-09 @ 18:13:56
Confessions of a Shopaholic

Nu är äntligen vinnarna dragna. Är du en av de?http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2012/01/jul-vinnarna.htmlBlogg: http://vicktoriamurawska.blogspot.com
2012-01-09 @ 23:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0