piss-väder

tog med mig ubbe och vandrade iväg till matilda. Släppte hundarna och det blev bus och lek som vanligt. dragkamp med leksaker. och det slutade inte alltid bra för min lilla vovve. iallafall 70% av gångerna han hade dragkamp med figge förlorade han. 10% av gångerna vann han och resterande procent fick dem varsin bit då leksaken gick sönder, haha av på mitten. Förvånade blev båda hundarna när de såg att de hade varsin bit, och skulle promt på den andras leksak och retas. Tokhundar detdär.
Vädret var pissigt. Repris här i Sverige då. Drömmer mig bort till Thailand, Grekland och Egypten. Gud så härligt. fatta om man vann en resa på typ bingo. In my ass att man gör, haha. inte en chans. Hade det hänt då hade jag seriöst hetat Karl-Alfred, och det svär jag på! (; nej, men tänk hur härligt väder det är i dem länderna nu. Sol, bad, härlig mat, dag på stranden .. LYXIGT! Hade jag vunnit hade jag lätt tagit med mig mormor. Hon har aldrig  varit utomlands och det är typ de enda hon drömmer om, så hade absolut tagit med henne =')
Direkt när jag kom hem sprang jag och hämtade posten, men as usual ingenting till mig. TRÅKIGT. Men posten för vår familj är som julafton, julklappsutdelning. Så spännande ifall det ligger ett brev eller paket där till mig. överlycklig jag blir då, haha.
Ska snart ta och ät alunch, men än så länge sover mamma lunch. Låter som hon är en unge, men icke sa nicke. Hon ska jobba ikväll så måste vila ut om hon ska stå ut med gamlingarna!
Ha det bra!


Kommentarer
Johanna

Nu ligger vinnaren om valfritt örhänge uppe!titta in och se om just du vannhttp://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/01/02/6995597-krona-och-stjarna/#kommentarerBlogg: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
2012-01-02 @ 15:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0