gårdagen

shit dagarna går skitfort. det är redan den 8 januari idag, oj. men skönt att de går fort, man kommer närmare och närmare sommaren för varje dag som går + min födelsedag den 12:e februari! tihihi
så igår då, gårdagen. vi åkte in med buss och klev av vid stationen. handlade godis o dricka på hemköp som vi skulle ta med oss på bion, för det är så sjukt dyrt på bion. fattar inte, 99kr/kg för lösgodis, inte konstigt om man väljer att köpa innan.
sedan gick vi och åt på Mc donken, tog en happy meal (haha, barngrej) men äter inte så mycket, så lagom med en sån, kanske lite för mycket till och med, men skitsamma. efter det, gick vi till bion, tog ut våra biljetter och såg den fantastiskt bra filmen breaking dawn part 1, doog något. måstemåstemåste se part 2 oxå, men det är väl typ 340 dagar tills den släpps? mm, tror det var något sånt ..
sedan skyndade vi iväg till bussen igen, klockan var 20.05 och bussen hem gick kvart över, så missade vi den var vi tvungna att vänta en hel timme på nästa.. långa väntetider tyvärr .. men vi hann, så de var skönt. men elin fick icke ha med sig sina popcorn på bussen så dom fick hon springa ut och slänga i närmaste papperskog, sedan ar det en engelsk kille också som hade en påse mat (inte ica-mat, utan typ kebab) som han inte fick ha med sig, men övertalade tillslut busschauffören när de tjafsat i 4,5 minuter nånting. så han fick åka och under resan satt han och pratade med elin som satt framför honom. ville bjuda henne på mat, ge henne godis, tänkte ta hennes godis och pillrade henne i håret, usch snuskgubbe kallar jag det, även fast jag tyckte det var skitkul just då. sen tog han upp sin festis flaska och blandade i en fet flaska brännvin. urk, inte konstigt att han var som han var.
jaja, kvällen var lyckad iallafall och vi kom hem helskinnande! görs helt klart om igen! =))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0